Nová práce - mám to vzdát?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
dneska přišla, stoupla si ke stolu, hodila mi na něj katalog s produkty a řekla, ať si zkusím něco vyhledat!Jinak se mi za 10dní věnovala celkem hodinu max. Stále tady důležitě chodí a nemá čas, ale u šéfa seděla a bavili se o vnoučeti!!!
vysloveně mi přijde, že vidí, že se topím a je spokojená, ono je to totiž tak, že to jsou veřejné zakázky, já to nikdy nedělala a bez zaučení to nedám!
Ale ukázalo se, že dotyčná nechce abych do toho viděla, jelikož má kontakty na různé firmy a z nich provize!!! to mi prozradil jeden člověk, který tu taky pracoval
A víte co je nejhorší! Moje matka, která mi neustále ničí život, dělá, že je vše moje neschopnost a chyba!
teď mi řekla, že jsem úplný magor, proč jako vyšiluju atd. když jsem jí řekla, že vyšiluju proto, že tomu vůbec nerozumím a nevím co mám dělat!
chci odejít, tak jsem si vyslechla zase: no jistě, tak zase odejdi a zase to bude špatně, ty budeš mít problémy všude!
Veřejné zakázky na co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky, nechci to tady raději víc rozpitvávat…
ale jde o to, že to fakt vůbec neumím, když jsem to nedělala a u pohovoru mi řekl, že to nevadí, to se naučíte - hahaha
nebo mi jako začala něco říkat, načez přišla ta druhá kolegyně ona najednou přestala a začala se bavit s ní ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, s cim konkretne mas v zakazkach problem a co mas mit na starosti? Proces nebo i vecne vymezeni? Predpokladam, ze proces budete mit upraveny nejakou vnitrni smernici, z te nic rozumneho nevyctes? Chapu, ze je neprijemne, kdyz ti kolegyne nepredava informace, ale zakazky nejsou raketova veda, da se to v pohode naucit, jen to chce cas. V praci delam hlavne zakonne zakazky, mam na starosti i skoleni a zaucovani novych kolegu a je spousta veci, ktere se opravdu predat nedaji, musis si na ne prijit sama praxi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš sama, no. Jednou ses dala na vojnu, tak bojuj. Nečekej, že tě všichni povedou za ručičku. Evidentně jsi měla štěstí na jednoho zaměstnavatele, ale většina je takových, které teď popisuješ. Až se sama vypracuješ, také nebudeš mít chuť předávat vše, co jsi tak složitě a těžko a roky získávala někomu, kdo se ničím o svoji pozici nezasloužil. Tak si přestaň stěžovat a směle do boje. Pokud je příliš brzy na takovou pozici, začni se v dané oblasti dovzdělávat a zkus to později a lépe připravená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a k mamince - snad jsi již samostatná, tak proč tak nasloucháš mamince, která ti údajně ničí život? Obávám se, že jsi zvyklá si více stěžovat a svalovat svoje neúspěchy na druhé, než zabrat a spolehnout se sama o sebe a převzít za sebe a svá rozhodnutí plnou zodpovědnost. Cítím z tvých příspěvků ať k matce, tak k zaměstnání, jistou dávku nezralosti. Potřebuješ dospět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dneska přišla, stoupla si ke stolu, hodila mi na něj katalog s produkty a řekla, ať si zkusím něco vyhledat!
Jinak se mi za 10dní věnovala celkem hodinu max. Stále tady důležitě chodí a nemá čas, ale u šéfa seděla a bavili se o vnoučeti!!!
vysloveně mi přijde, že vidí, že se topím a je spokojená, ono je to totiž tak, že to jsou veřejné zakázky, já to nikdy nedělala a bez zaučení to nedám!
Ale ukázalo se, že dotyčná nechce abych do toho viděla, jelikož má kontakty na různé firmy a z nich provize!!! to mi prozradil jeden člověk, který tu taky pracoval
A víte co je nejhorší! Moje matka, která mi neustále ničí život, dělá, že je vše moje neschopnost a chyba!
teď mi řekla, že jsem úplný magor, proč jako vyšiluju atd. když jsem jí řekla, že vyšiluju proto, že tomu vůbec nerozumím a nevím co mám dělat!
chci odejít, tak jsem si vyslechla zase: no jistě, tak zase odejdi a zase to bude špatně, ty budeš mít problémy všude!