Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vím, že tu jednou byla diskuze.
Někdo hledal možnost zkoušení účesu na netu. Nechce si mi hledat kdo
Já díky neteři narazila na tohle
Tak jestli to někomu pomůže, budu ráda.
A snad to sem můžu dát. ![]()
No je to vcelku jednoduché…
Nejdřív se registruješ REGISTER to proto, aby jsi mohla nahrávat své fotky. Pak se přihlásíš na zákledě uživ. jména a hesla SING IN
Pak si do svého pc hodíš fotku /obličej, pokud možno vlasy pryč z obličeje/ a nahraješ do programu na netu Upload Photo
Oni tě tam provedou takovou úpravou obličeje či jak to nazvat. No a pak se nalíčíš a volíš účes. Je to vše free.
Ahoj, ja vyuzivam ceske stranky www.happyhair.cz, je tam vice ucesu a podle mne hezcich. No a hlavne je to cesky ![]()
andy7789 píše:
Ahoj, ja vyuzivam ceske stranky www.happyhair.cz, je tam vice ucesu a podle mne hezcich. No a hlavne je to cesky
moc mi to pomohlo díky. Bára ![]()
Prosím prosím, potřebuji poradit. Nevím, jak se na stránce taaz.com zaregistrovat. Dala jsem „Sign Up“, pak se mi obejvilo Username, E-mail a Password - to bych věděla. Jenže pak po mě chtějí, ať zatrhnu 2 rámečky, jenže já nevím, co ty rámečky znamenají. Děkuji: „1) I acknowledge that i have read and agree to the Terms of Use and Prívacy Policy , 2) Subscribe to Taaz new letter.“ Prosím, poraďte, neumím je přeložit.** Který z nich mám zatrhnout?** Děkuji! ![]()
Prosím, poraďte. Viděla jsem na netu fotky upravené v taaz, ale pokud se tam nezaregistruji, nemůžu tam vložit svou fotku. Děkuji moc!!!