Nová práce - úřad práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
12.6.15 20:34

Pokud máte práci na hlavní pracovní poměr, tak musíte nahlásit do 8 kalendářních dnů. Mělo by to stačit poslat e-mailem a pak dostanete poštou potvrzení o evidenci, které pak dáte zaměstnavateli. To se běžně nevystavuje na počkání. Přihlásit si Vás na zdravotní pojišťovně a OSSZ musí zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
17.4.16 21:01

§§

Holky, má vliv nájemné s pozemku nebo z bytu na vypočítání podpory ze zaměstnání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.17 11:52

Ahoj potřebuju radu. Budu končit v práci 31. 8. což je čtvrtek, novou práci mám od 4. 9. to je pondělí. Takže v pátek budu v podstatě nezaměstnaná. Musím to někde hlásit, ten jeden den? Musím kvůli tomu na pracák? Anonym, osobní údaje o práci. M-

• Citovat
  • Upravit
101536
9.8.17 13:01

No, to že končíš v práci a jdeš do nové jsou fakt osobní údaje jak fík… a jinak ne, nemusíš to nikde hlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.18 06:33

Ahoj holky, potrebuji radu. Dnes jsem byla na UP, kde mi paní sdělila, ze se mam zítra dostavit na VR. Pozice administrativní pracovník, práce na dobu urcitou, tedy rok a jeste pod personalni agenturou. Práce by byla vykonavana u soudu. Jde mi o to, je jedno ze mam titul Ing. a pozice mi nevyhovuje, práci si hledám, chci pracovat… Ve vysnenem povolání pro nejmenovanou spolecnost jsem byla vybrána do druhého kola VR -přímo k rediteli. Ma otázka zní, co delat, abych nebyla zítra na onem VR vhodnym kandidátem a zároveň, aby mne nevyradili z evidence UP. Pokud by mi vysla ta spolecnost, stejne bych k ni odešla.. Zajima me taky, zda lze na VR zprostredkovanem UP odmitnou zaměstnání nebo bych byla ihned vyrazena z evidence? Moc dekuji za rady Treba me ukamenujte, ale pracovat chci, jen ne na rok a pod perso agenturou

• Citovat
  • Upravit
5866
22.2.18 07:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potrebuji radu. Dnes jsem byla na UP, kde mi paní sdělila, ze se mam zítra dostavit na VR. Pozice administrativní pracovník, práce na dobu urcitou, tedy rok a jeste pod personalni agenturou. Práce by byla vykonavana u soudu. Jde mi o to, je jedno ze mam titul Ing. a pozice mi nevyhovuje, práci si hledám, chci pracovat… Ve vysnenem povolání pro nejmenovanou spolecnost jsem byla vybrána do druhého kola VR -přímo k rediteli. Ma otázka zní, co delat, abych nebyla zítra na onem VR vhodnym kandidátem a zároveň, aby mne nevyradili z evidence UP. Pokud by mi vysla ta spolecnost, stejne bych k ni odešla.. Zajima me taky, zda lze na VR zprostredkovanem UP odmitnou zaměstnání nebo bych byla ihned vyrazena z evidence? Moc dekuji za rady Treba me ukamenujte, ale pracovat chci, jen ne na rok a pod perso agenturou
Řekla bych upřímně na tom pohovoru k soudu, že máš jinou nabídku a jestli by si nemohli pro ÚP napsat, že tě nevybrali. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.18 07:27
@Paola21 píše: Řekla bych upřímně na tom pohovoru k soudu, že máš jinou nabídku a jestli by si nemohli pro ÚP napsat, že tě nevybrali. :nevim:

Ten pohovor je s nekym z perso agentury.. na uradu práce a vykon je pak u soudu

• Citovat
  • Upravit
1079
22.2.18 07:49

A nestacilo by na urade rict, ze uz mas praci rozjednanou jinde a jdes na dalsi pohovor?
Ze si byla aktivni v hledani i bez nich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.2.18 07:51
@Anonymní píše:
Ten pohovor je s nekym z perso agentury.. na uradu práce a vykon je pak u soudu

Tak bych to řekla jemu :nevim:. Oni nebudou chtít zaměstnat někoho, kdo by jim stejně odešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.18 07:54

@Anna85 presne tohle jsem rekla a poslala me s doporucenkou, ze muzu odejit ve zkusebni dobe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.18 07:55

@Paola21 reknu to, ale mam obavy, ze mi napise, ze jsem to odmitla

• Citovat
  • Upravit
5866
22.2.18 08:03
@Anonymní píše:
@Paola21 reknu to, ale mam obavy, ze mi napise, ze jsem to odmitla

Snad budou rozumní, záleží, kdo tam bude no, jestli nějaký pablb, tak s ním se asi bohužel nedomluvíš.. ale když tě vyřadí a ty v březnu nastoupíš do práce, kam chceš, tak máš ZP hrazené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.2.18 08:06

Bez obav to řekni pracovníkovi personální agentury. Nemají zájem doporučit někoho, kdo jim brzy odejde. Musí pak vracet provize a to určitě není v jeho zájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.18 08:07

@Paola21 opravdu? A co se stane, kdyz tam nastoupim a ve zkusebce odejdu, to me taky vyřadí?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.18 08:11

@Celiz tak děkuji, snad mi tam nenapíše, ze jsem to odmitla. Popravde, doufám a moc prosím vsechny svate, at mi vyjde ta prace v nejmen. firmě… Státní správa neni nic pro me, natož kdyz hledaji pres agenturu… Drzte mi palce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat