Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa píše:
ale ta kolegyně neodpovídala zadanému chlapovi. Odpovídala kolegovi na jeho soukromý FB účet. Nemohla tušit, že si to čte kolegova přítelkyně. Co se děje na mém FB účtu, do toho nikomu nic není.
Aha, já jsem to teda asi nepochopila. Myslela jsem, že ten kolega je „zadaný chlap“. Nebo to se nějak vylučuje? Chceš tím říct, že mí kolegové z práce pro mě nejsou „zadaní chlapi od rodiny“, ale jen „kolegové“? ![]()
Příspěvek upraven 06.12.14 v 14:30
@marmelada78 ne fakt nevidím ![]()
Ja vdaná a klidne jsem napsala, že to byla sranda a třeba někdy zopakujem ![]()
@catherine100 píše:
@marmelada78 ne fakt nevidím
Ja vdaná a klidne jsem napsala, že to byla sranda a třeba někdy zopakujem
Ok v pohodě, každej ty hranice máme jinde. ![]()
@marmelada78 píše:
Aha, já jsem to teda asi nepochopila. Myslela jsem, že ten kolega je „zadaný chlap“. Nebo to se nějak vylučuje? Chceš tím říct, že mí kolegové z práce pro mě nejsou „zadaní chlapi od rodiny“, ale jen „kolegové“?
kolega je pro mě kolega a je jedno, jestli je zadaný nebo ne. Nechovám se jinak k ženáči a jinak je svobodnému. Mí kolegové jsou jen kolegové, jejich vztahy mě nezajímají.
Běžně se vídám s kolegy i z bývalé práce, s jedním jsem dokonce kdysi spala a manžel to ví. Běžně chodíme na akce spolu (i s mým manželem), ale taky klidně sami na kafčo - a to za ním třeba jedu do Prahy, cca 50km. Po setkání si obvykle pár smsek vyměníme (manželovi často tlumočím obsah, bývá vtipný). Problém v tom nikdo z nás nevidí
Čili u tebe vůbec nevím, co řešíš.
@neumisa píše:
kolega je pro mě kolega a je jedno, jestli je zadaný nebo ne. Nechovám se jinak k ženáči a jinak je svobodnému. Mí kolegové jsou jen kolegové, jejich vztahy mě nezajímají.
Takže pokud chceš někoho „přefiknout“, tak nerozlišuješ, jestli je zadaný nebo ne.
Ok, jsi holt jiná krevní skupina než já.
@marmelada78 píše:
Takže pokud chceš někoho „přefiknout“, tak nerozlišuješ, jestli je zadaný nebo ne.Ok, jsi holt jiná krevní skupina než já.
když budu chtít někoho přefiknout, tak mi to fakt bude jedno. Jenže já tu potřebu nemám. A není to proto, že jsem vdaná, to by mi v nevěře nebránilo.
@marmelada78 píše:Ona ho ale nešmírovala.. Přečetla sis vůbec ten příspěvek?
A co to teda bylo? Četla si jeho zprávy. To prostě smiřování je!
on jí v dobré víře půjčí telefon a zapomene odinstalovat aplikaci, no a zakladatelka místo aby ji odinstalovala sama, tak ho přes ní ještě špehuje ![]()
@marmelada78 píše:
@neila Já bych taky neviděla problém, v tom, že si zatančil a večírku s kolegyní. Problém vidím v tom, že mají potřebu si o tom druhý den vypisovat.
Zakladatelko - v čem je problém?
on napsal organizátorce, že děkuje, že zorganizovala akci.
a ona mu ve vší slušnosti odpověděla. nedělá mu návrhy ![]()
Holka, smaž tu šmírovací aplikaci a hoď to za hlavu. Vždyť se nic nestalo ![]()
Zdáš se mi krapet hysterická, protože se očividně nic nestalo. Tvůj přítel se pouze zachoval slušně a kolegyni poděkoval, ta se omluvila za trapné chování v opilosti a tím bych to ukončila.
Spíš mě překvapuje, že ti přítel dá telefon, náhodou tam nechal jednu jedinou aplikaci?!, a tys ji nevymazala a šmíruješ jeho konverzaci. Aby se to celé neotočilo proti tobě. ![]()
On jej podakoval za vecierok a tanec. Ona iba slusne odpovedala - nechapem, co s tym ma spolocneho to, ze vsetci vo firme vedia o Tvojej existencii.
Alebo si myslis ze adekvatna odpoved na ‚dakujem ze si vzala organizaciu na vlastne plecia a za tanec‘ ‚ty prasak jeden zadany, hlad si doma slecny‘?
Ac sa normalne zastavam chlapov, pretoze milenky vedia pekne zamotat palicu aj proti dotycneho voli, toto tu je, aspon z toho co si napisala, plne v rezii toho chlapa. Otazka teda stoji ciste len je natolko slusny, ze by za vecierok dakoval komukolvek, alebo je podstata v kolegyni?
@marmelada78 píše:
@neila Já bych taky neviděla problém, v tom, že si zatančil a večírku s kolegyní. Problém vidím v tom, že mají potřebu si o tom druhý den vypisovat.
porad nevidim ten problem. Zdvorilostni dekovacku za vypisovani nepovazuji
kdyby to pokracovalo dvojsmyslnymi kecy, tak nereknu… delate z komara velblouda ![]()