V nové práci mám vyplnit divný dotazník

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.7.21 13:54

@matkabagristy V době rd/md jsem nebyla zaměstnaná. Ale vzhledem k tomu, že jde o práci v MŠ, údajně se tam rd/md, započítává do praxe.

• Citovat
  • Upravit
66806
11.7.21 13:56
@Anonymní píše:
@matkabagristy V době rd/md jsem nebyla zaměstnaná. Ale vzhledem k tomu, že jde o práci v MŠ, údajně se tam rd/md, započítává do praxe.

md/rd jo, ale ty jsi na zadne md/rd nebyla, to je volno od zamestnavatele. Ty to uved jako doba pece o dite do 4 let veku, data znas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.21 13:57

@topazio No to právě netuším. V dnešní době GDPR mi to přijde zcela mimo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.21 13:58
@Anonymní píše:
@Zeoli Ne, dosud jsem ve státním nebyla. To až díky VŠ, můžu být.

Také nastupují do nového zaměstnání, ve státní správě, chtějí přesné datumy předchozích zaměstnání, kvůli započitatelné praxi (jak už ti tady psaly holky). Budeš mít tabulkový plat, ale jeho přesná výše se řídí délkou tvé předchozí praxe.
Nicméně, nevím na jakou pozici nastupuješ, že po tobě chtějí i jména a zaměstnání rodičů, s tím jsem se ještě nesetkala. V dotazníku, který jsem vyplňovala nic takového nebylo, ani datum sňatku. 8o
Prosím, anonym, kvůli novému zaměstnání.

• Citovat
  • Upravit
66806
11.7.21 13:59

Ucitelka v ms byva zpravidla razena do 8. platové tridy, stupen je treba vypocitat podle delky praxe. V odkazu je tabulka
 https://www.kurzy.cz/…lky-ucitelu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
11.7.21 13:59
@Anonymní píše:
Také nastupují do nového zaměstnání, ve státní správě, chtějí přesné datumy předchozích zaměstnání, kvůli započitatelné praxi (jak už ti tady psaly holky). Budeš mít tabulkový plat, ale jeho přesná výše se řídí délkou tvé předchozí praxe.
Nicméně, nevím na jakou pozici nastupuješ, že po tobě chtějí i jména a zaměstnání rodičů, s tím jsem se ještě nesetkala. V dotazníku, který jsem vyplňovala nic takového nebylo, ani datum sňatku. 8o
Prosím, anonym, kvůli novému zaměstnání.

tez jsem na to nikde nenarazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.7.21 14:00
@Anonymní píše:
@topazio No to právě netuším. V dnešní době GDPR mi to přijde zcela mimo.

Mě se nikdy na takové věci neptali. A to jsem kdysi taky pracovala ve státní sféře. Sňatek a zaměstnání rodičů je nezajímali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.7.21 14:01
@Anonymní píše:
@matkabagristy V době rd/md jsem nebyla zaměstnaná. Ale vzhledem k tomu, že jde o práci v MŠ, údajně se tam rd/md, započítává do praxe.

Já čekala, že budeš někde zaměstnána na úřadě, vyšší pozice. Do zaměstnání rodičů je jim s prominutím 💩. Tak jako do sňatků. A to i kdyby si pracovala někde na úřadě.

Příspěvek upraven 11.07.21 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.21 14:02

@matkabagristy Nic, prostě jsem napsala jen ta zaměstnání. A od kterého roku, do kterého roku. Co bylo mezitím, jsem nepsala. Nenapadlo mě psát ÚP, přece je zajímá práce.

• Citovat
  • Upravit
66806
11.7.21 14:04
@Anonymní píše:
@matkabagristy Nic, prostě jsem napsala jen ta zaměstnání. A od kterého roku, do kterého roku. Co bylo mezitím, jsem nepsala. Nenapadlo mě psát ÚP, přece je zajímá práce.

to je furt dokola, dolozis tu praxi, zbytek nech klidne volny. Ale nechapu, proc je dlouha dira bez zamestnani lepsi nez evidence na up.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.21 14:08

@topazio Se sňatkem problém nemám, to jim tam klidně napíšu. I zaměstnání manžela, ale rodiče tam psát nebudu. Nechápu, k čemu by jim to bylo. Navíc už jsou oba v důchodu.

• Citovat
  • Upravit
56505
11.7.21 14:15
@Anonymní píše:
@topazio Se sňatkem problém nemám, to jim tam klidně napíšu. I zaměstnání manžela, ale rodiče tam psát nebudu. Nechápu, k čemu by jim to bylo. Navíc už jsou oba v důchodu.

Nenapsala bych jim ani zaměstnání manžela. Je jim do toho nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.21 14:21

@matkabagristy Protože se za roční pobyt na ÚP stydím. A nebyla jsem tam jen jednou. I když pak nikdy ne tak dlouho. Prostě jsem byla na SŠ, která nebyla zrovna super na sehnání práce, tenkrát se mi nějak podřadná dělat nechtěla ( teď už samozřejmě uvažuji jinak, je to 20 let zpět, byla jsem tele), pak jsem měla celkem brzy dítě, praxi téměř žádnou, a potom po MD byl velký problém něco sehnat. Dělala jsem si rekvalifikační kurz, po kterém mi na ÚP slibovali, jak hned seženu práci, ale nikoho nějaký kurz nezajímal. Chtěla jsem druhé dítě, ale vyskytly se zdravotní problémy, během dvou let, tři operace, tak mi to nedoporučili. Děti mám 6 let od sebe. Po druhé MD jsem byla mimo obor, pak jsem se naštvala a vystudovala VŠ, abych mohla dělat vysněnou práci. To už sehnat práci problém nebyl. Ale šla jsem bohužel do soukromé školy, no a po třech letech se rozhodla jít do státní. Sehnala jsem hned, ale teď se na mě vytasily s tím dotazníkem. :zed:

• Citovat
  • Upravit
66806
11.7.21 14:27
@Anonymní píše:
@matkabagristy Protože se za roční pobyt na ÚP stydím. A nebyla jsem tam jen jednou. I když pak nikdy ne tak dlouho. Prostě jsem byla na SŠ, která nebyla zrovna super na sehnání práce, tenkrát se mi nějak podřadná dělat nechtěla ( teď už samozřejmě uvažuji jinak, je to 20 let zpět, byla jsem tele), pak jsem měla celkem brzy dítě, praxi téměř žádnou, a potom po MD byl velký problém něco sehnat. Dělala jsem si rekvalifikační kurz, po kterém mi na ÚP slibovali, jak hned seženu práci, ale nikoho nějaký kurz nezajímal. Chtěla jsem druhé dítě, ale vyskytly se zdravotní problémy, během dvou let, tři operace, tak mi to nedoporučili. Děti mám 6 let od sebe. Po druhé MD jsem byla mimo obor, pak jsem se naštvala a vystudovala VŠ, abych mohla dělat vysněnou práci. To už sehnat práci problém nebyl. Ale šla jsem bohužel do soukromé školy, no a po třech letech se rozhodla jít do státní. Sehnala jsem hned, ale teď se na mě vytasily s tím dotazníkem. :zed:

Toto uz je opravdu uplne zbytecne.
Vypis data jakekoli praxe dle pracovnich smluv
Vypis data pece od dite od narozeni do 4 let veku (nebyla jsi na md)
Dotaznik na praxi je zcela bezna relevantni zalezitost,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.21 14:34

@matkabagristy Jak jako volno od zaměstnavatele? Já jsem v době, kdy jsem šla na rd/md, byla na ÚP. A během těhotenství obou, jsem ležela v nemocnici. Měla jsem obě těhotenství rizikové. U prvního jsem ležela dokonce od 29tt do 34tt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat