nosítko na mimčo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10459
6.11.09 13:02

máme Beco a byla doba, kdy mi dcera nespala v ničem jiném :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
6.11.09 13:54

ahojky,

mám jen jednu praktickou poznámku k nošení druhého dítka v čemkoliv (já mám teda šátek, ale problém bude podle mě u jakéhokoliv nosítka). nepřišla jsem totiž na to, jak s uvázaným mimčem v šátku podržet starší dcerku na čůrání :-? takže mladší můžu nosit v šátku jen když jdu sama bez starší nebo ještě s někým, kdo případně podrží starší na čůrání :lol: stejně tak jsem nemohla učit starší čůrat venku když jsem byla těhotná, protože s tím břichem jsem jí prostě neudražel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
6.11.09 14:21

Sajo - tak tohle mě nenapadlo :lol:
:lol: Já teda s šátkem zvládám dát Vojtu čůrat - asi proto, že to je kluk :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.11.09 14:57
saja1 píše:
ahojky,mám jen jednu praktickou poznámku k nošení druhého dítka v čemkoliv (já mám teda šátek, ale problém bude podle mě u jakéhokoliv nosítka). nepřišla jsem totiž na to, jak s uvázaným mimčem v šátku podržet starší dcerku na čůrání :-? takže mladší můžu nosit v šátku jen když jdu sama bez starší nebo ještě s někým, kdo případně podrží starší na čůrání :lol: stejně tak jsem nemohla učit starší čůrat venku když jsem byla těhotná, protože s tím břichem jsem jí prostě neudražel :mrgreen:

JDE TO! Byla jsem par dni po cisari a malyho mela v satku v kolibce, holka chtela curat, proste jsem si drepla s ni, oprela si ji o koleno a slo to…ale drina to je, zlaty kluci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.11.09 20:16

Nosičky, kde jste kupovali bundu? Nevím, pod čím to mám hledat :cry:
Já myslela, že nosit moc nebudu, ale ukázalo se to jako velmi praktická pomůcka při cestách, kde bych byla s kočárkem akorát tak naštvaná a teď už máme problém vejít se pod mojí bundu, kterou nemůžu mít ani celou zapnutou, takže na nás táhne a zima je už za dveřmi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.11.09 20:32

Na netu, kde prodavaji satky a tak. Suses Kinder, akorat mi ted rikali, ze maji posledni bundu a vel. S., dovozce uz nema nic, ted vylezli s novou, ktera je jeste o tisicovku drazsi 8-o No anebo muzes zkusit tu od MaM, je levnejsi a snad ji maji, mne ale neuchvatila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.11.09 20:41

týjo, tak to jsou teda ceny. No, jestli chci nosit i přes zimu, tak se budu muset asi plácnout přes kapsu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.11.09 22:37

No u toho novyho modelu muzes nosit i na boku…stoji 5 tisic ufff. Nevim, jaka je ta od MaM, jestli zvladne i dest a snezeni…zas neni celorocni.Myslim, ze sikovna svadlena zvladne usit vsadku k obyc bunde, jen sehnat ty spravny zipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443
8.11.09 13:54

ahojky je to moooc dobrá vec. nám malej nechtěl ležet v kočárku tak sme ho měli v nosítku a bezva. do autobusu.. do krámu no používáme ho do teďale po venku už ne. zmrzli by mu nožky :-) :-)
já mam za 760 a můžu ho nosit obličejíkem ke mě, odemě, na boku kemně i odemně a v poloze na kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.11.09 18:13

Jani to mas ale asi klokanku vid? To neni moc ok.. Najdes tu spoustu diskuzi, proc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
9.11.09 10:35

Asha má pravdu Jani, nosítko za 760kč no nevím nevím, je to samozřejmě tvá věc, ale pokud nosítko není ergonomické tak je zdravý „nebezpečné“, je to opravdu prokázané.

• Citovat
  • Upravit
1443
11.11.09 13:49

ale je ergo :-) je u něj i certifikát.
jen je to zavádějící cena tak sem ho koupila. a malej v něm byl velmi spokojeny a je do teď… jen je zima tak sme ho uložili do skříně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí