Notebook do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
117
30.3.12 13:04

Notebook do porodnice

Ahoj, holky. Chtěla bych se zeptat, zda jste některá využila notebook v porodnici? V pondělí jdu na vyvolání, tak zvažuji, jestli si ho vzít sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5331
30.3.12 13:05

Ahojky.Také přemýšlím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 13:06

Já využila. Pokud Ti mimčo nebude od rána do rána řvát, tak třeba taky využiješ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
30.3.12 13:06

Vlastní zkušenost nemám, ale paní, která se mnou byla na pokoji, dělala na notebooku účetní uzávěrku :mrgreen: Já osobně byla ráda, že jsem stihla kojení, chování a návštěvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
30.3.12 13:07

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i kdybych ho měla sebů, tak bych neměla čas ho vůbec zapnůt. Byla jsem ráda, že sem se trochu vyspala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.3.12 13:08

Já měla mobil s netem,a super,nenudila jsem se.

• Citovat
  • Upravit
21972
30.3.12 13:09

Nechtěla jsem ho - ale kdybych ho měla, bývala bych ho využít mohla. Malý měl novorozeneckou žloutenku, strávil tři dny pod světlem a dávali mi ho jen na kojení… takže volného času bylo víc než dost. Tohle se nedá předem předvídat, jak na tom budeš a jak budete zvládat. Klidně si ho vezmi, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.3.12 13:09

Tak já přemýšlím hlavně nad tím prvním dnem, co mi budou porod vyvolávat, jelikož mi dnes paní doktorka řekla, že to může trvat celý den, než se začne něco dít :nevim: , knížku sbalenou mám, ale ten notebook mi vrtá hlavou :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
30.3.12 13:11

Malá byla doooost spavý dítě, ale stejně bych na notebook asi čas neměla :) Odpoledne jsme vždycky byly s návštěvama, dopoledne jsem odpočívala, byly vizity a tak. Dle mého názoru je notebook v porodnici blbost, cítila bych se tam s ním dvně ;) ale jestli si na něm závislá, tak si ho klidně vem :kytka: a pak se modli, ať máš spavé dítě, abys ten počítač vůbec vytáhla z tašky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
30.3.12 13:12

Záleží jak vám půjde kojení.Při prvním těhu to byl problém, při dalších by se hodil.Ne ani na práci na tu není pomyšlení.Ale třeba k poslechu písniček. mailu..Když jsem šla na vyvolání tak jsem se nudila to by se hodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477

Také jsem měla mobil s internetem a byla jsem za to rada.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
@Veverunka22 píše:
Tak já přemýšlím hlavně nad tím prvním dnem, co mi budou porod vyvolávat, jelikož mi dnes paní doktorka řekla, že to může trvat celý den, než se začne něco dít :nevim: , knížku sbalenou mám, ale ten notebook mi vrtá hlavou :) .

Aha, tak na tohle bych si ho nebrala - knížku, časopisy… možná nevyužiješ ani Ty. Tam to bude s největší pravděpodobností jen přítěž. :nevim:

Příspěvek upraven 30.03.12 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.3.12 13:13
@Dorka_X píše:
Malá byla doooost spavý dítě, ale stejně bych na notebook asi čas neměla :) Odpoledne jsme vždycky byly s návštěvama, dopoledne jsem odpočívala, byly vizity a tak. Dle mého názoru je notebook v porodnici blbost, cítila bych se tam s ním dvně ;) ale jestli si na něm závislá, tak si ho klidně vem :kytka: a pak se modli, ať máš spavé dítě, abys ten počítač vůbec vytáhla z tašky :lol:

Tak závislá nejsem, ale vzhledem k tomu, že mám rodinu daleko, tak bych s nimi komunikovala třeba přes skype. Navíc je malý, skladný, do tašky se vleze :) , kdyby ten čas byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68838
30.3.12 13:13

Měla jsem netbuk, v porodnici bylo wifi zdarma, takže jsem hned první odpoledne rozesílala maily s fotkama. Ale malá nádherně spinkala, budila jsem ji na kojení (sála tak 5 minut) a pak zase vytuhla, návštěvy nepřišly každý den a stejně tak max. na hodinu, takže pokud jsem na ni zrovna obdivně nekoukala, byl i čas něco přečíst nebo poslat mail.

Příspěvek upraven 30.03.12 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.3.12 13:14

Ahoj, také jsem byla na vyvolání, ležela jsem 3 dny v porodce „jen tak“ takže tam by se hodil, po narození malé jsem se stíhala jen vykoupat + návštěvy, spánku bylo také málo, i když malá sama spala, tak já na ní jen tak koukala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková