Nová práce - úřad práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pokud máte práci na hlavní pracovní poměr, tak musíte nahlásit do 8 kalendářních dnů. Mělo by to stačit poslat e-mailem a pak dostanete poštou potvrzení o evidenci, které pak dáte zaměstnavateli. To se běžně nevystavuje na počkání. Přihlásit si Vás na zdravotní pojišťovně a OSSZ musí zaměstnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
§§
Holky, má vliv nájemné s pozemku nebo z bytu na vypočítání podpory ze zaměstnání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj potřebuju radu. Budu končit v práci 31. 8. což je čtvrtek, novou práci mám od 4. 9. to je pondělí. Takže v pátek budu v podstatě nezaměstnaná. Musím to někde hlásit, ten jeden den? Musím kvůli tomu na pracák? Anonym, osobní údaje o práci. M-
- Citovat
- Upravit
No, to že končíš v práci a jdeš do nové jsou fakt osobní údaje jak fík… a jinak ne, nemusíš to nikde hlásit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, potrebuji radu. Dnes jsem byla na UP, kde mi paní sdělila, ze se mam zítra dostavit na VR. Pozice administrativní pracovník, práce na dobu urcitou, tedy rok a jeste pod personalni agenturou. Práce by byla vykonavana u soudu. Jde mi o to, je jedno ze mam titul Ing. a pozice mi nevyhovuje, práci si hledám, chci pracovat… Ve vysnenem povolání pro nejmenovanou spolecnost jsem byla vybrána do druhého kola VR -přímo k rediteli. Ma otázka zní, co delat, abych nebyla zítra na onem VR vhodnym kandidátem a zároveň, aby mne nevyradili z evidence UP. Pokud by mi vysla ta spolecnost, stejne bych k ni odešla.. Zajima me taky, zda lze na VR zprostredkovanem UP odmitnou zaměstnání nebo bych byla ihned vyrazena z evidence? Moc dekuji za rady Treba me ukamenujte, ale pracovat chci, jen ne na rok a pod perso agenturou
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Řekla bych upřímně na tom pohovoru k soudu, že máš jinou nabídku a jestli by si nemohli pro ÚP napsat, že tě nevybrali.
Ahoj holky, potrebuji radu. Dnes jsem byla na UP, kde mi paní sdělila, ze se mam zítra dostavit na VR. Pozice administrativní pracovník, práce na dobu urcitou, tedy rok a jeste pod personalni agenturou. Práce by byla vykonavana u soudu. Jde mi o to, je jedno ze mam titul Ing. a pozice mi nevyhovuje, práci si hledám, chci pracovat… Ve vysnenem povolání pro nejmenovanou spolecnost jsem byla vybrána do druhého kola VR -přímo k rediteli. Ma otázka zní, co delat, abych nebyla zítra na onem VR vhodnym kandidátem a zároveň, aby mne nevyradili z evidence UP. Pokud by mi vysla ta spolecnost, stejne bych k ni odešla.. Zajima me taky, zda lze na VR zprostredkovanem UP odmitnou zaměstnání nebo bych byla ihned vyrazena z evidence? Moc dekuji za rady Treba me ukamenujte, ale pracovat chci, jen ne na rok a pod perso agenturou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paola21 píše: Řekla bych upřímně na tom pohovoru k soudu, že máš jinou nabídku a jestli by si nemohli pro ÚP napsat, že tě nevybrali.
Ten pohovor je s nekym z perso agentury.. na uradu práce a vykon je pak u soudu
- Citovat
- Upravit
A nestacilo by na urade rict, ze uz mas praci rozjednanou jinde a jdes na dalsi pohovor?
Ze si byla aktivni v hledani i bez nich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ten pohovor je s nekym z perso agentury.. na uradu práce a vykon je pak u soudu
Tak bych to řekla jemu
. Oni nebudou chtít zaměstnat někoho, kdo by jim stejně odešel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna85 presne tohle jsem rekla a poslala me s doporucenkou, ze muzu odejit ve zkusebni dobe
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Paola21 reknu to, ale mam obavy, ze mi napise, ze jsem to odmitla
Snad budou rozumní, záleží, kdo tam bude no, jestli nějaký pablb, tak s ním se asi bohužel nedomluvíš.. ale když tě vyřadí a ty v březnu nastoupíš do práce, kam chceš, tak máš ZP hrazené..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez obav to řekni pracovníkovi personální agentury. Nemají zájem doporučit někoho, kdo jim brzy odejde. Musí pak vracet provize a to určitě není v jeho zájmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paola21 opravdu? A co se stane, kdyz tam nastoupim a ve zkusebce odejdu, to me taky vyřadí?
- Citovat
- Upravit
@Celiz tak děkuji, snad mi tam nenapíše, ze jsem to odmitla. Popravde, doufám a moc prosím vsechny svate, at mi vyjde ta prace v nejmen. firmě… Státní správa neni nic pro me, natož kdyz hledaji pres agenturu… Drzte mi palce
- Citovat
- Upravit