Nová práce - úřad práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26854
22.2.18 08:26
@Anonymní píše:
@Paola21 opravdu? A co se stane, kdyz tam nastoupim a ve zkusebce odejdu, to me taky vyřadí?

No ale ve zkusebce odejdes do jineho zamestnani, takze uz vedena na UP nebudes.

Nic bych nerikala. Staci se u VR chovat „neschopne“, a oni si vyberou nekoho jineho. Neboj, bude vas tam vic a nekdo jiny treba o to misto opravdu stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.2.18 08:27
@Anonymní píše:
@Paola21 opravdu? A co se stane, kdyz tam nastoupim a ve zkusebce odejdu, to me taky vyřadí?

Když nastoupíš do práce, tak na ÚP přineseš pracovní smlouvu a oni tě vyřadí, když skončíš ve zkušebce, tak se budeš muset znova zaregistrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.18 08:33

@cecetka ja to myslela tak, ze v případě, ze by.me vybrali a ja bych ve zkusebni dobe odešla… Doufám v to, já jsem státní spravpu znechucena. Byla jsem nekolikrat na VR na nasem urade a tam to nedopadlo z důvodů, ze maji strach, abych nedonasela otci informace o úřadě.. Otec pusobil v radě a zastupitelstvu, ale to je zase druhý příběh. Jinak práci uz opravdu moc chci, behem studií jsem mela same brigády. Hezká místa a dobre placená… ted jsem od rijna na UP a je to děs

• Citovat
  • Upravit
4192
22.2.18 08:39
@Paola21 píše:
Když nastoupíš do práce, tak na ÚP přineseš pracovní smlouvu a oni tě vyřadí, když skončíš ve zkušebce, tak se budeš muset znova zaregistrovat.

To není tak jednoduché. Pokud nastoupí do zaměstnání přes ÚP, může se evidovat znovu až 6 měsíců od nástupu. Takže ne, že po 14 dnech ve zkušebce u soudu skončí a půjde se zaevidovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.18 08:43

@renduli jj,myslela jsem si to

• Citovat
  • Upravit
5866
22.2.18 09:01
@renduli píše:
To není tak jednoduché. Pokud nastoupí do zaměstnání přes ÚP, může se evidovat znovu až 6 měsíců od nástupu. Takže ne, že po 14 dnech ve zkušebce u soudu skončí a půjde se zaevidovat.

jj jasný, je tam ta lhůta. Ale prostě když to zakladatelka vezme, tak se musí odhlásit a když skončí ve zkušebce tak přejde do jiné práce nebo se zaregistruje na ÚP po té lhůtě a do té doby si bude hradit ZP sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.18 09:31

Holky, tak mám po.. Čekám, az vyleze jeste jeden uchazec. Jinak paní byla sympatická. Rekla jsem te společnosti, ze me bavi organizacni práce, ze se hlasim na pozici vedoucí, ktera by me bavila.. Sama se zeptala, zda by meme ta jejich prace bavila. Rekla jsem ze nevim, ze to odmitnout nemůžu, ale ze asi ne.. Ze potrebuju taky zazemi ne jen práci na rok, atd..Uvidime, doufám ze me nevyberou. Jako tvarila se sympaticky a věděla ze by me to nebavilo..

• Citovat
  • Upravit
5866
22.2.18 09:41
@Anonymní píše:
Holky, tak mám po.. Čekám, az vyleze jeste jeden uchazec. Jinak paní byla sympatická. Rekla jsem te společnosti, ze me bavi organizacni práce, ze se hlasim na pozici vedoucí, ktera by me bavila.. Sama se zeptala, zda by meme ta jejich prace bavila. Rekla jsem ze nevim, ze to odmitnout nemůžu, ale ze asi ne.. Ze potrebuju taky zazemi ne jen práci na rok, atd..Uvidime, doufám ze me nevyberou. Jako tvarila se sympaticky a věděla ze by me to nebavilo..
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
22.2.18 09:41

A co ti napsala do doporučenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.18 09:54

Holky mam radost, nebybrala ani jednoho. Rekla, ze duvodem neni, ze by jsme se ji nelibili, ale ze jdou videt jine plany do budoucna a mrkla na me :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.18 09:55

@renduli ze nevyhovuji :lol:

• Citovat
  • Upravit
5866
22.2.18 10:01
@Anonymní píše:
Holky mam radost, nebybrala ani jednoho. Rekla, ze duvodem neni, ze by jsme se ji nelibili, ale ze jdou videt jine plany do budoucna a mrkla na me :lol:

Tak dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.18 10:15

To je poprvé, co jsen šťastná, ze me nevzali.. tak dekuji za rady, praci hledam dál

• Citovat
  • Upravit
4192
22.2.18 10:21
@Anonymní píše:
@renduli ze nevyhovuji :lol:

Nechci tě strašit, ale některé zprostředkovatelky ještě zjišťují, z jakého důvodu uchazeč nevyhovuje, zejména když splňuje požadavky. A pokud paní uvede, že jsi uvedla rozjednanou jinou práci, a proto tě nevzali, může to být problém. Respektive na ÚP po tobě můžou chtít pracovní smlouvu. Záleží, na koho natrefíš. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.18 10:30

@renduli ja jen rekla,ze.jsem postoupula do druhého kola, a ze ta práce by me naplnovala vic. Uvedla, nevyhovuje a rekla ze nase plany do budoucna nejsou torzne s jeji predstavou. Sama mi rekla, ze ta práce neni pro me s mou kvalifikaci a dosavadni praxi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat