V nové práci mám vyplnit divný dotazník
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan Však to se do praxe nepočítá, tak na co to tam mít?
Mě to teda přijde dost významný pri rozhodování o přijetí. A s ohledem na důchod to taky svůj význam má. Do praxe ne, ale do " Odpracovaných"let asi jo, ne?
Ale nevím, já nikdy nebyla a doufám, že nebudu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
ja hlavne nevidim rozdil mezi nezamestnana/evidovana na up
No ve chvili, kdy jsem byla nezamestnana, jsem byla evidovana na UP. Ale nekdo treba nepracuje a neni evidovany, plati si sam zdravotni nebo treba ma jedničku duchod a plati za nej stat. To bych rekla, ze muze byt ten rozdil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše:
Mně je to jasný. Jinak by ses nedivila. Na státní nepotřebuješ VŠ, stačí maturita. Co se týče toho ÚP tak ano, od nich si vyžádej potvrzení, že jsi byla evidovaná. To samé při RD/MT.
rd/md nebyla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
No ve chvili, kdy jsem byla nezamestnana, jsem byla evidovana na UP. Ale nekdo treba nepracuje a neni evidovany, plati si sam zdravotni nebo treba ma jedničku duchod a plati za nej stat. To bych rekla, ze muze byt ten rozdil.
v jejim pripade ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@vokishka Jak jako na prázdniny? A to po tobě opravdu chtěli, od kdy do kdy jsi v který rok byla na Úp, a ještě navíc potvrzené od Úp? Božeee
No jsem asistentka a pred lety bylo normalni, ze jsme meli smlouvu jen na skolni rok a na prazdniny pekne na pracak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.vikpap.cz/…an101198.php
ja ten dotaznik nasla tady, u rodicu je v zavorce uvedeno-vyplnuje mladistvy. Oni maji univerzalni dotaznik, toto nevyplnuj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli Už jsem tady ten dotazník dávala. Nevidím důvod, proč bych si to měla vymýšlet.
- Citovat
- Upravit
@vokishka píše:
No jsem asistentka a pred lety bylo normalni, ze jsme meli smlouvu jen na skolni rok a na prazdniny pekne na pracak.
jj, neni to dlouho, co pedagogicti pracovnici nesmi mit kratsi smlouvu nez 12 mesicu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
v jejim pripade ne
Tak ona zadny rozdil neresi, ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka Já byla dosud ve školství, jen měním školu. Předtím jsem žádný dotazník neměla, protože to byla škola soukromá. Tam se podle tabulek nejede. Prázdniny jsem měla vždy zaplacené. Smlouva vždy do 26.8., a pak mi ji jen prodloužili. Nikdo od nás nemusel na pracák, ani asistenti. Slyším to poprvé.
- Citovat
- Upravit
@Monik29 píše:
Se podívej na dotazník… No nikomu do toho nic není.
Vidím. Tak ať se nehlásí, když jí to tak vadí. Jinou radu nemám. Mně osobně to problém nedělá napsat Franta a Marie, nevidím ja tom nic tajnýho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@vokishka Já byla dosud ve školství, jen měním školu. Předtím jsem žádný dotazník neměla, protože to byla škola soukromá. Tam se podle tabulek nejede. Prázdniny jsem měla vždy zaplacené. Smlouva vždy do 26.8., a pak mi ji jen prodloužili. Nikdo od nás nemusel na pracák, ani asistenti. Slyším to poprvé.
Ja zacinala v dobe, kdy byli ve skolach jeste civilkari. Uplne zacatky asistentu. Na smlouvach jsme meli pomocny vychovatel. Tenkrat to bylo proste normální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
protoze uz nekolik let nesmi byt smlouva kratsi nez 12 mesicu. Oni ten dotaznik koupili asi tady. U rodicu je v zavorce vyplnuje mladistvy. Tebe se to netyka.
https://www.vikpap.cz/…an101198.php
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Zeoli Už jsem tady ten dotazník dávala. Nevidím důvod, proč bych si to měla vymýšlet.
Jo vidím. Tak se tam nehlaš no
akorát mi to přijde prkotina, když máš VŠ a možnost asi dobrý práce se na to vykašlat kvůli dvoum kolonkám. Ten dotazník se založí do tvé osobní složky a bude roky ležet ve skříni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit