Může milovat dvě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.12.14 18:23

Může milovat dvě?

Prosím o zachování anonymity.
Už pár dní se mi v hlavě honí spousta myšlenek a trápím se tím co sem zjistila. Chtěla bych znát váš názor:
Náhodou sem se dostala ke zprávám mezi mym manželem a jeho kamarádkou, se kterou podniká, maj společnou firmu, vídají se 4-5× týdně, hodně spolupracujou.
Z těch zpráv jde číst, že spolu nespí, není v tom sex, ale jen city. Že nejde o nějakou chemickou zamilovanost, ale o hluboký city který trvají už několik roků, ptá se sám sebe, zda je hřích milovat dvě ženy, ale že s ní nemůže být, protože by to bez svejch dětí „nedal“, ale zase že nemůže být bez ní že by se mu po ní moc stejskalo. Že po ní moc touží ale odolává tomu protože by jim to oběma akorát ublížilo, jejich vztah by tím utrpěl velkou ránu. Navíc to vypadá že je to oboustraný, horší o to, že ona je sama a bezdětná, o několik let mladší než my. Na jednu stranu mě těší, že mi není nevěrný fyzicky i když by měl příležitost a chuť, na druhou stranu, nejsou tyhle hluboký city mnohem horší varianta? Co mě taky zarazilo, že psal že nemůže být bez dětí, o mě ani slovo. Tak si říkám, může chlap milovat - jakože citově – dvě, nebo ne a je se mnou dál jenom ze zvyku a hlavně kvůlivá detěm? Jak to mám brát? Jaký jsou vaše názory?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mrs.gendy
6.12.14 18:32

Platonicka laska a laska ke svejm detem. Proc o tobe nepise…? Nikdo urcite nemuze milovat stejne dva ruzne lidi. Mas dve moznosti, bud se ho zeptat, nebo to nechat byt a treba zit s pocitem, ze je s tebou jen kvuli detem :nevim:
a na druhou stranu, je az neuveritelne, jak nekdo svoji neveru nebo „neveru“ dokaze naservirovat na stribrnem podnose :roll:
Posledni dobou me to zarazi cim dal vic. Kdyz uz neco, tak to je tak hrozne tezke ty zpravy vymazat? Skoro jako by vetsina chtela aby se na to prislo :nevim:
a taky jsi nenapsala jak je to mezi vama. Proc myslis, ze ma duvod si tu platonickou lasku hledat :think:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.12.14 18:35

Ano, muze, ale kazdou jinak. Vi ze s ni sex mit nemuze mit, pokazila by se ta krasna hloubka citu. Ta hloubka citu spociva ve vazeni si osoby jako cloveka, jeho charakteru. Pritom vi ze miluje i tebe a deti, rodinu a nechce ji pokazit, zalezi mu na vas.. Mozna u ni miluje iluzi.
Priste nelustrovat soukromi a pokud te to trapi, promluv si s nim o tom :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6638
6.12.14 18:38

Můj názor je, že miluje tebe, kdyby chtěl být s ní, ani děti ho nezastaví, prostě si s ní pohrává, lichotí mu její zájem, a vyhovuje mu, že to zůstává platonické, že se může vymlouvat na děti a nepřekročí tu hranici, protože si uvědomuje, že i nejlepší ženská na světě je občas protivná a že by si nepolepšil, spíš naopak, prostě tebe má na život a ji jen pro svoje ego.
Pokud tě to trápí promluv s ním. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
6.12.14 18:38

Tak možností je spousta, tu nejsprávnější ti asi řekne jen on sám- na druhou stranu, pokud do toho řízneš, tak se může stát, že se dozvíš něco, co jsi vědět nechtěla… a co pak s tím?

Podle toho, co píšeš, to spíš vypadá, že miluje jí a s tebou je ze zvyku a kvůli dětem…ale může to být zavádějící, ono těžko s někým tokat a zároveň mu psát o lásce ke své ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.12.14 18:44

Náhodou jsi se dostala ke zprávám a náhodou sis je všechny přečetla…Krutá daň za zvědavost. Pro mě by byla snesitelnější jednorázová fyzická nevěra než tohle, tak nějak nechápu, proč fakt, že ve vztahu není sex, je bráno jako nic a naopak. Jakmile půjdeš s pravdou ven, že o zprávách víš, podle mě muže ztratíš nadobro. No, nezávidím ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.12.14 18:50

No já bych tedy byla ve střehu. Stačí aby to mezi vámi zaskřípalo a ona nahodila udičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.12.14 18:59

Souhlas s @hanka.br. Podle mě je jen otázkou času, kdy to na něj vytáhneš, a pak bude zle - a já se teda nedivím, mě by taky hodně ranilo, kdyby se mi někdo „náhodou“ hrabal v soukromí, tím spíš, že já dělám všchno, aby náš vztah byl „v pořádku“ (tzn. neš*kám stranou; citům holt neporučím).

A tím, že - jak píšeš - ta druhá je nezadaná, dá se čekat, kde bude muž hledat útěchu…

Jediný, v co můžeš doufat, je, že si ona někoho najde, než se „neudržíš“. Protože jinak myslím, že jsi to svou zvědavostí prohrála na celé čáře. Kdybys o tom ještě chvíli nevěděla, třeba by si to vybojoval, že s ní skončí, dřív, než by ses to dozvěděla. Ale takhle…

EDIT: Jinak ano, je možné milovat víc než jednoho člověka - zvláště pokud s jedním máš zralý „přátelsko-partnerský“ vztah s rodinou a u druhého zapracuje chemie…

Příspěvek upraven 06.12.14 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.14 19:08
@Slečna Ferka píše: ......
Jediný co, můžeš doufat, že si ona někoho najde, než se „neudržíš“. Protože jinak myslím, že jsi to svou zvědavostí prohrála na celé čáře. Kdybys o tom ještě chvíli nevěděla, třeba by si to vybojoval, že s ní skončí, dřív, než by ses to dozvěděla. Ale takhle…

To je právě problém. Podnikaj spolu, každý má a pracovně táhne půlku firmy, dva odlišný ale doplňující se obory, když z toho jeden z nich odejde, tak firma nebude fungovat. Takže to asi jen tak neskončí.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.14 19:11

Můj názor je zamilovaný a pokud by chtěl být jedině s vámi, tak toto druhé psát nebude, chlapi většinou čekají že za ně druzí rozhodnou a pokud druhá strana „zaútočí“ tak je malér na světě. Ano o děti přijít nechce, ale jak píšeš o tobě není ani zmínka. Myslím, že je to na spadnutí aby se tam něco stalo. Pro mě je to horší než fyzická jednorázová nevěra, jsou v tom city. Na druhé straně max. odpovědnost k rodině.

Co s tím? netuším, jak tu bylo řečeno když práskneš na sebe co jsi si přečetla jsi 100% špatná ty. tAkže toto určitě nedělej. Pozoruješ doma třeba nějaké změny chování nebo je to mezi vámi dle tebe v pořádku a jsi spokojená? Pokud jsi spokojená tak bych nic nedělala a měla akorát oči tevřené (ale nehrabala se v telefonu) Pokud jsi nespokojená tak bych navázala rozhovor o vás dvou případně i zda v tom není někdo jiný (v manželství se to stává a dá se to překonat) a třeba něco vypadne i z něj. A pak uvidíš jaké kolečko se roztočí. Je otázka co chceš ty a jestli jsi připravená na to, že ti může říct hodně nepěkné věci, které jsi doteď netušila a vědět nechtěla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9819
6.12.14 19:21

No to je blba situace… Nechtela bych byt ve tve kuzi. Tebe ma rad, ma s tebou deti, to je silne pouto, ale neverim, ze bude porad odolavat. Jednou necha pruchod svym citum naplno… A k tomu sex patri. Pak uz to bude mit rychly spad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
6.12.14 19:51

Učitě je možné milovat víc lidí než jednoho. Zvlášť když je jeden vztah platonický, ono je to takové vysněné, dokonalé, zakázané a tím pádem kouzelné. Pokuď v těch sms ptá, zda je hřích milovat 2 ženy, tak to máš černé na bílém, že tě miluje. Je logické, že se té druhé ženě o tobě zmiňovat nebude, proč by ji to psal. Osobně by mě takováhle platonická láska, která kvůli práci neskončí, trápila asi víc než fyzická jednorázová. Jsi v blbé pozici. Když budeš na manžela tlačit, pravděpodobně ho ztratíš. Musíš jen doufat, že si ta ženská najde nějakého partnera, a tvého pustí z udičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
6.12.14 19:53

I sve deti milujes kazdeho jinak.
Myslim si, ze vas vztah skoncil…duvera je dulezita ve vztahu. Ublizilo by me to, ze by me vynechal a ze „miluje“ nekoho jineho at je to tal ci jinak…
A jak si vubec uvedomili, ze spolu sex mit nema cenu? Ze by to zkusili a prisli na to?!

• Citovat
  • Upravit
midlajs
6.12.14 19:55

@silvik.sk Silne pouto mezi dospelymi deti neudelaji, je snadne prijit o vztah, kdyz se neudrzuje. Silne pouto je mezi otcem a detmi a nebo matkou a detmi, rodice jsou lidi, ktere nic nespojuje.

• Citovat
  • Upravit
midlajs
6.12.14 19:57

Náhodou sem se dostala ke zprávám mezi mym manželem a jeho kamarádkou, se kterou podniká

Jakoupa asi nahodou?!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí