Nová práce - vymyšlený diplom
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ale tak on se nikdy netajil tím, že okradl své věřitele a ještě dává na odiv, jak všechny přečůral…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DoktorkaZorkaHorká ono to jeho přečůrání je taky dost vybájené.
Zastavení exekuce pro nemajetnost není tak těžké. Jenže je to zastavení, ne ukončení. Takže jakmile začne oficiálně pracovat nebo třeba vlastnit nemovitost, cokoliv podědí tak se mu to všechno obnoví. Tedy nebude nemajetný tak se mu to všechno hezky sesype na hlavu.
Nejhorší je že těm jeho radám může někdo věřit. Měl by mít u nicku nějaký odznak. Třeba „Pohádkář roku“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Ale tak on se nikdy netajil tím, že okradl své věřitele a ještě dává na odiv, jak všechny přečůral…
Podle mě si vymýšlí, vytvořil si určite internetové ego, pod tím vystupuje a baví ho rozvracet diskuze, radit záměrně lidem blbosti. Dává mu to určite uspokojení, kterého se mu třeba v reálu nedostává. Takže ani žádné věřitele okrást nemusel ![]()
Já Emimi beru s nadhledem a nadsazkou. Vim, že se někdo může svou radou minout i neúmyslně napsat něco nepřesně nebo že někdo má hranice, určité téma nebude veřejne rozebírat do podrobností. Nemám čas ani potřebu dohledavat, co tu kdo dřív psal. Ale takového pablba si nešlo nevšimnout
Včera radil anonymni mladé holčine, ta byla online a působila skutečně, potom dalšímu anonymovi, jak přečůrat úřady a získat státní příspěvky(přitom u hmotné nouze se téměř vždy dela šetření v domácnosti). Já už bych se ani nedivila, kdyby si spamoval sám se sebou a byl on sám ten anonym, se kterým údajně komunikoval SZ ![]()
Teď má určitě ban, nevím, jak je to v pravidlech, už jsem je dlouho neotvirala. Ale zajímalo by mě, jestli se vrátí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě radil, že to všechno lze vyřídit online. Lze, ale u nás je to poměrně novinka a je nutné si napřed na poště nechat zřídit datovou schránku a elektronický podpis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jan Exekuovaný píše:
Ahojte, je tu nějaká personalistka, která ví, jak to funguje při ověřování vzdělání u zaměstnavatele?Já bohužel nedokončila střední, odjela jsem do světa a teď jsem se po letech nechala zaměstnat v praze ve velké zahraniční firmě jako účetní… No to není zrovna dvakrát kvalifikovaná práce, ale protože umím španělsky a znám SAP, tak mě vzali hned.
Protože to bylo zrovna v korona době, tak chtěli všechny dokumenty poslal mailem a jen občanku jsem ukazovala při podpisu smlouvy, to je vše. A diplom není pravý. Teď jsem se jen stavila na personální podepsat pracovní smlouvu na dobu neurčitou, jinak pracuju už 3 měsíce z domova.
Kámoška, co dělala personalistku ve velké firmě říkala, že pokud nejsou v dokladech zjevné nesmysly, tak se tím nikdo dál nezabývá. Je to pravda?
Těžko říct, co a kdy si ověřuji, ja pracovala v dost firmách a snad jednou jsem ukazovala dokumenty, ja teda nic nefalsovala, ale na druhou stranu, když neděláš doktora, tak za mě je to fuk a hodnotila bych činy a schopnosti, byť teda falsovat dokumenty je fujky fuj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oli.Lyon píše:
Těžko říct, co a kdy si ověřuji, ja pracovala v dost firmách a snad jednou jsem ukazovala dokumenty, ja teda nic nefalsovala, ale na druhou stranu, když neděláš doktora, tak za mě je to fuk a hodnotila bych činy a schopnosti, byť teda falsovat dokumenty je fujky fuj.
Jj, treba takovy statik s falesnym diplomem, ze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oli.Lyon píše:
Už se zjistilo, že je to místní troll.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zorbas píše:
Manzeluv kamarad ma falesnou maturitu a diplom. Nekde si to nechal udelat a zaplatil. No, asi si to nikdo nikdy neoveroval, protoze uz je mu skoro 50 a ma celkem vysoky post…
JPP ![]()
Jinak nevím, podle mě se s tím v běžných firmách neověřují. Nicméně kdyby se to náhodou proláklo, tak průser jak hrom teda.
A tipuju spíš na trolla, pochybuju, že by si běžná účetní uměla sama zfalšovat diplom. Není to dokument ve Wordu, kde si vyplní jméno a adresu
Má to speciální formátování, razítko, podpis
Jako že si to někdo nechá někde padělat, ok, ale doma na koleni vyrobit diplom, to bys možná měla i na víc než na účetní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
která vysoká bere studenty bez maturity?
Studenty žádná, trolly všechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše:
Jj, treba takovy statik s falesnym diplomem, ze?
Ja se v tom nechci patlat, prpboha, vždyť je to cely vytrolleny, což jsem nevedela. Lidi jsou kreteni a nebo nejsou. Ano, může být tisíc a jedbo další povolání, kde je vzdělání důležité, ale je mi lito, fakt nemám chuť to tady dal rozebírat. Falsovani dokumentů neschvaluji v jakekoliv podobě. Tecka, nazdarek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oli.Lyon Tak jasne, napises blbost a pak se v tom nechces patlat. Chapu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše:
@Oli.Lyon Tak jasne, napises blbost a pak se v tom nechces patlat. Chapu.
Tak to vyjmenuj za mě. Chceš se patlat. Chápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oli.Lyon píše:
Tak to vyjmenuj za mě. Chceš se patlat. Chápu.
@Oli.Lyon píše:
ale na druhou stranu, když neděláš doktora, tak za mě je to fuk a hodnotila bych činy a schopnosti, byť teda falsovat dokumenty je fujky fuj.
No - za tebe je to fuk, ale pro orgány činné v trestním řízení to fuk není. A v trestním zákoně není napsáno, že falšovat diplom lékaře trestné je, ale falšovat diplom bakaláře účetnictví trestné není. Obojí jsou veřejné listiny a je trestné falšovat úřední listinu.
A když zaměstnavatel požádá o diplom, tak má na mysli pravý diplom, ne falzifikát. Takže ty bys možná hodnotila činy, ale i podvod při prokazování vzdělání je čin, a to trestný.
Možná jsi ráda klamána, ale zaměstnavatelé obvykle ne a ztráta či zneužití důvěry hned na začátku asi nezapomenou.
Příspěvek upraven 22.07.20 v 12:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NO - mne nejvíce pobavila věta : „.. tak teď už je to jedno, normální práce v Česku mi za ten risk stojí - za to získat hypotéku…“
jakože se zastavenými exekucemi pro nemajetnost? nebo jak?? a velmi dobře známý a úchvatně finančně radící Jan je tedy ONA?
tu se jeden fakt zasměje..
![]()
Jinak loni jsem stíhala paní a jejího ex, který jí ve photoshopu vyrobil krásné maturitní vysvědčení, ona ho pak předložila v zaměstnání na pozici vedoucí prodejny.. normálně práci x měsíců dělala.. jenže pak se s krasavcem rozešli a ON ji šel naprášit
že se obohatila a předložila falešný doklad (§348TZ), jen nějak zapomněl na svou spoluúčast
lidi jsou fakt pitomci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit