Nosítko Weego

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6398
12.2.11 17:28

Nosítko Weego

Ahoj,koupila jsem si nosítko Weego Preemie,je i pro nedonošené děti od 1,5 kg a v zahraničí ho používají i ve zdravotnictví,u nás ho znají spíš jen maminky s dvojčátky.Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti,jestli jste ho některá používala až do těch 12 kg a jestli jste byly spokojené… :kytka: :mavam: Díky.
 http://www.weego.com/…_preemie.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
12.2.11 17:38

Ahoj,
nevim, ale podle jednoho obrazku se mi zda, ze jde jenom o trochu vymakanejsi klokanku. Dite v tom visi za rozkrok, nema podsazeny zadecek ani kulaty zada, nohy visi dolu, misto aby byla kolena vys nez zadecek… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
12.2.11 17:49

Ono je vymakané docela dost,ale není to moc vidět,je to schované v tom „pytlíku“.Jak jsem ho porovnávala na pohled s mandukou a ještě nějakým nosítkem,jeví se mi vymakané docela dost…zkoušela jsem v něm větší dítě,ale jen chvíli,ale vypadal ergonomicky dostatečně :mrgreen: na obrázku to není poznat,proto mě zajímají osobní zkušenosti :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.2.11 17:54

A videla jsi tu fotku, kde je ten pytel rozepnuty…? Tam mi to ergonomicky neprijde ani trochu. Takze bud to maji blbe nafoceny, nebo nevim :nevim: Kdyz tam das dite, tak ma kolena vys nez zadek, ma kulaty zada a je podsazeny? Neber to jako nejaky rypani, nositka mne proste zajimaji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.2.11 18:26

Co dodat, další předražená klokanka. Nezajišťuje ergonomickou pozici, umožňuje nošení čelem ven, že má přes sebe zapínací kabátek, no to je mi novum :roll:

Zkušenost nemám a ani bych ji mít nechtěla. Někteří lidé si koupí cokoliv, jen aby náhodou nemuseli uvázat šátek nebo si koupit zdravé nosítko, které nebude poškozovat páteř dítěti. Doporučení pediatrů, ehm, já myslím, že spoustu pediatrů by ortopedi rádi přiškrtili a taky, jsou to jen lidé, malá dotace na zpříjemnění života od výrobce klokanek, to se vždy hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
12.2.11 18:36

Dítě právě ještě nemám,zkoušela jsem jen na cizím,proto mě zajímají opravdové zkušenosti maminek,které v něm miminko nosily,díky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.2.11 18:41
dianda píše:
Dítě právě ještě nemám,zkoušela jsem jen na cizím,proto mě zajímají opravdové zkušenosti maminek,které v něm miminko nosily,díky. :lol:

A nošení, které je zdravé a nepoškozuje páteř miminka tě nezajímá? Škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.2.11 18:41
dianda píše:
Dítě právě ještě nemám,zkoušela jsem jen na cizím,proto mě zajímají opravdové zkušenosti maminek,které v něm miminko nosily,díky. :lol:

Tak to mas matouci ikonku ;) Nemyslim, ze tu nekoho najdes, je tu docela slusna osveta. Ja bych do toho dite fakt nedala a strelila to, nebo vratila, pokud to jeste jde :nevim: (ale nejdriv bych byla nas.ana :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
12.2.11 18:48

Já tedy nevím, ale nešla by do ničeho, u čeho inzerují, že se dá dítko nosit čelem od sebe, už to ukazuje na to, že výrobce nemá o zdravém nošení moc ponětí… a za tu cenu bych koupila něco osvědčeného… nenutím šátek (sice ho mám, ale stále zamotávám jen sebe a svoje ruce :oops: ) ale manduca mi přijde za stejné peníze a lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
12.2.11 18:53

Ikonka je v poho,akorát trochu starší,Asho. :wink: čekám chlapečka,nosítko jsem nikdy neměla,tohle jsem teď koupila zároveň s lehátkem a hrazdou,bylo to dohromady,tak pátrám,co vlastně mám..Nosit ani nepánuji,mám záda dost v tahu,jsem starší ročník a na mimčo mám kočárek,jen jsem si vzpomněla,jak jsem kdysi dávno luxovala a žehlila s prckem v ruce,protože nechtěl v postýlce být ani chvíli…taky jak jsem tady sedávala v křesle celé noci,spala málem v sedě a přemýšlela,že bych k sobě prcka přivázala,aby mi nespadl,kdybych usnula,tak přemýšlím,že bych ho využila pro tyto příležitosti,například…
A protože,ho kolem nikdo nemá,tak mě zajímají zkušenosti…
Jinak děkuji Gladys,diskuze o nošení mám celkem pročtené,tak prosím nebuďte útočná,nic vám nedělám…když budu plánovat delší nošení,případně se se třemi dětmi nudit,ráda budu na žehlení nebo luxování vázat šátek :mrgreen: Jinak mí synové mají záda zdravá a vysportovaná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.2.11 18:53

Zas ta Manduca :roll: :mrgreen: Ergo, Beco, Boba, Bondolino, Liliputi, Patapum, atd…je jich fura v ruznych cenovych relacich ;)

O noseni hodne tady
http://www.nosenideti.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.2.11 18:57
dianda píše:
Ikonka je v poho,akorát trochu starší,Asho. :wink: čekám chlapečka,nosítko jsem nikdy neměla,tohle jsem teď koupila zároveň s lehátkem a hrazdou,bylo to dohromady,tak pátrám,co vlastně mám..Nosit ani nepánuji,mám záda dost v tahu,jsem starší ročník a na mimčo mám kočárek,jen jsem si vzpomněla,jak jsem kdysi dávno luxovala a žehlila s prckem v ruce,protože nechtěl v postýlce být ani chvíli…taky jak jsem tady sedávala v křesle celé noci,spala málem v sedě a přemýšlela,že bych k sobě prcka přivázala,aby mi nespadl,kdybych usnula,tak přemýšlím,že bych ho využila pro tyto příležitosti,například…
A protože,ho kolem nikdo nemá,tak mě zajímají zkušenosti…
Jinak děkuji Gladys,diskuze o nošení mám celkem pročtené,tak prosím nebuďte útočná,nic vám nedělám…když budu plánovat delší nošení,případně se se třemi dětmi nudit,ráda budu na žehlení nebo luxování vázat šátek :mrgreen: Jinak mí synové mají záda zdravá a vysportovaná :mavam:

Tak to joooo, no tak se na tu klokanku vykasli a jestli budes chtit nosit, tak se daji koupit i jety ergonositka :) Nebo ten satek ;)
Mmch. se trema detma je noseni primo idealni (a to mam zada v trapu uz hezky dlouho :roll: , nicmene v Ergu, Becu nebo satku to ani nepoznam :palec: …kdysi jsem mela uz vetsi dite v klokance a na 10ti metrech jsem mela pocit, ze zdechnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
12.2.11 19:04

opravdová zkušenost s nosítkem

Sestřenice si takové červené dovezla ze Švýcarska na dvojčata,dám jí na tebe kontakt,tak ti asi pošle SZ,co vím byla s nima spokojená,super řešení na dvojčata a kojení…
To mám nejraděj jak někdo dělá chytrého,vyskoušené to nemá,tak proč vůbec reaguje :nevim: Hlavně jak má někdo první děcko a je nejchytřejší, :nevim: Ani pani nepsala,že hledá názor vázačky šátků..To jak kdybych člověku,co hledá recept na buchtu vnucovala svůj super stejk,protože je prostě ze všeho masa nejlepší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.2.11 19:06
ricki píše:
Sestřenice si takové červené dovezla ze Švýcarska na dvojčata,dám jí na tebe kontakt,tak ti asi pošle SZ,co vím byla s nima spokojená,super řešení na dvojčata a kojení…
To mám nejraděj jak někdo dělá chytrého,vyskoušené to nemá,tak proč vůbec reaguje :nevim: Hlavně jak má někdo první děcko a je nejchytřejší, :nevim: Ani pani nepsala,že hledá názor vázačky šátků..To jak kdybych člověku,co hledá recept na buchtu vnucovala svůj super stejk,protože je prostě ze všeho masa nejlepší… :nevim:

8-o Jsi trochu mimo, ale co uz… Asi se v noseni moc nevyznas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
12.2.11 19:08

asha To víš, po vyzkoušení beca, erga a manducy jsem zvolila manducu a jsem spokojená, tak proto ;-) Ale to nové zelené ergo se mi taky moc líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí