Partner blíženec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
26.1.20 19:12
@Anonymní píše:
Dámy, všem děkuji, tak nějak se ztotožňuju s názorem, že je to hlavně o povaze. Nicméně mi tedy, prosím, poraďte, co dělat s blížencem teď.Známe se cca 10 dnů, přes internet. Ještě jsme se neviděli, ale kontakt máme velmi, velmi intenzivní. Oslovil mě on. Celý tento tyden byl na služební cestě mino Evropu s velkým časovým posunem. I tak jsme si stále psali. V patek v noci se vrátil a poslední zprávu mi napsal včera po poledni. Že je úplně ko z toho času a také mi popsal problém se svým dítětem, které s ním přestalo komunikovat a nechce k němu. Celkově ta zpráva působila dost zoufale, takhle mi nikdy nepsal. Ptal se, co já, co mám v plánu, co má dělat s tim dítětem, oslovoval mě standardně zdrobnele. Mou první zprávu si přečetl, ale další už ne. Vůbec nebyl online na WhatsApp. S tou služební cestou určitě nekecal, protože na stránkách, kde jsme se seznámili, se ukazuje i aktuální vzdálenost a ta byla v tisících km.
Rozhodně ho nechci uhánět, i pochopim, jestli už se mnou v kontaktu být nechce, což si ale nemyslím. Podle kámošky je v pytli, zoufalej, ale dle te poslední zprávy o mě zajem má. Napsala jsem mu dnes v poledne, jestli je to už lepší, že ho nechci uhánět, že mě to jen zajímá, že mi na něm záleží. No a nečetl to.
A já už jsem trochu nervózní, jestli si něco neudělal, tím jak blížence neznám. Nejradši bych mu zavolala, ale to už bych si fakt připadala jako stíhačka. Fakt chci jen vědět, zda je ok. Co byste dělaly vy?

8o boze, znate se 10 dni a to pres net, a resite jeho chovani na zaklade jeho znameni:D no comment… Jestli byl nekde hooodne daleko, muze mit jet lag a proste spat, nebo je nemocny, nebo proste resi ty problemy s ditetem a neni k dispozici. Zamerte se na jine veci, nespekulujte a pockejte az se ozve sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí