Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@midlajs Taky mám flegmatika, někdy mě s tím svým pohodovým klidem až vytáčí
Ale miluju ho a beru ho jako osudového partnera, z mnoha důvodů. Každopádně jestli jím skutečně je, teprv zjistím, že jo
![]()
Ahoj já jsem blíženec a blížence jsem měla přítele a neklaplo to. Ale myslím si že to nebylo znamením ale jeho povahou a vychováním. Na horoskopy fakt nevěřím. Moji rodiče jsou vodnář a býk což je výbušná kombinace a jsou spolu 30 let. ![]()
Já jsem blíženkyně a když jsem si nedávno přečetla svou charakteristiku, šla jsem do kolen - sedí přesně. Partner ryba - taky přesné, konečně jsem pochopila, odkud asi pramení naše problémy. Blíženci jsou dost komplikovaní a ne každý stačí jejich tempu ![]()
Mam a nedam
I kdyz obcas se stve…stejne jako ja jeho
Ale co jsem pro zajimavost cetla charakteristiku, tak se moc netrefuje, takze je to informace nanic ![]()
Jinak ja jsem podle realne pozice Slunce v den meho narozeni (dle astromonicke prirucky
) taky Blizenec i kdyz mam byt Rak…ona totiz ta znameni uz daaaaaavno neplati ![]()
@majki.r jestli nemate deti, tak to zjistis az prijdou na sver vsechny…z vlastni zkusenosti, bohuzel…
ŽENY co máte doma blížence… jak je to s těme dvěmi tvářemi.. Prý se blíženec často mění… (jako že má víc oosob) Manžel je taky blíženec.. Vím, že je to hodný chlap..citlivý.. a vím že se na něj mužu spolehnout když by se něco stalo. Ale často se handrkujeme.. Jdeme třeba na procházku bavíme se, všechno v pohodě a najednou „blik“ změna a už to začíná „pohněte si“, neloujdejte se atd.. JÁ JSEM zase výbušné povahy(střelec),trochu taková rypna.. Takže je u nás někdy Itálie, ale brzy je klid.. Prosím anonym..
Já jsem blíženec a můžu říct, že rozhodně ne rozdvojená osobnost. Tvář mám opravdu jednu. A pokud někdo někdy vybuchne, a nebo z pohody trochu vystartuje, nepřikláněla bych se k tomu, že je to z důvodu znamení.
Mlj muž je blíženec a vždycky když někde čtu o těch dvou tvářích, tam jenom kroutím hlavou. Žádné dvě tváře nemá, je to naprosto vyrovnaný člověk, který se v různých situacích projevuje konzistentně a dá se s ním bez problému domluvit. Což neznamená, že se nikdy nehádáme nebo že někdy není naštvaný kvůli blbině, ale to se asi stává každému, není to žádné specifikum blíženců.
Ackoli povazuju definice jednotlivych znameni casto za zjednodusujici az hloupe a trebaze zalezi na x faktorech a je to slozita problematika bla bla bla… a i tak nevim, jestli astrologii vubec verim, mam zkusenost s vice blizenci a dve tvare na ne neskutecne sedi!
Vetsinou jedna ta oficialni, mila, spolecenska a v soukromi jsou to pekni hajzlove. Nemluvim jen o muzich. Jako pres kopirak. Ale jak rikam, az se za tento nazor trochu stydim, zni to nablble, ale nemuzu si pomoci, mam tuto zkusenost.
Já jsem blíženec a myslím, že ta dvojí tvář je v tom, že přestože dokážu být velmi praktická a pragmatická, jsem i hodně kreativní a občas taková rozevlátá. Trochu se to ve mě bije, ale nic zásadního ![]()
Znam blizencu, nkyn hodne a jedine co mi na nich opravdu vadi je, ze nedokazou udrzet pozornost pri rozhovoru…tekaji, neposlouchaji, mnohdy uplna absence empatie…uuplne se nemuzou dockat, az clovek skonci a ony mohly mlejt zas dal tu svou
…dela to vsech pet blizenkyn v rodine a blizkem okruhu…uz jsem si na to zvykla, ale nejblizsi pritelkyni bych si mezi nimi nevybrala, i kdyz jsou to vsechny v podstate strasne fajn zeny…
@lajovka tak to já naslouchat umím velmi dobře a čím jsem starší tím raději naslouchám. S tímhle má problém moje máma, ta skáče do řeči s úplně jinými tématy a to je býk…
Ahoj všem, na horoskopy nevěřím, čtu se spíš z legrace, většinou nic nevyjde a když jo, tak to přisuzuju náhodě. Stejně tak to mam i s charakteristikou znamení. Jsz osobně bych řekla, že jsem přesný opak toho, co se o mém znamení píše.
Ted jsem se seznámila s mužem ve znamení blíženců, ale prý na rozhraní s rakem, předpokládám tedy narození kolem 20. - 21.6., přesně ještě nevím.
Nicméně mi už pár lidí řeklo, že to s ním bude náročné, že se musím nsucit přijmout dva lidi, nebudu se nikdy nudit apod. Teď právě řešíme něco, co přisuzuju té rozpolcené osobnosti, ale nevím.
Jaké jsou vaše zkušenosti? Díky
@Anonymní píše:
Ahoj všem, na horoskopy nevěřím, čtu se spíš z legrace, většinou nic nevyjde a když jo, tak to přisuzuju náhodě. Stejně tak to mam i s charakteristikou znamení. Jsz osobně bych řekla, že jsem přesný opak toho, co se o mém znamení píše.
Ted jsem se seznámila s mužem ve znamení blíženců, ale prý na rozhraní s rakem, předpokládám tedy narození kolem 20. - 21.6., přesně ještě nevím.
Nicméně mi už pár lidí řeklo, že to s ním bude náročné, že se musím nsucit přijmout dva lidi, nebudu se nikdy nudit apod. Teď právě řešíme něco, co přisuzuju té rozpolcené osobnosti, ale nevím.
Jaké jsou vaše zkušenosti? Díky
Moje zkusenost s blizencem je takova, ze jsme se po 3 letech vzali, postavili dum a 10 mesicu po svatbe a 2 mesice po nastehovani do domu byl vyfocen s jinou na Kartlstejne…
Uz jsem 2 roky rozvedena a blizence u nikdy…Zacinaji se hrozne brzo nudit ve vztahu a vetsina jich je tezce do vetru…ale jiste jsou i vyjimky ![]()