Kdo platí na první schůzce?

70
7.12.14 12:52

kdo platí na první schůzce?

Jaké máte zkušenosti s placením na prvním rande? Přijde servírka zeptá se dohromady nebo zvlášť a chlap řekne zvlášt nebo jak chceš? Jde mi o první schůzku a jen o jedno pití, takže žádný večeře, kino ani nic podobnýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1224
7.12.14 12:53

Za mě platil vždy chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana2000
7.12.14 12:54

Co si pamatuju, vzdy platil muz, i kdyz jsem si to chtela zaplatit sama, tak me nikdy nenechali

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.14 12:56

Chlap. Platil chlap i na rande který bylo jasný od začátku že nic moc. Stejně byla zdvořilostní káva a tu zaplatil.

Od chlapa co neplatí bych utíkala rychle pryč.

• Citovat
  • Upravit
30408
7.12.14 12:57

Pokud řekne zvlášť nebo jak chceš, tak zaplať a buď ráda za tu zkušenost. Budeš vědět, že tenhle tedy opravdu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.12.14 12:58

Tak to je i můj názor, že platí chlap, proto si nikdy nic víc jak pití nedávám, ale přesto sem za sebe už párkrát platila a samozřejmě chlap měl smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840

Říct mi chlap na první schůzce, že zvlášť, tak už mě podruhé neuvidí. Zvláště, když se jedná o malou položku typu pití.
Podle nějaké teorie si ženské vybírají partnery podle toho, jak jsou ochotni dělit se o své zdroje - a tím pádem jak jsou ochotni starat se o děti a jejich matku.
No, u mě to sedí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770

@isabellll chlap je to slusnost a kdyz rande vyjde, tak priste muze zena platit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
7.12.14 12:59

Já nikdy na takové schůzce sice nebyla, ale pokud by chlap na první schůzce nezaplatil za oba tak bych to brala tak, že už se nechce nikdy sejít. Na první schůzce je to zdvořilost zaplatit za ženu, bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
7.12.14 12:59

Měl by ze slušnosti platit chlap, ať ví že rande dopadlo či nedopadlo…
Když chlap řekne zvlášť nebo za sebe i nechá zaplatit tak bych brala nohy na ramena…takovej chlap se pak i projeví většinou ve vztahu co se týká peněz… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
7.12.14 13:00

Pokud řekně sám nebo jak chceš, čeká, že si za sebe zaplatíš sama. Už bych se s ním asi podruhé nesešla, když má problém zaplatit i jedno pití, bude to asi dost velký skrblík. Pokud to není student, tak by měl aspoň ze slušnosti navrhnout, že to zaplatí, když nejde o velkou částku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80082
7.12.14 13:03
@isabellll píše:
Jaké máte zkušenosti s placením na prvním rande? Přijde servírka zeptá se dohromady nebo zvlášť a chlap řekne zvlášt nebo jak chceš? Jde mi o první schůzku a jen o jedno pití, takže žádný večeře, kino ani nic podobnýho

Na první každý sám. Placení Tě zavazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
7.12.14 13:06

Podle toho, jak schůzka dopadla, být chlapem, tak za krávu neplatím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.12.14 13:06

Jojo tak já jednou napíšu knížku co všechno se může stát a budu milionář, už tím bavím celou rodinu a mám i plno histore k dobru, sice moc schůzek neabsolvuju, ale za ty roky se to nashromáždilo. Jinak pokud chlap nezaplatit tak se vždy ještě sejít chtěl, ale to měl teda blbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.12.14 13:07

@inkakřivák to si nemyslím, k čemu by to mělo zavazovat?
Naopak to beru jako zdvořilost, že platí muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí