Partner blíženec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.12.14 23:22

Partner "Blizenec"

Mate nekdo zkusenost s partnerem „Blizencem“?Jak se Vam vedle nej (s nim) existovalo? X. Y.-anonym, jelikoz nechci byt poznana, dekuji…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
midlajs
6.12.14 23:26

Prosim, zadne znameni zverokruhu, doporucuji tipologii povahy…sangvinik, cholerik atd…

• Citovat
  • Upravit
12550
6.12.14 23:34

@midlajs To bys to měla moc jednoduché :-)

@Anonymní píše:
Mate nekdo zkusenost s partnerem „Blizencem“?Jak se Vam vedle nej (s nim) existovalo? X. Y.-anonym, jelikoz nechci byt poznana, dekuji…

Můj partner je blíženec a žije se mi s ním skvěle. Jinak nevím, co k tomu napsat :-) Když ti v horoskopu vyjde, že to a to znamení pro tebe není vhodné, tak se tím řídíš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
6.12.14 23:35

Jsou to prdlí blázni, ale s dobrým srdcem, citliví.
Znamení tvoří jen 50% člověka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.14 23:37
@majki.r píše:
@midlajs To bys to měla moc jednoduché :-)Můj partner je blíženec a žije se mi s ním skvěle. Jinak nevím, co k tomu napsat :-) Když ti v horoskopu vyjde, že to a to znamení pro tebe není vhodné, tak se tím řídíš? :-)

Uplne ne, ale…prece jen si myslim, ze kazde znameni ma nejake sve urcite „znaky“…:) X. Y.

• Citovat
  • Upravit
12550
6.12.14 23:38
@Anonymní píše:
Uplne ne, ale…prece jen si myslim, ze kazde znameni ma nejake sve urcite „znaky“…:) X. Y.

My jsme v rodině skoro všichni býci a každý jsme úplně jiný, a to fakt úplně :-)
(I miminko, co čekáme, má být býk ) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
6.12.14 23:41

Na základě osobních a několika cizích zkušeností, za sebe říkám - chlap blíženec, rychle pryč. Ale výjimka samozřejmě potvrzuje pravidlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
6.12.14 23:43
@majki.r píše:
My jsme v rodině skoro všichni býci a každý jsme úplně jiný, a to fakt úplně :-)
(I miminko, co čekáme, má být býk ) :-)

V několika základních rysech budete stejní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.14 23:44

Jsme oba blíženci (manžel je o 5 let a 1 den starří jak já)… A jsme spolu bez měsíce 15 let.

• Citovat
  • Upravit
12550
6.12.14 23:47

@anairda To asi ano, ale jelikož nevěřím na znamení, tak bych ty stejné rysy přisuzovala rodinnému poutu a výchově :-) :kytka: (Tím ale nechci vystupovat proti lidem, co na znamení věří :-) )

@dianaa Tak já jsem vyjímka :-) Mám doma blížence a teda fakt bych ho nedala :-) Natož jen kvůli znamení :-)

Příspěvek upraven 07.12.14 v 00:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
7.12.14 00:01

@majki.r Taky na to neverim…proto ta typologie povahy…

• Citovat
  • Upravit
53
7.12.14 00:02

Tak ja mela jednoho blizence jen jako pritele, ale po 1,5roce jsem vedela, ze to neni clovek, se kterym chci sdilet zivot. O 10 let jsem se zamilovala do jineho blizence - jsme manzele a mame 2 krasny kluky. O znameni to uplne neni. Nejvice ovluvnuje podle me prostredi a rodina, odkud dotycny je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.12.14 00:05

@midlajs Jojo :-) Já beru horoskop jako zábavu, když se nudím, mrknu na dnešní předpověď, ale moc nechápu lidi, kteří se horoskopem řídí. Tím je ale vůbec nechci urazit, však každý věříme něčemu jinému. Za mě, pokud se někdo řídí tím, že s tím nebo tím znamením rozhodně nikdy nic nezačne, se třeba ošizuje o osudového člověka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
7.12.14 00:17

@majki.r osudovy clovek taky neexistuje, jsem holt neverici tomas…aja je nechapu, verit ano, ale takovym kravinam?
Chtela jsem mit za muze Kozoroha a hlavne ne flegmatika a ted mam pro jistotu vsehno. Naucila jsem se s nim zit teprve az jsem pochopila co je zac ten flegmatik a ne Kozoroh, pac Kozoroh ke Stiru pasuje…

• Citovat
  • Upravit
700
7.12.14 00:21

Tohle už tu někde bylo, ne?
Já doma blížence mám a neměnila bych ani za zlatý prase.
Ale pochybuju, že je to jen tím znamením. Jak už psala @Pájínek, tak je to o tom, jak byl člověk vychovaný… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí