Notebook Asus, koupit nebo ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
196
31.8.14 20:13

notebook ano či ne

Ahoj lidi, je tu někdo, kdo se vyzná v notebookech? chtěla bych koupit tento notebook a nevím, zda je dobrý? Notebook Asus X551CA-SX012H (X551CA-SX012H)? může mi někdo poradit. děkuji

http://www.kasa.cz/…51ca-sx012h/#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
31.8.14 20:17

To záleží, co s ním chceš dělat. Tohle je obyčejný notebook na běžný provoz, jako je internet, Office, fotky, hudba, nějaká nenáročná hra…

• Citovat
  • Upravit
16548
31.8.14 20:34

Já mám od Lenova a jsem s ním naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
31.8.14 20:36

Tak jako není špatný, na internet, facebook hry a tak stačí, akorát má slabší procesor, jinak oka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
31.8.14 20:36

@monicák
Hele notebook za 7ku s Celeronem - nic moc. Leský display - hm, dobrý zrcadlo (matný/antireflexní by byl lepší) a 4h výdrž (reálně však víc, nic moc).

Nejlepší by bylo napsat, co od toho čekáš, co a tom chceš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
31.8.14 21:39

Jak uz tu bylo psano, chtelo by to napsat na co to potrebujes a kolik jsi ochotna do toho dat…treba bych byla radsi i pro to, si poridit notas s displejem co ma 17 palcu, kdyz uz do neceho vrazim penize, tak at to stoji za to a vidim na to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
1.9.14 08:28

Já to chci rodičům koupit na Vánoce tak zase tolik peněz nemám, abych jim kupovala nějaký dražší, tatka na tom stahuje fotky, vyhledává různé věci atd, takže nic náročnýho, a prosím Vás a co ty repasované počítače? má to někdo z Vás? co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.14 08:31

Když to repasuje někdo, kdo tomu rozumí, tak by v tom neměl být problém.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.9.14 08:33

@monicák repasovaný notebooky máme celá rodina a zatím spokojenost (nejstarší máme 2 roky). Ale hodně záleží, jaký typ se vybere. U nás to má na starosti chlap, protože tomu celkem dost rozumí.

• Citovat
  • Upravit
196
1.9.14 08:37

Já myslela, že to jsou jako použité počítače, může mi prosím někdo vysvětlit, co to teda přesně znamená? jaký je rozdíl mezi normálním notebookem a repasovaným? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.14 08:39

Jsou použité a jsou v nich vyměněny buď nefunkční nebo funkční staré součásti.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.9.14 08:39
@monicák píše:
Já myslela, že to jsou jako použité počítače, může mi prosím někdo vysvětlit, co to teda přesně znamená? jaký je rozdíl mezi normálním notebookem a repasovaným? díky moc

repasovaný je použitý notebook. Projde vyčištěním, kontrolou komponent (někdy se někeré vymění) a jde znovu do oběhu. Mívají kratší záruku (všechny co máme, tak 1 rok). Starší notebooky hodně trpí špatnou výdrží baterky (je to jedna z nejdražších částí noteooku), takže se s tím musí počítat.

• Citovat
  • Upravit
196
1.9.14 09:08

Tak myslíte, že je lepší značka ta Lenovo než ASUS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
1.9.14 12:00

@monicák
Repasované ThinkPady (Lenovo) - nejlepší, co je. Ideálně se zárukou, či ji dokoupit.

@JayLee
Je Lenovo a Lenovo, co se kvality týče Řada IdealPad je nižší řada, kvalita nic moc (je to plast), některé mají dost problémy s ovladači a Lenovo to neřeší :(

ASUS - jedině TravelMate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
1.9.14 17:36

Za mě teda Lenovo je číslo jedna. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...