Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějak nevidím problém
buď jsem zpomalená, nebo jsi mírně hysterická ![]()
Tak na podnikovém večírku taky tancuju s kolegama, a navíc s některými zadanými, jezdím pařit na chalupu, jsou zadaní, mají děti, ale chováme se k sobě hezky, třeba mě pohladí, ale vše je ve vší počestnosti. Sice je neznám dlouho, ale sedli jsme si báječně a jsem ráda, za to, že je mám. Sejdeme se, popijeme, přespíme na chalupě, a vše v pohodě. Nevím teda, jestli doma říkají pravdu, že jedou i se ženskou - to nevím, ale já jsem sama v mužském kolektivu ![]()
@neila Já bych taky neviděla problém, v tom, že si zatančil a večírku s kolegyní. Problém vidím v tom, že mají potřebu si o tom druhý den vypisovat. ![]()
@Verunecka289 píše:
Proč ho šmíruješdost to přeháníš
Ona ho ale nešmírovala.. Přečetla sis vůbec ten příspěvek?
Doporučuji to samé co @donaga . Aplikaci vymazat a partnerovi věřit, příp. nevěřit a rozejít se.
@marmelada78 píše:
@neila Já bych taky neviděla problém, v tom, že si zatančil a večírku s kolegyní. Problém vidím v tom, že mají potřebu si o tom druhý den vypisovat.
to je naprosto vystizne.
Take ale nechapu podstatu vyroku „hodně pro mě za ten rok udělal včetně toho, že mi dal svůj starý telefon, když se můj rozbil“… On ti dal telefon, ktery uz nepouzival a to se mu pocita k dobru? Co by s nim asi tak delal? Za 5 let odhodlal se hodit do popelnice? ![]()
Kdyby mu děkovala za super sex, tak bych toto tema chápala, ale za tanec
, to nesmí s nikým tančit ![]()
@catherine100 píše:
Kdyby mu děkovala za super sex, tak bych toto tema chápala, ale za tanec, to nesmí s nikým tančit
Ale smí s někým tančit. Fakt na tom nic nevidíš?
Já osobně často tančila s kolegy, nebo s nimi chodila na obědy.. Ale že bych se ráno probudila a napsala jim zprávu, abych jim za to poděkovala (ještě k tomu zadanému chlapovi od rodiny)
To by mě ten člověk musel hodně zaujmout ![]()
@Anonymní píše:
No a na něm zůstala jedna aplikace, která snímá všechny jeho chaty na facebooku. Jaksi ji zapomněl odinstalovat.
Některé věci raději nevědět.
Srovnej si to sama v hlavě, když nechceš některé věci vědět, tak proč jsi tu aplikaci neodinstalovala sama, hned když jsi zjistila, že tam zůstala???
Kontroluješ mu pravidelně s kým si co na FB píše???
Nebo ses až nyní „náhodou“ podívala co si psali???
@marmelada78 píše:
Ale smí s někým tančit. Fakt na tom nic nevidíš?
Já osobně často tančila s kolegy, nebo s nimi chodila na obědy.. Ale že bych se ráno probudila a napsala jim zprávu, abych jim za to poděkovala (ještě k tomu zadanému chlapovi od rodiny)![]()
![]()
To by mě ten člověk musel hodně zaujmout
ale ta kolegyně neodpovídala zadanému chlapovi. Odpovídala kolegovi na jeho soukromý FB účet. Nemohla tušit, že si to čte kolegova přítelkyně. Co se děje na mém FB účtu, do toho nikomu nic není.
Co se dělo na podnikovém večírku bych absolutně neřešila.
Tam se v ožralosti stane věcí, které znamenají maximálně pak to, že se člověk cítí trapně, co tam vyváděl.
Což ta paní určitě cítí.
Co považuji za problém je to, že tvůj přítel místo toho, aby si řekl: „co jsem to za vola, že jsem se ožral a choval se příliš rozjařeně“, tak vypisuje spolupracovnici.
Ale je to chlap a ti jsou tu často matkami vychováváni tak, že jsou poněkud dětinští i v dospělosti. Tak asi místo toho, aby mu to bylo blbé, tak se cítí jako ten děsně cool borec. Slečna mu to napsala tak, že mu to snad dojde.
Na druhou stranu, ty máš taky dost zvláštní požadavky.
Proč bys měla po někom požadovat, aby přišel z podnikové akce v jedenáct?
Ahoj holky. Tak zase tady máme předvánoční čas a slavné podnikové večírky, které občas dokáží zamíchat vztahem. Jsem v šoku. Rok žiji s přítelem, všechno v pohodě, milý, pozorný, hodně pro mě za ten rok udělal včetně toho, že mi dal svůj starý telefon, když se můj rozbil. No a na něm zůstala jedna aplikace, která snímá všechny jeho chaty na facebooku. Jaksi ji zapomněl odinstalovat. Přes týden byl na podnikovém večírku. Měli ho od čtyř, slíbil, že přijde v jedenáct, přišel ve tři ráno ještě s kolegou a celou dobu se mi jaksi zapomněl ozvat. Prý byli někde ve vinném sklepě a nebyl tam signál. Budiž. No a den nato psal přes ten chat kolegyni, jak je úžasná, že ten večírek zorganizovala a že děkuje za příjemný tanec. A ona se mu omlouvala, že to přehnala, protože byla trochu opilá. Skoro všichni ve firmě ví, že žije s přítelkyní, tu holku znám. Mě snad odvezou. Co si o tom myslet a jak to brát? Já vím, taky jsem kdysi byla na podnikovém večírku, přičemž jsem bydlela s ex, a taky jsem si zatancovala, taky se mi kolegové líbili, asi to tak chodí. Jen tak nějak mám blbý pocit a přestávám mu věřit
. Některé věci raději nevědět.