Nova kolekce Next

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
404
18.7.09 12:18

Nova kolekce Next

Ahoj, potrebuji poradit, chtela jsem se predbezne podivat na novou kolekci, ale na www.next.co.uk je od rana pouze vyprodej a nejde mi to se podivat na ten podzim 2009. Nevite, jak se tam dostanu? Proste to ne a ne najit…a to si myslim, ze anglicky umim vic nez dobre :roll: a objednavam si po nekolikate :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
18.7.09 12:41

Dneska jdou zapnout myslím jen výprodeje :wink: ,ale zkusim se tam dostat,ještě jsem dneska nekoukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.09 12:43

Vydrž, ty výprodeje brzo skončí, pak to zase půjde.

Ale upřímně, letošní kolekce nic moc, pro kluky sem tam něco, ale holčičí mě zklamala na celý čáře. :(

Sunnyside

• Citovat
  • Upravit
1751
18.7.09 19:14

Už to jde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.09 19:51

Ja obcas neco koupila pro starsi, ty je sest a rok od rok jsou min smrncovnejsi. Kvalita je aspon stejna. Segra to ted objednava z UK a uprimne kvalitou a pestrosti nic moc. Lepsi sluzbu za lepsi peniz mi udelaj haderky z HM, navic pro holky mi prijdou smrncovnejsi. Libej se mi zmenseniny dospelych hadru, takze jsem s holkama pekne sladena a navic pro rocni a sestiletou koupim stejne kousky, moc ji to dohromady slu. Hlavne tam nasmeruju babky a nekupuji tam umelaky od Vietnamcu, ktere po prvnim vyprani leti. Hanka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.7.09 19:54

jo v posledni dobe pro mladsi prasatko si teda libuju v Cherokee od Tesca a pak tip - dobra kvalita za dobrou cenu jsou hadry detske v Marks Spencer, bohuzel nejsou tak libive. To ty Tesco maji vetsi smrnc za lidove ceny, jen kdyby to v Tescu nebylo tak rozhrabane. Lidem co tam rozbaluje pakety s bodyckama a pak si vezmou jinej bych mlatila pres pracky. Hanka

• Citovat
  • Upravit
404
18.7.09 21:28

Jo, dobry, uz to jde, diky. A jeste se zeptam, kdy je takovy to doplneni kolekce? Vite nejaky priblizny termin? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
18.7.09 21:30

Za tři měsíce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
18.7.09 21:43

Diky…ted teda nevim, jestli mam ty tri mesice pockat a objednat to az pak, na zimu vsechno…nebo jestli uz bude vyprodano :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová