Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja teda, kdybych organizovala nejakou akci (vanocni vecirek je pomerne velka akce), tak bych byla docela rada za podekovani. Kolegyne, ktera takovyhle veci organizuje, si vetsinou stezuje, ze to nikdo neoceni.
Zajimavy, jak z nevinny smsky jsou nektere z vas schopne vypatrat, ze ten dotycny, ma o tu kolegyni zajem. To mi hlava nebere. Nebylo by lepsi NECIST mezi radky a vzit ten text, tak jak je?
Vsem by bylo na svete lip.
@jjanekk Už jsem to tu psala asi tisíckrát, každá jsme doma zvyklá na jiného chlapa, ten můj nikam nechodí, nemá FB, telefon nepoužívá, nerad komunikuje, taktéž já si nepíši s žádnými muži, takže u nás by to divný bylo. Ale jinak já se mezi muži pohybuji docela často, na vánoční večírek chodím, každý měsíc jezdím na poradu, máme několikrát do roka školení, kde jsou taky převážně muži, dokonce se svými kolegy chodím na oběd před poradou, takže to není tak, že by jsme se stíhali. Přesto nikomu nepíšu soukromou sms, že mi s ním bylo fajn atd. Kdyby ano, byla by to známka toho, že se mi ten člověk líbí.
@šmoulinka71 píše:
@Gina108 Já s na něj taky těším.
Taky se těším, mame ho ve čtvrtek
a určitě nezapomenu pochválit za organizaci sekretářku generálního, je totiž možné, ze s ni budu i tančit, protože naši kancelářští kolegove tancujou az kdyz maji promile… ![]()
@Hanka1 píše:
Taky se těším, mame ho ve čtvrteka určitě nezapomenu pochválit za organizaci sekretářku generálního, je totiž možné, ze s ni budu i tančit, protože naši kancelářští kolegove tancujou az kdyz maji promile…
My máme ve středu. Ale děkovat budu maximálně osobně, určitě ne po sms a až na druhý den.
@Hanka1 píše:
Taky se těším, mame ho ve čtvrteka určitě nezapomenu pochválit za organizaci sekretářku generálního, je totiž možné, ze s ni budu i tančit, protože naši kancelářští kolegove tancujou az kdyz maji promile…
My taky ve čtvrtek. No jasně, že poděkuju taky - jak sekretářkám, tak i říďovi. Obzvlášť po přečtení týhle diskuze. Doufám, že jim to partneři a partnerky nebudou vyčítat. ![]()
Příspěvek upraven 07.12.14 v 20:59
@šmoulinka71 píše:
My máme ve středu. Ale děkovat budu maximálně osobně, určitě ne po sms a až na druhý den.
A to ja další den a po mailu, pro případ, ze bych se po momentální nemoci a atb, zkarovala… ![]()
@Hanka1 píše:
A to ja další den a po mailu, pro případ, ze bych se po momentální nemoci a atb, zkarovala…
Tak po pracovním mejlu je to taky přijatelné, není to podle mě osobní. ![]()
@šmoulinka71 píše:
Tak po pracovním mejlu je to taky přijatelné, není to podle mě osobní.
Vážně?
muj manžel ma dvě třetiny firemní komunikace a emailu v BlackBerry, takže kolikrát neco řeší jestě večer nebo ráno cestou do práce, kdyz řídím ja…
A to docela často děkuje asistentkam
, jestě ze nejsem F16… ![]()
@marmelada78 píše:
Ale smí s někým tančit. Fakt na tom nic nevidíš?
Já osobně často tančila s kolegy, nebo s nimi chodila na obědy.. Ale že bych se ráno probudila a napsala jim zprávu, abych jim za to poděkovala (ještě k tomu zadanému chlapovi od rodiny)![]()
![]()
To by mě ten člověk musel hodně zaujmout
Nečetla jsem diskusi, jen 1. stránku. Obvykle jsem docela podezřívavá, ale toto, co píše zakladatelka mi přijde naprosto nevinné! Za mě je slušnost po jakékoli akci - ať už takovéto pracovně neformální nebo třeba mě napadá večeře rodičů dětí ze školky, Silvestr atd. pořádaný někým známým… - organizátorovi poděkovat a připojit/vypíchnout něco, co se mi osobně líbilo.
Možná jsem deformovaná tím, že se hodně pohybuji v anglosaské společnosti, formálně jsem často ve styku s Američany, ale tady v ČR. A neexistuje, že by člověk tuto společenskou povinnost (většinou použiji mail nebo SMS) po takovéto akci opominul.
@Hanka1 píše:
Vážně?muj manžel ma dvě třetiny firemní komunikace a emailu v BlackBerry, takže kolikrát neco řeší jestě večer nebo ráno cestou do práce, kdyz řídím ja…
A to docela často děkuje asistentkam, jestě ze nejsem F16…
No tak je to u něj normální, tak to je v pořádku, na tom není nic špatného. ![]()
@Hanka1 píše:
Vážně?muj manžel ma dvě třetiny firemní komunikace a emailu v BlackBerry, takže kolikrát neco řeší jestě večer nebo ráno cestou do práce, kdyz řídím ja…
A to docela často děkuje asistentkam, jestě ze nejsem F16…
Takze jedno podakovanie naviac by Ta asi nerozhodilo. Ale to tu pisem od zaciatku… vsetko stoji a pada na tom, ci je to len jedno podakovanie naviac, alebo jedine za celu dobu ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Takze jedno podakovanie naviac by Ta asi nerozhodilo. Ale to tu pisem od zaciatku… vsetko stoji a pada na tom, ci je to len jedno podakovanie naviac, alebo jedine za celu dobu
Oni to asi nechápou.
@Bábi Zlopočasná píše:
Takze jedno podakovanie naviac by Ta asi nerozhodilo. Ale to tu pisem od zaciatku… vsetko stoji a pada na tom, ci je to len jedno podakovanie naviac, alebo jedine za celu dobu
Jo a taky často na ně nadává a nebere si servítky a vynadá i jim, takže to ma takove vyvážené… ![]()