Nová práce - vymyšlený diplom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4705
22.7.20 11:24
@Lucy75 píše:
NO - mne nejvíce pobavila věta : „.. tak teď už je to jedno, normální práce v Česku mi za ten risk stojí - za to získat hypotéku…“
jakože se zastavenými exekucemi pro nemajetnost? nebo jak?? a velmi dobře známý a úchvatně finančně radící Jan je tedy ONA? :mrgreen: tu se jeden fakt zasměje.. :mrgreen: :mrgreen:Jinak loni jsem stíhala paní a jejího ex, který jí ve photoshopu vyrobil krásné maturitní vysvědčení, ona ho pak předložila v zaměstnání na pozici vedoucí prodejny.. normálně práci x měsíců dělala.. jenže pak se s krasavcem rozešli a ON ji šel naprášit :mrgreen: že se obohatila a předložila falešný doklad (§348TZ), jen nějak zapomněl na svou spoluúčast :mrgreen: lidi jsou fakt pitomci :zed:

Taky pěkný příběh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
13.2.21 11:48
@Aletheia píše:
Zfalšovat maturitní vysvědčení je asi celkem snadný (vypadá stejně jako klasické vysvědčení). Ale diplom z VŠ? Už jenom mít to na správném papíru správné gramáže, včetně všech náležitostí :think: To smrdí trollem. :nevim:

Po dokončení VŠ, abych měla desky se vším vzděláním, které mohu snadno brát na pohovory, jsem si nechala diplom okopírovat na A4 formát, ověřit u notáře pravost kopie a zatavit do laminovací folie. V tom případě by člověk obešel ten správný papír a už by řešil jen jak zfalšovat to notářské ověření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat