Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@starápaštika píše:
Tak asi kdyby zakladatelky partner takhle děkoval písemně vždy a všem a vždycky, tak by z toho zakladatelka nevyšilovala… ale ona asi ví, že on to normálně nedělá, tudíž vyšiluje… tak to beru já.
především kdyby zakladatelka nešmírovala, kde neměla, nemusela by vyšilovat. četla 2 zpávy, nemůže vědět, jestli děkuje písemně častěji.
Příspěvek upraven 07.12.14 v 18:34
@starápaštika píše:
Tak asi kdyby zakladatelky partner takhle děkoval písemně vždy a všem a vždycky, tak by z toho zakladatelka nevyšilovala… ale ona asi ví, že on to normálně nedělá, tudíž vyšiluje… tak to beru já.
Přesně tak, jestli je to u něho normální, tak bych v tom taky nic neviděla, ale to už jsem tu zmiňovala několikrát, že jelikož to nedělám, tak by to bylo podezřelé, ale on to někdo nechce pochopit.
![]()
Ježiš já se taaak těším na podnikový večírek
Jsem na žádným 6 let nebyla, to si tam pěkně zařádím, facebook nefacebook
![]()
@Gina108 píše:
Ježiš já se taaak těším na podnikový večírekJsem na žádným 6 let nebyla, to si tam pěkně zařádím, facebook nefacebook
![]()
![]()
a nezapomeň organizátorovi den poté písemně poděkovat
![]()
Ale tak asi ho snad proboha zná, chodí s ním, žije s ním, tak ví, že je nebo není tenhle děkovací typ a nemusí mu kvůli tomu číst smsky nebo cokoli. Tedy já vím, že žádný můj přítel děkovací typ nebyl. Tudíž, a to říkám na rovinu, že kdybych se dohmátla takové informace, zbystřila bych. Neříkám, že bych se rozcházela nebo něco hrotila, ale ZBYSTŘILA
@neumisa ale néé, nejsem ňáká leZba přece, u nás to organizují taky sexretářky. Ale to si piště, že si s mými krásnými mladými kolegy teda zatančím, a možná je budu i sexuálně obtěžovat - to zas jooo
Joo a obzvlášť toho kolegu, co mi pořád za všechno děkuje rovnou přefiknu
![]()
@starápaštika píše:
Ale tak asi ho snad proboha zná, chodí s ním, žije s ním, tak ví, že je nebo není tenhle děkovací typ a nemusí mu kvůli tomu číst smsky nebo cokoli. Tedy já vím, že žádný můj přítel děkovací typ nebyl. Tudíž, a to říkám na rovinu, že kdybych se dohmátla takové informace, zbystřila bych. Neříkám, že bych se rozcházela nebo něco hrotila, ale ZBYSTŘILA
žije s ním rok, kolik podnikových večírků za tu dobu stihl vymést?
@neumisa píše:
a nezapomeň organizátorovi den poté písemně poděkovat![]()
A polovicke ucastnikov, ako Ti ten vecierok sprijemnili ![]()
Tady si někdo myslí, jak je vtipný.
A přitom se chová hloupě.
Já nevím, tak snad poděkovat můžu desetkrát denně za cokoliv, co pro mě někdo udělá, neeee? Snad to nemusí být zrovna večírek… mluvím obecně, to je snad jasné
@Bábi Zlopočasná píše:
A polovicke ucastnikov, ako Ti ten vecierok sprijemnili
Jak jako jenom polovičke. Já mám to štěstí opět pracovat ve firmě s převahou kolegů ![]()
@Gina108 píše:
Jak jako jenom polovičke. Já mám to štěstí opět pracovat ve firmě s převahou kolegů
Toz pokial Ti sprijemni vecierok kazdy jeden, tak to fakt zavidim… ja pracujem so samymi chlapmi, len kvalitarka je baba, ale tak polovicku na vecierku… nie ze odignorujem, ale proste sa nase svety minaju ![]()