Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkétkaBeruška píše:![]()
právě, že neznám
![]()
![]()
![]()
Tak se letos na Silvestra nebo kdy toho Mrazíka budou dávat podívej.. ![]()
@neumisa píše: že ty budeš ještě mládě, my starší kusy už nepadáme jen tak někam, my už padáme disciplinovaně do měkkého, aby nás kosti nebolely
ahá…
![]()
@Michal222 píše:
Tak se letos na Silvestra nebo kdy toho Mrazíka budou dávat podívej..
No, myslím, že to oželením…dívala jsem se jednou…asi 20 min v ruštině, zjistila jsem že nerozumím skoro ani slovo a vypnula jsem to ![]()
@Michal222 píše:
Tak rozhovor neměl dlouhého trvání, podívání se do výpisů přiznala, následně se s tím pochlubila své mamince a ta jí poradila tu dovolenou, že prý ten náš vztah nebude mít dlouhého trvání, tak ať se aspoň někam podívá, když ona se s tím svým hňupem podívala maximálně do Maďarska. To jsou slova mé drahé polovičky. Takže jsem jí jasně řekl, že nejsem dojná kráva. Další bod přispívání na domácnost a jídlo. Prý víc peněz nemá a tudíž nedá, když jsem navrhl, že jí domluvím brigádu za pěkný peníze, tak nechtěla. Naštěstí to proběhlo celkem v klidu, nic jí tu neříká pane, takže naštěstí nic nerozbila. Teď brečí do telefonu mamince a zítra si pro ni přijede tatínek, věci zatím zůstávají u mě…V jednom měla její matka pravdu, fakt to dlouho netrvalo..
Zabil jsi 2 mouchy jednou ránou. Zbavil ses zlatokopky a očividně dost strašné tchýně! Příště buď opatrnější. Jsem s manželem 8 let a jeho výpisy z banky jsem nikdy neviděla. Ani po tom netoužím. ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
No, myslím, že to oželením…dívala jsem se jednou…asi 20 min v ruštině, zjistila jsem že nerozumím skoro ani slovo a vypnula jsem to
v ruštině to není vončo, český dabing tomu dodal šťávu ![]()
@sissi79 píše:
Ahoooj, co tu provadite
jsem tu za úplně blbou…neznám Mrazíka…
jinak…no chceš dlouho nebo zkrácenou verzi?
@MarkétkaBeruška píše:
jsem tu za úplně blbou…neznám Mrazíka…![]()
![]()
jinak…no chceš dlouho nebo zkrácenou verzi?
vycuc ![]()
@neumisa píše:
v ruštině to není vončo, český dabing tomu dodal šťávu
jo? Tak já to zkusím… ![]()
@sissi79 píše:
vycuc
v tom případě nic důležitého, plevíme, chtěly jsme se pozvat na mejdan…ale nechtějí nás.
![]()