Notebook do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
30.3.12 13:15

Ahoj. Notebook jsem neměla, ale s první dcerou jsem měla muziku do sluchátek a knížku. Nic z toho jsem nevytáhla. Dcera byla velmi spavá (měla žloutenku), ale i tak jsem neměla potřebu dělat nic jiného než koukat na své dokonalé dítě nebo rozesílat smsky o jejím narození (a pak odpovídat na gratulace) nebo přijímat návštěvy :lol: . S druhou dcerou už jsem nic takového s sebou neměla a bylo to stejný. Času bylo spousta (víc jak doma s 4 letou dcerou), ale já byla v euforii a nemohla se mimina nabažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.3.12 13:17

Nebrala bych si ho..i když malej spinkal, tak jsem na něj koukala. Nebo jsme si povídaly s holkama na pokoji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
30.3.12 13:17

měla jsem ho a využila ho, jinak bych se tam unudila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.3.12 13:18

Já ho nechtěla, byl by mi k ničemu - v porodnici wifič nebyla, ale stejně bych ho nevyužila. Taky jsem šla na vyvolání a než jsem se stačila rozkoukat, tak jsem rodila. Po porodu mi děcko pořád řvalo, takže o nějakým klidu nemohla být ani řeč. A když zázrakem spal, tak jsem se do postele zřítila polomrtvá taky. Ale jinak: proč ne, klidně si ho vezmi. Třeba se tam fakt nudit budeš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.3.12 13:18
@Veverunka22 píše:
Tak závislá nejsem, ale vzhledem k tomu, že mám rodinu daleko, tak bych s nimi komunikovala třeba přes skype. Navíc je malý, skladný, do tašky se vleze :) , kdyby ten čas byl.

Určitě si ho vem. Víš, jak bude rodina nadšená, dkyž jim hned pošleš fotku miminka? Já teda závislák jsem, velký a nejen na emiminu, ale jak přišla první kontrakce, závislost skončila (bohužel jen dočasně, dokud jsme se s miminkem nevrátili domů :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
30.3.12 13:19

já ho do porodnice nebrala ani jednou, z toho jednou jsem šla taky na vyvolání, vzala jsem si spíš časopisy.
A po porodu jsem se nemohla vynadívat na miminko, nebo jsem odpočívala, tak mě myšlenky na noťas ani nenapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
30.3.12 13:20

Já bych ho nebrala. Když už tak nějaký časopis, ale já teda neměla čas a hlavně náladu se ničím bavit, když jsem chtěla s někým mluvit, někomu napsat apod., tak mi bohatě stačil mobil na volání a sms. A když byla volná chvilka, tak jsem si raději zašla s chutí v klídku do sprchy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
30.3.12 13:20

.

Příspěvek upraven 12.04.12 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.3.12 13:21

nemela jsem, ale asi bych ho vyuzila…vyvolavani taky muze chvilku trvat…a i potom, ja si treba cetla. Je fakt, ze jsem se od dcery nechtela hnout ani na krok, ale ona treba lezela u me a spala a ja si cetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624

Já jsem byla na plánovaném CS, nastupovala jsem den předem, takže jsem ho využila. Navíc mi malá pěkně spala, takže když jsem se nudila, jsem ho využila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

Fotku jsem rodině a přátelům poslala přes mobil a na fb taky přes mobil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.3.12 13:22

Měla jsem a moc nevyužila, protože jsem nemohla sedět. Ale kdybych mohla, tak bych používala hodně. Malý byl 3 dny na světle, já na nadstandartu, tak jsem se nudila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9044
30.3.12 13:24

Byla jsem na vyvolani a v porodnici stravila celkove 9 dni,takze pokud bych sebou mela notas,urcite bych ho vyuzila,ale potreboval ho pritel.
Ja teda chodila na pc co byl na chodbe,moc maminek to nevyuzivalo,tak byl vetsinou vzdy volny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.3.12 13:25
@lyrica píše:
Fotku jsem rodině a přátelům poslala přes mobil a na fb taky přes mobil ;)

No to já taky (na fb teda ne, to nevedu), ale není nad to poslat pořádnou fotku (tisíc fotek) pěkně rovnou na PC. Třeba moje mamka by z fotky přes mobil moc neměla (a z mýho mobilu, co jsem tenkrát měla, už vůbec ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
30.3.12 13:25

Já bych si ho s sebou klidně vzala.Neměla jsem ho, ale teĎ už bych brala iPad nebo oťas.Mám připojení přes mobil, tak jsem byla alespoň tak.TAky jsem byla na vyvolání a trčela bych tam 3 dny.Šla jsem domů na přemluvené primáře jen proto, že manžel je saniťák.A stejně jsem tam pak byla ještě den než se porod rozjel po vyvolávání.A docela nuda, tak bych si klidně pustila nějaký filmík.
Malá měla žloutenku, tak jsem byla v porodnici 8 dní, z toho byla 3 dny na fotu, takže nudaaa šílená, jsem chodila s manžou na procházky do parku a na oběd do pizzerie :-D
Jinak jsem měla nadstandart, takže sama na pokoji a klíč od pokoje jsem měla pokud jsem někam šla, zamkla jsem si pokoj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková