Nová práce - vymyšlený diplom
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.7.20 11:24
@Lucy75 píše:
NO - mne nejvíce pobavila věta : „.. tak teď už je to jedno, normální práce v Česku mi za ten risk stojí - za to získat hypotéku…“
jakože se zastavenými exekucemi pro nemajetnost? nebo jak?? a velmi dobře známý a úchvatně finančně radící Jan je tedy ONA?tu se jeden fakt zasměje..
![]()
Jinak loni jsem stíhala paní a jejího ex, který jí ve photoshopu vyrobil krásné maturitní vysvědčení, ona ho pak předložila v zaměstnání na pozici vedoucí prodejny.. normálně práci x měsíců dělala.. jenže pak se s krasavcem rozešli a ON ji šel naprášit
že se obohatila a předložila falešný doklad (§348TZ), jen nějak zapomněl na svou spoluúčast
lidi jsou fakt pitomci
Taky pěkný příběh ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
13.2.21 11:48
@Aletheia píše:
Zfalšovat maturitní vysvědčení je asi celkem snadný (vypadá stejně jako klasické vysvědčení). Ale diplom z VŠ? Už jenom mít to na správném papíru správné gramáže, včetně všech náležitostíTo smrdí trollem.
Po dokončení VŠ, abych měla desky se vším vzděláním, které mohu snadno brát na pohovory, jsem si nechala diplom okopírovat na A4 formát, ověřit u notáře pravost kopie a zatavit do laminovací folie. V tom případě by člověk obešel ten správný papír a už by řešil jen jak zfalšovat to notářské ověření ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit