Úprava účesů na netu.

25182
14.7.09 09:06

Úprava účesů na netu.

vím, že tu jednou byla diskuze.
Někdo hledal možnost zkoušení účesu na netu. Nechce si mi hledat kdo
Já díky neteři narazila na tohle

www.taaz.com

Tak jestli to někomu pomůže, budu ráda.

A snad to sem můžu dát. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
14.7.09 16:42

Prosím o nějakej stručnej překlad co dělat atd.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
14.7.09 19:03

No je to vcelku jednoduché…

Nejdřív se registruješ REGISTER to proto, aby jsi mohla nahrávat své fotky. Pak se přihlásíš na zákledě uživ. jména a hesla SING IN

Pak si do svého pc hodíš fotku /obličej, pokud možno vlasy pryč z obličeje/ a nahraješ do programu na netu Upload Photo

Oni tě tam provedou takovou úpravou obličeje či jak to nazvat. No a pak se nalíčíš a volíš účes. Je to vše free.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andy7789
5.6.10 21:13

ceske stranky

Ahoj, ja vyuzivam ceske stranky www.happyhair.cz, je tam vice ucesu a podle mne hezcich. No a hlavne je to cesky :-D

• Citovat
  • Upravit
barush
14.8.10 21:31

thx

andy7789 píše:
Ahoj, ja vyuzivam ceske stranky www.happyhair.cz, je tam vice ucesu a podle mne hezcich. No a hlavne je to cesky :-D

moc mi to pomohlo díky. Bára :-)

• Citovat
  • Upravit
42
11.1.11 12:23

Prosím prosím, potřebuji poradit. Nevím, jak se na stránce taaz.com zaregistrovat. Dala jsem „Sign Up“, pak se mi obejvilo Username, E-mail a Password - to bych věděla. Jenže pak po mě chtějí, ať zatrhnu 2 rámečky, jenže já nevím, co ty rámečky znamenají. Děkuji: „1) I acknowledge that i have read and agree to the Terms of Use and Prívacy Policy , 2) Subscribe to Taaz new letter.“ Prosím, poraďte, neumím je přeložit.** Který z nich mám zatrhnout?** Děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.1.11 12:33

Prosím, poraďte. Viděla jsem na netu fotky upravené v taaz, ale pokud se tam nezaregistruji, nemůžu tam vložit svou fotku. Děkuji moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová