Kuchařka vegetariánka?

90
22.8.18 18:12

Já teda kuchařka nejsem, ale jako vegetariánce se mi maso hnusí a nedokážu s ním pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
22.8.18 18:14

Při vší úctě - buď jsi profesionálka a nebo ne.

Pokud máš etické zábrany, tak si najdi jinou práci, ale pokud ti tvoje vlastní volba ohledně stravování způsobuje že odvádíš nekvalitní práci a zatěžuješ kolegy, tak je to přesně ten důvod, proč jsou vegani a spol často na pár facek.

V profilu píšeš, že jsi z Prahy - najít práci v nějakém bezmasém podniku fakt není problém, kuchařů ochotných makat je málo.

Na druhou stranu pokud ti není hloupé nechat za sebe svou práci dělat kolegy, tak je otázka, jestli patříš mezi ony nedostatkové spolehlivé profesionály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
22.8.18 19:04
@Ou píše:
Při vší úctě - buď jsi profesionálka a nebo ne.

Pokud máš etické zábrany, tak si najdi jinou práci, ale pokud ti tvoje vlastní volba ohledně stravování způsobuje že odvádíš nekvalitní práci a zatěžuješ kolegy, tak je to přesně ten důvod, proč jsou vegani a spol často na pár facek.

V profilu píšeš, že jsi z Prahy - najít práci v nějakém bezmasém podniku fakt není problém, kuchařů ochotných makat je málo.

Na druhou stranu pokud ti není hloupé nechat za sebe svou práci dělat kolegy, tak je otázka, jestli patříš mezi ony nedostatkové spolehlivé profesionály.

Tak práci za mě nikdo nedělá samozřejmě, s masem normálně pracuju :) a to jídlo ochutnávají kolegyně, protože mají více zkušeností a dlouholetou praxi, takže zatím to problém není. Časem bych určitě chtěla jít někam do vegetariánské restaurace. V profilu to je špatně, jsem z Brna, tady se taky snad bude hledat taková práce dobře. Jinak samozřejmě práci odvádím jak nejlépe umím, baví mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
22.8.18 19:15
@Ou píše:
Při vší úctě - buď jsi profesionálka a nebo ne.

Naprosto souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat