Nová práce - vymyšlený diplom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26249
21.7.20 13:47

Ale božínku, on je Honzík holčička??? no tak teď už se nedivím ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
21.7.20 13:49
@matkabagristy píše:
zakladatel je odtajneny, muj oblibeny pohadkar :D

Nejsmutnější je, že tu mladou holku, které radil včera v diskuzi, mohl poškodit. Jak jí radil, ať jde na dálkové studium, čímž by přišla o sirotčí důchod, jedinou finanční jistotu, kterou ta holka momentálně má. Prý ten důchod v pohodě nahradí hmotná nouze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
21.7.20 13:52
@Jana206 píše:
Nejsmutnější je, že tu mladou holku, které radil včera v diskuzi, mohl poškodit. Jak jí radil, ať jde na dálkové studium, čímž by přišla o sirotčí důchod, jedinou finanční jistotu, kterou ta holka momentálně má. Prý ten důchod v pohodě nahradí hmotná nouze…

tak z te diskuze vysel jako idiotek bez kouli. Vlastne z kazde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39024
21.7.20 13:55
@matkabagristy píše:
@Jan Exekuovaný honzi, ty delas ucetni. Pocem :hug: Dalsi pohadku prosim na dobrou noc :srdce:Příspěvek upraven 21.07.20 v 13:46
:mrgreen: :lol: Tak to se vsecko vysvetluje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39024
21.7.20 13:56

A jak si tu psal(a) i sam(a) se sebou. To je krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
21.7.20 13:56
@matkabagristy píše:
tak z te diskuze vysel jako idiotek bez kouli. Vlastne z kazde.
Řekla bych, že má na svědomí víc anonymu trollu :nevim: Když si ještě jednou přečteš úvodní příspěvek, tak někde se spletl a použil mužský rod(i když to samozřejmě můžeme vnímat jako překlep a stát se to může). Ale já jsem si tohoto jevu všimla u více anonymních diskuzí, které tu poslední dobou jsou a které jsou pro mě podezřelé.

Navíc píše srozumitelne, v odstavcích. Stejně jako ty předchozí diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39024
21.7.20 13:57
@neumisa píše:
Ale božínku, on je Honzík holčička??? no tak teď už se nedivím ničemu.

Mozna nevi, co presne je. Treba 15. pohlavi :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
21.7.20 13:58

Neměl by dostat ban? Aspoň na čas, pokud je to poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
21.7.20 14:08

Se nám Honzík na těch Filipínách nudí, že zakládá taková témata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
21.7.20 14:12
@Jan Exekuovaný píše:
Ahojte, je tu nějaká personalistka, která ví, jak to funguje při ověřování vzdělání u zaměstnavatele?

Já bohužel nedokončila střední, odjela jsem do světa a teď jsem se po letech nechala zaměstnat v praze ve velké zahraniční firmě jako účetní… No to není zrovna dvakrát kvalifikovaná práce, ale protože umím španělsky a znám SAP, tak mě vzali hned.

Protože to bylo zrovna v korona době, tak chtěli všechny dokumenty poslal mailem a jen občanku jsem ukazovala při podpisu smlouvy, to je vše. A diplom není pravý. Teď jsem se jen stavila na personální podepsat pracovní smlouvu na dobu neurčitou, jinak pracuju už 3 měsíce z domova.

Kámoška, co dělala personalistku ve velké firmě říkala, že pokud nejsou v dokladech zjevné nesmysly, tak se tím nikdo dál nezabývá. Je to pravda?

Tak pro jistotu celé cituji, až si zase příště bude Honzík něco bájit. třeba se do té doby rozhodne jestli je Honzík nebo Janička ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
21.7.20 14:13

@pomme
U nás to chtěli zpětně doložit.. kdo tedy nedoložil, že jim přišlo nějaké nařízení, že by v tom měly holky mít pořádek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
21.7.20 14:18
@Keyllah píše:
Tak pro jistotu celé cituji, až si zase příště bude Honzík něco bájit. třeba se do té doby rozhodne jestli je Honzík nebo Janička ;) :pankac:

sikula :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
21.7.20 14:19
@matkabagristy píše:
sikula :potlesk:

Jako chápeš ho? takovej pohádkář :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
21.7.20 14:26
@Keyllah píše:
Jako chápeš ho? takovej pohádkář :roll:

zrovna vcera jsem mu vyjmenovala nekolik jeho pohadek, staci si vyjet jeho prispevky. Je tak tupy, ze si ani nehlida, kde nejaky nesmysl psal. Akorat, jak psala jana. Jsou tu taci, kteri jsou ochotni jeho „radam“ uverit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
21.7.20 18:24
@Zorbas píše:
Manzeluv kamarad ma falesnou maturitu a diplom. Nekde si to nechal udelat a zaplatil. No, asi si to nikdo nikdy neoveroval, protoze uz je mu skoro 50 a ma celkem vysoky post… :nevim:

ano ano, také jednoho takového znám a nikdo na nic nikdy nepřišel…on se tím dokonce i chlubí, ale nikdo to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat