Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky,
mám jen jednu praktickou poznámku k nošení druhého dítka v čemkoliv (já mám teda šátek, ale problém bude podle mě u jakéhokoliv nosítka). nepřišla jsem totiž na to, jak s uvázaným mimčem v šátku podržet starší dcerku na čůrání
takže mladší můžu nosit v šátku jen když jdu sama bez starší nebo ještě s někým, kdo případně podrží starší na čůrání
stejně tak jsem nemohla učit starší čůrat venku když jsem byla těhotná, protože s tím břichem jsem jí prostě neudražel ![]()
Sajo - tak tohle mě nenapadlo ![]()
Já teda s šátkem zvládám dát Vojtu čůrat - asi proto, že to je kluk
![]()
saja1 píše:
ahojky,mám jen jednu praktickou poznámku k nošení druhého dítka v čemkoliv (já mám teda šátek, ale problém bude podle mě u jakéhokoliv nosítka). nepřišla jsem totiž na to, jak s uvázaným mimčem v šátku podržet starší dcerku na čůránítakže mladší můžu nosit v šátku jen když jdu sama bez starší nebo ještě s někým, kdo případně podrží starší na čůrání
stejně tak jsem nemohla učit starší čůrat venku když jsem byla těhotná, protože s tím břichem jsem jí prostě neudražel
JDE TO! Byla jsem par dni po cisari a malyho mela v satku v kolibce, holka chtela curat, proste jsem si drepla s ni, oprela si ji o koleno a slo to…ale drina to je, zlaty kluci ![]()
Nosičky, kde jste kupovali bundu? Nevím, pod čím to mám hledat ![]()
Já myslela, že nosit moc nebudu, ale ukázalo se to jako velmi praktická pomůcka při cestách, kde bych byla s kočárkem akorát tak naštvaná a teď už máme problém vejít se pod mojí bundu, kterou nemůžu mít ani celou zapnutou, takže na nás táhne a zima je už za dveřmi ![]()
Na netu, kde prodavaji satky a tak. Suses Kinder, akorat mi ted rikali, ze maji posledni bundu a vel. S., dovozce uz nema nic, ted vylezli s novou, ktera je jeste o tisicovku drazsi
No anebo muzes zkusit tu od MaM, je levnejsi a snad ji maji, mne ale neuchvatila ![]()
týjo, tak to jsou teda ceny. No, jestli chci nosit i přes zimu, tak se budu muset asi plácnout přes kapsu ![]()
No u toho novyho modelu muzes nosit i na boku…stoji 5 tisic ufff. Nevim, jaka je ta od MaM, jestli zvladne i dest a snezeni…zas neni celorocni.Myslim, ze sikovna svadlena zvladne usit vsadku k obyc bunde, jen sehnat ty spravny zipy.
ahojky je to moooc dobrá vec. nám malej nechtěl ležet v kočárku tak sme ho měli v nosítku a bezva. do autobusu.. do krámu no používáme ho do teďale po venku už ne. zmrzli by mu nožky
![]()
já mam za 760 a můžu ho nosit obličejíkem ke mě, odemě, na boku kemně i odemně a v poloze na kojení
Jani to mas ale asi klokanku vid? To neni moc ok.. Najdes tu spoustu diskuzi, proc ne.
Asha má pravdu Jani, nosítko za 760kč no nevím nevím, je to samozřejmě tvá věc, ale pokud nosítko není ergonomické tak je zdravý „nebezpečné“, je to opravdu prokázané.
ale je ergo
je u něj i certifikát.
jen je to zavádějící cena tak sem ho koupila. a malej v něm byl velmi spokojeny a je do teď… jen je zima tak sme ho uložili do skříně..