V nové práci mám vyplnit divný dotazník
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@matkabagristy Jak jako volno od zaměstnavatele? Já jsem v době, kdy jsem šla na rd/md, byla na ÚP. A během těhotenství obou, jsem ležela v nemocnici. Měla jsem obě těhotenství rizikové. U prvního jsem ležela dokonce od 29tt do 34tt.
Materska/rodicovka dovolena je volno od zamestnavatele. Ty jsi byla nezamestnana, pecovala jsi o dite a pobirala socialni davku rodicovsky prispevek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hezký den přeji, předem se omlouvám, že dotaz píši anonymně, ale je to z důvodu, že se za to stydím. A ano, mám se proč stydět. Teď nejde o to, co jsem udělala nebo neudělala špatně, ale radu, co s tím.
Jde o to, že jsem byla vybrána na určitou pozici ve státní sféře, na kterou jsem ani nedoufala, že mě přijmou. Zarazilo mě, že mám vyplnit šílený dotazník. Je tam i datum mého sňatku, jména rodičů a jejich zaměstnání (proč?), jsem 18 let vdaná, mám dvě děti, k čemu mí rodiče? Ale to je jen jedna z mnoha osobních informací. Ale to není můj problém, jen pozastavení se nad tím. Jde o to, že chtějí napsat předešlá zaměstnání, což chápu, ale přesně na den, měsíc a rok. Do životopisu jsem napsala jen roky, od kdy do kdy. Nevím, nepamatuju si to. Těch zaměstnání moc nebylo. Dvakrát mateřská dovolená, a také v průběhu let, několikrát na ÚP, jednou i rok a půl. JAK to mám vypsat? Jen ta zaměstnáni nebo i kdy jsem byla na ÚP a jak dlouho? Střední školu jsem měla pitomý obor, špatně se sháněla práce. Až když jsem si udělala VŠ, tak došlo ke změně. Ten dotazník je pro účetní. Chápu, že to potřebuje. Ptám se, musí tam být i ty časy, kdy jsem byla na ÚP? Stydím se za to. A úplně nejhorší je, že jedno zaměstnání jsem tam uvedla, ale nebylo to ofiko, ale načerno. Nějak mi to nedošlo při psaní CV, nechtěla jsem tam mít moc časové mezery. Teď jde o to - ověřují si někde ta předchozí zaměstnání? Takový šílený dotazník jsem nikdy vyplňovat nemusela. Nikoho to nezajímalo. A teď toto. Jsem z toho na nervy. A ani nevím přesný datum, kdy jsem byla na mateřské/rodičáku. Už je to dlouho. Vím jenom roky, dny a měsíce ne. No měsíc by se dal odvodit, ale dny ne. Mám chuť tu práci k vůli tomu dotazníku odmítnout. Ale ta práce je dá se říct, pro mě konkrétně, práce snů.
Nečetla jsem diskuzi, možná to už zaznělo, tak se omlouvám. Ty nemáš ke všemu doklady? Na vše mám šanon a vše pořádně rozdělené, tohle by mě nezaskočilo. Údaje o tvých rodičích taky nechápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@matkabagristy A od kdy, do kdy jsem byla na Úp, musím také uvést? Je mi strašně trapně. Jedno období jsem tam byla fakt dlouho. Měla jsem zdravotní problémy, 3 operace po sobě, prostě se to nedalo jinak.
Mně je z toho špatně. Já tam snad k vůli tomu dotazníku nepůjdu. 😞
Ja musela ve skolstvi mit papir s presnymi registeacemi. Nechala jsem si ho od nich vystavit, bylo to v dobe, kdy se tam bezne chodilo na prazdniny, takze to byl delsi seznam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Ja musela ve skolstvi mit papir s presnymi registeacemi. Nechala jsem si ho od nich vystavit, bylo to v dobe, kdy se tam bezne chodilo na prazdniny, takze to byl delsi seznam.
ja hlavne nevidim rozdil mezi nezamestnana/evidovana na up
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní
@Anonymní píše:
Hezký den přeji, předem se omlouvám, že dotaz píši anonymně, ale je to z důvodu, že se za to stydím. A ano, mám se proč stydět. Teď nejde o to, co jsem udělala nebo neudělala špatně, ale radu, co s tím.
Jde o to, že jsem byla vybrána na určitou pozici ve státní sféře, na kterou jsem ani nedoufala, že mě přijmou. Zarazilo mě, že mám vyplnit šílený dotazník. Je tam i datum mého sňatku, jména rodičů a jejich zaměstnání (proč?), jsem 18 let vdaná, mám dvě děti, k čemu mí rodiče? Ale to je jen jedna z mnoha osobních informací. Ale to není můj problém, jen pozastavení se nad tím. Jde o to, že chtějí napsat předešlá zaměstnání, což chápu, ale přesně na den, měsíc a rok. Do životopisu jsem napsala jen roky, od kdy do kdy. Nevím, nepamatuju si to. Těch zaměstnání moc nebylo. Dvakrát mateřská dovolená, a také v průběhu let, několikrát na ÚP, jednou i rok a půl. JAK to mám vypsat? Jen ta zaměstnáni nebo i kdy jsem byla na ÚP a jak dlouho? Střední školu jsem měla pitomý obor, špatně se sháněla práce. Až když jsem si udělala VŠ, tak došlo ke změně. Ten dotazník je pro účetní. Chápu, že to potřebuje. Ptám se, musí tam být i ty časy, kdy jsem byla na ÚP? Stydím se za to. A úplně nejhorší je, že jedno zaměstnání jsem tam uvedla, ale nebylo to ofiko, ale načerno. Nějak mi to nedošlo při psaní CV, nechtěla jsem tam mít moc časové mezery. Teď jde o to - ověřují si někde ta předchozí zaměstnání? Takový šílený dotazník jsem nikdy vyplňovat nemusela. Nikoho to nezajímalo. A teď toto. Jsem z toho na nervy. A ani nevím přesný datum, kdy jsem byla na mateřské/rodičáku. Už je to dlouho. Vím jenom roky, dny a měsíce ne. No měsíc by se dal odvodit, ale dny ne. Mám chuť tu práci k vůli tomu dotazníku odmítnout. Ale ta práce je dá se říct, pro mě konkrétně, práce snů.
Přijde mi absolutní drzost v dnešní době „muset“ vypisovat sňatek, co dělá manžel nebo jakékoliv údaje o rodičích
Do toho je jim velký… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejak nechápu co sis myslela kdyz si v CV lhala. Napiš to k čemu mam smlouvy nebo doklady z ÚP, podle toho se počítá praxe. A opravdu nevím kam se hlásíš, ale ja ve státním dělám a na takové otázky, jako zaměstnání rodičů, se mě nikdo neptal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka Jak jako na prázdniny? A to po tobě opravdu chtěli, od kdy do kdy jsi v který rok byla na Úp, a ještě navíc potvrzené od Úp? Božeee
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@vokishka Jak jako na prázdniny? A to po tobě opravdu chtěli, od kdy do kdy jsi v který rok byla na Úp, a ještě navíc potvrzené od Úp? Božeee
Evidence na UP je snad dost zásadní, ne? Tak jaký " Božeee"? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Zeoli Ne, dosud jsem ve státním nebyla. To až díky VŠ, můžu být.
Mně je to jasný. Jinak by ses nedivila. Na státní nepotřebuješ VŠ, stačí maturita. Co se týče toho ÚP tak ano, od nich si vyžádej potvrzení, že jsi byla evidovaná. To samé při RD/MT.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monik29 píše:
Přijde mi absolutní drzost v dnešní době „muset“ vypisovat sňatek, co dělá manžel nebo jakékoliv údaje o rodičíchDo toho je jim velký…
A co je na tom tak tajnýho? Akorát teda pochybuju, že zakl. mluví pravdu o tom, že se jí ptají na jméno rodičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní
@Anonymní píše:
Tady je ten dotazník
Tak na to bych se jim hustě vy… Hlavně na to ani nemají právo. O jakou jde pozici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli
@Zeoli píše:
A co je na tom tak tajnýho? Akorát teda pochybuju, že zakl. mluví pravdu o tom, že se jí ptají na jméno rodičů.
Se podívej na dotazník… No nikomu do toho nic není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit