Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, holky. Chtěla bych se zeptat, zda jste některá využila notebook v porodnici? V pondělí jdu na vyvolání, tak zvažuji, jestli si ho vzít sebou.
Já využila. Pokud Ti mimčo nebude od rána do rána řvát, tak třeba taky využiješ ![]()
Vlastní zkušenost nemám, ale paní, která se mnou byla na pokoji, dělala na notebooku účetní uzávěrku
Já osobně byla ráda, že jsem stihla kojení, chování a návštěvy ![]()
i kdybych ho měla sebů, tak bych neměla čas ho vůbec zapnůt. Byla jsem ráda, že sem se trochu vyspala
Nechtěla jsem ho - ale kdybych ho měla, bývala bych ho využít mohla. Malý měl novorozeneckou žloutenku, strávil tři dny pod světlem a dávali mi ho jen na kojení… takže volného času bylo víc než dost. Tohle se nedá předem předvídat, jak na tom budeš a jak budete zvládat. Klidně si ho vezmi, proč ne.
Tak já přemýšlím hlavně nad tím prvním dnem, co mi budou porod vyvolávat, jelikož mi dnes paní doktorka řekla, že to může trvat celý den, než se začne něco dít
, knížku sbalenou mám, ale ten notebook mi vrtá hlavou
.
Malá byla doooost spavý dítě, ale stejně bych na notebook asi čas neměla
Odpoledne jsme vždycky byly s návštěvama, dopoledne jsem odpočívala, byly vizity a tak. Dle mého názoru je notebook v porodnici blbost, cítila bych se tam s ním dvně
ale jestli si na něm závislá, tak si ho klidně vem
a pak se modli, ať máš spavé dítě, abys ten počítač vůbec vytáhla z tašky ![]()
Záleží jak vám půjde kojení.Při prvním těhu to byl problém, při dalších by se hodil.Ne ani na práci na tu není pomyšlení.Ale třeba k poslechu písniček. mailu..Když jsem šla na vyvolání tak jsem se nudila to by se hodil.
Také jsem měla mobil s internetem a byla jsem za to rada.;-)
@Veverunka22 píše:
Tak já přemýšlím hlavně nad tím prvním dnem, co mi budou porod vyvolávat, jelikož mi dnes paní doktorka řekla, že to může trvat celý den, než se začne něco dít, knížku sbalenou mám, ale ten notebook mi vrtá hlavou
.
Aha, tak na tohle bych si ho nebrala - knížku, časopisy… možná nevyužiješ ani Ty. Tam to bude s největší pravděpodobností jen přítěž. ![]()
Příspěvek upraven 30.03.12 v 13:13
@Dorka_X píše:
Malá byla doooost spavý dítě, ale stejně bych na notebook asi čas nemělaOdpoledne jsme vždycky byly s návštěvama, dopoledne jsem odpočívala, byly vizity a tak. Dle mého názoru je notebook v porodnici blbost, cítila bych se tam s ním dvně
ale jestli si na něm závislá, tak si ho klidně vem
a pak se modli, ať máš spavé dítě, abys ten počítač vůbec vytáhla z tašky
Tak závislá nejsem, ale vzhledem k tomu, že mám rodinu daleko, tak bych s nimi komunikovala třeba přes skype. Navíc je malý, skladný, do tašky se vleze
, kdyby ten čas byl.
Měla jsem netbuk, v porodnici bylo wifi zdarma, takže jsem hned první odpoledne rozesílala maily s fotkama. Ale malá nádherně spinkala, budila jsem ji na kojení (sála tak 5 minut) a pak zase vytuhla, návštěvy nepřišly každý den a stejně tak max. na hodinu, takže pokud jsem na ni zrovna obdivně nekoukala, byl i čas něco přečíst nebo poslat mail.
Příspěvek upraven 30.03.12 v 13:14
Ahoj, také jsem byla na vyvolání, ležela jsem 3 dny v porodce „jen tak“ takže tam by se hodil, po narození malé jsem se stíhala jen vykoupat + návštěvy, spánku bylo také málo, i když malá sama spala, tak já na ní jen tak koukala ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.