Nová práce - úřad práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zákon 435/2004 Sb. o zaměstnanosti § 27 odst. 2
Skutečnosti rozhodné pro zařazení nebo vedení v evidenci uchazečů o zaměstnání osvědčuje uchazeč o zaměstnání krajské pobočce Úřadu práce; změny těchto skutečností je uchazeč o zaměstnání povinen osobně nebo písemně oznámit nejpozději do 8 kalendářních dnů. Ve stejné lhůtě je povinen osobně nebo písemně oznámit důvody, pro které se ve stanoveném termínu nedostavil na krajskou pobočku Úřadu práce nebo na kontaktní místo veřejné správy stanovené krajskou pobočkou Úřadu práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky lidi,
máte někdo zkusenosti se sezonni praci? pracujete o sezoone na zimu jste na pracaku a pak nastoupite zase na sezonu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chci se zeptat, když jsem vedená na ÚP a někdo mě zaměstná, je pravda, že ÚP za mě bude ještě půl roku dál platit zdravotní pojištění?
Někde jsem to zaslechla a hledám to na netu a nikde o tom nemůžu nic najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikkiia Podle mne ne. Platit zdravotní pojištění je povinností zaměstnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to taky právě přišlo jako blbost, tak jsem zasedla ke googlu a nikde nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikkiia A nespletla jsi se…UP za tebe bude platit v pripade ze zamestnani nesezenes…a budes tam stale hlasena…od nich nic nedostanes, ale budou za tebe platit vzp…Jinak vzp plati zamestnavatel a je to myslim 13.5% z tveho platu…takze by to ani neslo, aby vzp platil urad, kdyz jsi zamestnana.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@feliss nespletla, bavili jsme se právě o postupu na úp, když někdo najde práci.
Taky mi to bylo divný no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
našla jsem si novou práci a údajně mám poslat/donést kopii smlouvy na úřad práce, ale netuším, kam to poslat, obecně na úřad a oni si to přeberou nebo své zprostředkovatelce? A stačí prostě jen poslat kopii s podpisy? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Basterao měla by stačit poslat kopii emailem, a to té své ženské, její mail máš určitě na té kartičce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 tak jsem poslala scan mailem a uvidím, když tak pošlu ještě poštou
děkuji za radu, na kartičce mám jen příjmení ani jméno ani adresu, ale naštěstí našla na netu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě bylo řečeno, že se musím dostavit osobně, podepsat nějaké prohlášení a převzít potvrzení pro zdrav. ppojišťovnu a nového zaměstnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi zavolat a zeptat se, u nás stačí mailem a to potvrzení posílají poštou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit