Notebook do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5009
30.3.12 13:25

Já jsme o noťasu uvažovala, ale dopoledne byl kolotoč vizit a nebo jsem odpadla s miminem a po obědě jezdil manžel na celý den na návštěvu a odjížděl tak v sedm večer, což bylo zase tak na vizitu, sprchu a uspávání…nějak nebyl na nic čas:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.3.12 13:26

no já ho tam měla :D malá pořád spinkala takže bez něj bych se tam unudila 8) ale vetšina nemocnic nemá přístup k internetu nebo mají ale blokovaný já musela mít svoje USB abych měla internet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.3.12 13:26

@hkac Jasně, to je na každym, ale já bych se cejtila i trošku blbě, mít vedle sebe naše novorozeňátko a místo prvních společnejch chvil sedět u noťasu..nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
30.3.12 13:29

Já jsem ho také měla s sebou a na pordním pokoji jsme koukala na filmy byla jsem tam skoro 2 dny než se malej narodil a pak na pokoji jsm ho taky využila mimi jsem měla po porodu ještě v inkubátoru na dohřátí a spinkal krásně takže jsem měla čas i na noťas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.3.12 13:34
@lyrica píše:
@hkac Jasně, to je na každym, ale já bych se cejtila i trošku blbě, mít vedle sebe naše novorozeňátko a místo prvních společnejch chvil sedět u noťasu..nevim :mrgreen:

To já taky. Ale beru to tak, že když si ho vezme a z tašky nevytáhne, bude to lepší než když si ho nevezme a pak by jí chyběl ;) . Zvlášť, pokud má rodinu daleko a návštěva nepřipadá v úvahu. Já osobně teda ani nemám ráda zapnutý noťas v blízkosti miminka. Ale zase na druhou stranu poslat pár fotek během chvilky ničemu neuškodí. Něco jiného je být na něm připojená imrvére během porodu a po celý pobyt v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.3.12 13:35

@hkac během porodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem si to představila, hehe,..tlačteee, tlačteee…momentík, je odešlu zprávu holkám na miminu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.3.12 13:36
@lyrica píše:
@hkac během porodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem si to představila, hehe,..tlačteee, tlačteee…momentík, je odešlu zprávu holkám na miminu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No možná by ses divila, co je tady na emiminu možné :mrgreen: . Já už na pár podobných porodů online narazila :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.3.12 13:39

@hkac člověče skoro jako bych tušila, o kom mluvíš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
30.3.12 13:54

NTB jsem neměla a nechyběl ač byl syn hodně spavý (žloutenka). Na porodním pokoji jsem se dívala na tv nebo četla, než se porod pořádně rozjel, na pokoji jsem ani tv nezapla, ač byla k dispozici vč. internetu. Četla jsem si, spala, koukala na miminko. Měla jsem i kliku na spolubydlící, takže jsme docela i pokecaly, ale nemůžu ani říct, že bychom si nedaly pokoj.

• Citovat
  • Upravit
31268
30.3.12 14:03

jako jestli chceš, tak si ho vem, já bych ho asi teda neužila, čekání na porod sem si zkracovala vykecáváním se ségrou po telefonu a co se malej narodil, tak sem byla buď u něj, kojila, přebalovala, návštěvy a tak, a nebo jsem krafala s holkou, co sme byly na pokoji, byla hrozně v pohodě a tak na nic jiného čas nezbyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.3.12 14:12

vzala bych, pokud budou mít připojení k internetu :-D Já většinu času, kdy malej (druhej teda, u prvního ne :-D ) spal, trávila tady na emiminu nebo na FB… Sice jen na mobilu, ale stejně… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
30.3.12 14:26

Já bych nebrala, ty čtyři dny v porodnici jsem měla úplně jiné starosti než honit internet… a známým se nic nestalo, když uviděli fotky až po pár dnech :mrgreen: Něco jiného by bylo, kdybych si tam šla lehnout třeba týden před porodem, tak to jo… Ale asi bych se bála, aby ho tam nikdo neukradl.. nebo jenom v naší nemocnici se krade.. kamarádka tam přišla o kabelku :roll: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2787
30.3.12 14:26

Já ho měla a byla jsem za něj ráda, ne že bych na něm vysedávala od rána do večera, ale někdy, když se mi spát nechtělo, malý spal, nebyly návštěvy, nekojila jsem, nebyl oběd, tak jsem si mohla počíst, pokecat, pochlubit se aktuálníma fotkama atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.3.12 16:50

Já taky šla na vyvolání - bez notebooku… Den jsem byla na rizikovým - tam byla telka a stejně jsme to s druhou maminou prožvanily… Malá byla celkem hodná, takže bych ho tam možná využila - kdybych ovšem už tenkrát byla na emiminu ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 20:10

Já jsem si ho taky chtěla vzít, taky jsem byla na vyvolání ale pak jsem nějak zapomněla :nevim: , ale kdybych si ho vzala určitě bych ho využila malá byla hodná a většinou spinkala a musela jsem ji na kojení budit takže si ho vem a uvidíš, ono to vyvolání taky nemusí přijít hned takže se nebudeš nudit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková