V nové práci mám vyplnit divný dotazník

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.7.21 15:39

@matkabagristy Můj dotazník je trochu jiný. Dávala jsem sem foto. Ale toto řešit nebudu. Manžela vyplním, ale rodiče ne. Nelíbí se mi to.
Nějak vypíšu tazaměstnání, a buď mě s tím poženou nebo to bude ok.

• Citovat
  • Upravit
66799
11.7.21 15:42
@Anonymní píše:
@matkabagristy Můj dotazník je trochu jiný. Dávala jsem sem foto. Ale toto řešit nebudu. Manžela vyplním, ale rodiče ne. Nelíbí se mi to.
Nějak vypíšu tazaměstnání, a buď mě s tím poženou nebo to bude ok.

Jestli chces, abych ti pomohla, napis mi sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
11.7.21 15:43

Vyplň po pravdě to nutné, hlavně co můžeš doložit, práci na černo bych z životopisu vyškrtla. Byla jsi na ÚP to už nezměníš, kvůli tomu nenastoupit do práce? Pak to budeš mít založené v kartě, pak už se to zkoumat nebude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.21 15:49

@Jolka86 No jo, jenže když jsem hledala práci, posílala jsem do škol CV. Tak teď jim nemůžu říct - noo víte, tady tato práce vlastně neplatí, protože nebyla ofiko. Ano, teď vím, že jsem debil, ale nikdy by mě nenapadlo, že budu muset vyplňovat takový dotazník. Nikdy to po mně nikdo nechtěl. Max zápočťák.

• Citovat
  • Upravit
56505
11.7.21 16:15
@Monik29 píše:
Se podívej na dotazník… No nikomu do toho nic není.

Poslala bych na ně ÚP. Za ten dotazník. :pocitac: Je jim do toho 💩. Asi je z dob komunismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.7.21 16:16
@Anonymní píše:
Nějak vypíšu tazaměstnání, a buď mě s tím poženou nebo to bude ok.

I do manžela je jim s prominutím hov.no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
11.7.21 16:17

Po mne teda chteli dotaznik s praxi i v soukrome skole. Akorat delka praxe nemela vliv na vysi mzdy. Ve statni sfere se vyse platu odviji od delky praxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
11.7.21 16:18
@topazio píše:
I do manžela je jim s prominutím hov.no.

manzel se vyplnuje i kvuli danim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.7.21 16:21
@matkabagristy píše:
manzel se vyplnuje i kvuli danim

Ok. Máš vlastně pravdu. Jeho beru zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
11.7.21 16:32
@Anonymní píše:
@Jolka86 No jo, jenže když jsem hledala práci, posílala jsem do škol CV. Tak teď jim nemůžu říct - noo víte, tady tato práce vlastně neplatí, protože nebyla ofiko. Ano, teď vím, že jsem debil, ale nikdy by mě nenapadlo, že budu muset vyplňovat takový dotazník. Nikdy to po mně nikdo nechtěl. Max zápočťák.

a jaký je rozdíl mezi životopisem a dotazníkem? Ten dotazník taky není žádná úřední listina. Nechápu, proč jsi měla potřebu lhát v tom CV. Já když byla teď na pár pohovorech, tak celkem detailně se mnou ho rozebírali, až jsem sama byla překvapená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.21 16:47

@mamina2017 Se mnou ne. Předtím jsem měla SŠ ekonomku, teď mám VŠ pajdák. Co by je tak mohlo zajímat z administrativy nějaké firmy, do pozice ve školství. Rozebírala jsem s ředitelkou jen praxi ve škole.

• Citovat
  • Upravit
66799
11.7.21 17:10
@Anonymní píše:
@mamina2017 Se mnou ne. Předtím jsem měla SŠ ekonomku, teď mám VŠ pajdák. Co by je tak mohlo zajímat z administrativy nějaké firmy, do pozice ve školství. Rozebírala jsem s ředitelkou jen praxi ve škole.

praxi mimo skolsvtvi nemusis uvadet, dokladat. Kdybys to udelala, mas vyhodu v tom, ze dve tretiny by se ti zapocitaly do „skolni“ praxe. Uvedu priklad-3 roky prace v administrative se prepocita na 2 roky prace ve skolstvi.
Ja-26 roku praxe ve skolstvi
Kolega o 10 roku starsi nez ja-asi 5 roku ve skolstvi, predtim tezky prumysl, ozbrojene slozky. Mame stejny plat, on k tomu jeste rentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.21 17:16

@matkabagristy Hm, to je zajímavé…

• Citovat
  • Upravit
66799
11.7.21 17:16
@Anonymní píše:
@matkabagristy Hm, to je zajímavé…

bezna praxe ve statnim sektoru. Jeste jsem si vzpomnela na jednu kolegyni. Ta po studiu pracovala v kanclu, pak mela po sobe dve deti, sla do skoltvi, uznali ji asi 7 roku praxe. Proto se to doklada. O nic jineho nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
11.7.21 17:40

A zaloz si pracovni slozku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie