Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,dneska jsem narazila na netu na zajímavou věcičku, nosítko Hipseat a dost se mi to líbí! Tááák mě bolej záda z nošení malýho a tohle by mohlo pomoct
Máte to někdo, jaký to je?
uz jsem to videla v diskusi u sousedu a taky se mi to moc libi, ale zkusenosti bohuzel zatim nemam. ![]()
taky nemam zkusenosti
ale vyguglila jsem si to a na
http://www.hipseat.cz najdes celkem dost nazoru
, taky se mi to libi, ale nam je teprve 2m
dík holky, už mám Hipseat objednanej, ptala jsem se i v jiných diskuzích a několik mamin to má a jsou spokojené, tak doufám, že budu i já ![]()
Já bych si to osobně v nějakém obchodu s tímto produktem vyzkoušela, taky jak se ti bude dítě v tom nosit, no jako problém vidím, že se děcka moc chrujou a je třeba je trochu popochazovat v této poloze, navíc, já už odmítám malýho nosit, umí lozit a chodit kolem nábytku, takže na něj prdím, už mám odrovnaný záda vč. krční páteře s nedávnou návštěvou pohotovosti, tak je nošení konec a zatím to funguje, si musí odvyknout na věčný tahání.
no prave, ze tak nechci dopadnout, myslim na pohotovosti se zadama nebo na injekcich jako moje svagrova, proto jsem si Hipseat objednala, „chrujat“ (myslíš tím vrtět?) se bude stejně asi tak jako kdyz ji nosim na rukach…moje zada ani ruce uz proste nestihaji a v satku ani ergu sebe ani ji nevidim
… dneska balicek neprisel tak snad zitra ![]()
Až to vyzkoušíš, tak mě prosímtě napiš, jak se ti v tom dítě nosí, jestli je to pro něj a hlavně pro tebe pohodlné, já mám hrozně velký problémy se zádama, takže se všemožně snažím odbourat to nošení, Měla jsem nosítko Red castle, ale mě vůbec nevyhovuje, je to přes rameno a já mám hrozně kulatý záda a malý ramena.
tak hipseat uz zkousim dva tydny a je to pohodicka pro mne i pro malyho, mam pocit, ze je o polovinu lehci! je jak nadlehcenej a pas zada vyztuzi, takze se uz tak neprohybam
.
Janinkacumacek: doporucuju ![]()
Janinko, pokud máš problémy se zády a snažíš se odbourat nošení, Hipseat je Ti vyroben na míru.
Mám s nosítkem vlastní a dlouhodobou zkušenost a vděčím mu za zdravá záda a v mém případě i možnost přestat nosit neatraktivní zpevnění zápěstí. Opravdu, dopřej svému dítěti spokojenou maminku. Všichni to ocení ![]()