Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak me zajma kolik z Vas kouri a kolik s Vas se k tomu prizna ale ne pod anonymem.
Tak já jsem odnaučený kuřák. Zatím teda
. Donutilo mě přestat těhotenství, přestalo mi to jednoduše chutnat. Ale u prvního těhotenství jsem se dlouho přemlouvala, abych nekouřila. Někdy mám strašnou chuť si zakouřit, ale snad nezačnu. Dneska bych řekla, že je to už o penězích…Ale musím se i pochválit, že jsem patřila mezi ty ohleduplné kuřáky, kteří nehulili nikomu pod nosem a sama jsem nekouřila doma, protože mi to jaksi v uzavřeném prostoru vadilo. Smrdělo všechno a z toho jsem byla dost na nervy. A když vidím ty kuřácké domácnosti, které musí každý rok malovat, protože mají žluté zdi…
, brrrrrrrrrrrrrrr.
Tak já jsem kuřačka tedy byla, když jsem přišla do jinýho stavu tak jsem přestala, teď kojím tak o kouření taky nemůže být řeč, ale až dokojím, tak si příležitostně ráda jednu dám k vínku.. no jestli mě to ještě bude vůbec chutnat ![]()
A proč se ptáš?
Me to jen tak zajma.ja sem taky kourila tedka akorat prilezitostne.Nejak me to napadlo.
Já jsem kuřák když nejsem těhu neb nekojim což je tet muj případ,ale jak dokojim tak budu kouřit zas a těšim se na to.
Samozřejmě nevyhulim 50 denně ,ale tak 10cigaret n balkoně dám .
Jé Kamčo a není to škoda zas začínat, když už jsi to tak dlouho vydržela? Já jsem taky dřív kouřila, ale přestali jsme s manželem spolu, už je to tak 5 let a na cigaretu si už ani nevzpomenu, dokonce mi to smrdí, když někdo kouří a když vidím maminku s kočárkem nebo vůbec s malými dětmi jak kouří, tak si říkám že to nevypadá fakt pěkně. Jako bývalá kuřačka bych asi měla být tolerantnější ![]()
Já jsem taky kuřák,tedy když zrovna nejsem těhotná a nekojim.A když nejsem mimořádně v těhle stavech,tak jsem vykouřila i krabku denně,zvláště v práci. ![]()
Nevím jestli je to škoda,ale prostě se na to dsně těšim.je to jediná moje činost u které se jako by odreaguju
..Kafe nepiju,alkohol také né,tak aspon tu igaretu mi doufám nikdo neveme
.
Tak já se jdu taky přiznat,když jsem zjistila,že jsem těhu,tak jsem přestala,pak přišlo kojení a celou dobu jsem měla na cigaretu hroznou chuť,ale vydržela jsem a sotva jsem malého odstavila tak jsem šla znásilnit trafiku
Taky jsem si říkala,že jsem to rok přežila bez cigára,ale když mě to táááááák chutná a když mě něco sere,tak jsem pak tááááááák klidná(že jo Kamčo?)
![]()
Tak já jsem kuřák!!!