Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky neměla byste prosím doma nebo neměla možnost někde sehnat jakékoliv noviny z 28.4.2008? byla bych vám moc vděčná. Nám je vzala povodeň. Měla jsem je schované pro syna - je to den kdy se narodil - tak jsem mu je chtěla dát až bude dospělý aby věděl co se v ten den stalo, o čem se psalo když se narodil ,–)
MOC DEKUJI!
Jeee, to se narodil i muj syn
Ale to jsem trosku OT
Myslim, ze noviny bohuzel nemame, neschovavame si je ![]()
![]()
no já např.vím že se v knihovně dají sehnat ale nepůjčí je ani neprodají jen by mi je okopírovali ale spíše bych radši ten originál.
Koksinelle, napadlo mě, co kontaktovat přímo pár vydavatelství, třeba ti z archivu pošlou. Zkusím projít náš sběr v garáži, třeba tam nějaké vylovím, taky jsem narozená 28.4., ale „bohužel již“ 1976 ![]()
Katka
Tak jsem našla noviny z 28.4.2009, ale teď se dívám, že chceš z roku 2008
Tak tě nepotěším ![]()
Katrinko ani nevíš jak jsi mě navnadila a pak čtu že jsi našla r.2009. No nedá se nic dělat ![]()
ale už jsem napsala do vydavatelství tak uvidíme ,–))) přinejhorším zbyde holt ta knihovna ,–)
ale díky za tvůj čas při hledání novin!!!
Ahojky, určitě kontaktovat redakci konkrétních novin, dělala jsem v redakci, tak vím, že se archivují.
Kiera: děkuji už jsem napsala na MAFRA tak snad se ozvou
napíšu jak jsem dopadla ![]()
tak bohužel. dnes jsem dostala od MAFRY odpověď že nejsou schopni mi tento výtisk dodat :-/ paní mě jen odkázala na www stránky kde si prý můžu jednotl.články stáhnout .
Nu což… nic jiného nezbyde. Ale originál je originál. Tak kdyby ještě někdo měl na půdě rok staré noviny tak budu ráda , jakékkoliv ,–)