Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potrebuji poradit, chtela jsem se predbezne podivat na novou kolekci, ale na www.next.co.uk je od rana pouze vyprodej a nejde mi to se podivat na ten podzim 2009. Nevite, jak se tam dostanu? Proste to ne a ne najit…a to si myslim, ze anglicky umim vic nez dobre
a objednavam si po nekolikate ![]()
Dneska jdou zapnout myslím jen výprodeje
,ale zkusim se tam dostat,ještě jsem dneska nekoukala
Vydrž, ty výprodeje brzo skončí, pak to zase půjde.
Ale upřímně, letošní kolekce nic moc, pro kluky sem tam něco, ale holčičí mě zklamala na celý čáře. ![]()
Sunnyside
Ja obcas neco koupila pro starsi, ty je sest a rok od rok jsou min smrncovnejsi. Kvalita je aspon stejna. Segra to ted objednava z UK a uprimne kvalitou a pestrosti nic moc. Lepsi sluzbu za lepsi peniz mi udelaj haderky z HM, navic pro holky mi prijdou smrncovnejsi. Libej se mi zmenseniny dospelych hadru, takze jsem s holkama pekne sladena a navic pro rocni a sestiletou koupim stejne kousky, moc ji to dohromady slu. Hlavne tam nasmeruju babky a nekupuji tam umelaky od Vietnamcu, ktere po prvnim vyprani leti. Hanka
jo v posledni dobe pro mladsi prasatko si teda libuju v Cherokee od Tesca a pak tip - dobra kvalita za dobrou cenu jsou hadry detske v Marks Spencer, bohuzel nejsou tak libive. To ty Tesco maji vetsi smrnc za lidove ceny, jen kdyby to v Tescu nebylo tak rozhrabane. Lidem co tam rozbaluje pakety s bodyckama a pak si vezmou jinej bych mlatila pres pracky. Hanka
Jo, dobry, uz to jde, diky. A jeste se zeptam, kdy je takovy to doplneni kolekce? Vite nejaky priblizny termin? ![]()
Diky…ted teda nevim, jestli mam ty tri mesice pockat a objednat to az pak, na zimu vsechno…nebo jestli uz bude vyprodano ![]()