Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, věc se má takto, našel jsem si novou přítelkyni, se kterou jsem bez mála 3 měsíce. Je to pár týdnů, co jsem svolil k tomu, aby se nastěhovala ke mě, trvalé bydliště má ještě u rodičů. V pátek mi přišly výpisy z banky, nechal jsem je na stole. Když jsem se k nim pak vracel, byly zpřeházené, takže přítelkyně byla na čumeňdě. Nejsem žádný boháč, ale našetřil jsem si na svůj malý byt, abych si nemusel půjčovat a teď šetřím prostě už ze zvyku. Že se ze zvědavosti podívala, to by mě ani tak nevadilo, ale co následovalo. Chtěla by vyrazit po Vánocích na dovolenou k moři. Říkám, že to není problém, stačí domluvit v práci dovolenou, přítelkyně ještě studuje, a můžeme vyrazit. Počítal jsem tak dovolenou za 50000,– pro oba a víte kam by chtěla jet? Maledivi, už mám na stole vytištěnou předběžnou nabídku, výlet za 100000,– pro jednoho. Její rodiče jí prý na to 2000,– přispějí, jako Vánoční dárek. Teď je na mě naštvaná, protože na takový rozhazování rozhodně nemám. Já dřu jako mezek, 250h za rok přesčasů, chci mít nějakou finanční zálohu, kdyby se náhodou něco stalo a ona si myslí, že jsem škrt. Nejsem takový ten typ, co si koupí vše, co by chtěl. Podle mě je na takové radovánky trochu brzo a hlavně ne v takové míře. Teď už mě zasypává přáními, co vše by chtěla na Vánoce. Jinak si spolu rozumíme, je s ní zábava, hodná, máme společné zájmy.
Jak byste se zachovali vy, nebo jak jste to měli na začátku vašich vztahů?
No tak holt jde holka po penězích
Co bys chtěl slyšet… Kopnout do řiti ![]()
Rodiče jí 2000 přispějí a ty máš vysypat zbylých 98, to je fér
Slečinka bude asi trošičku zlatokopka
Příspěvek upraven 07.12.14 v 17:50
Jak? S takovým člověkem bych nebyla už ani minutu
…sama holou p.del a chtělo by se ji na maledivy ![]()
@SussieS píše:Rodiče jí 2000 přispějí a ty máš vysypat zbylých 98, to je fér
Slečinka bude asi trošičku zlatokopkaPříspěvek upraven 07.12.14 v 17:50
98…100 tisíc za osobu… ![]()
Jela bych na dovolenou sama, pokud trpí nevdekem, at sedí doma na prdeli.
To je nějaký vtip?
Máš to ale „skromné“ děvče a ještě k tomu pěkně zvědavé, no hlavně, že je jinak hodná a klape vám to ![]()
Nemáte společné peníze, takže napůl, moje letenka, tvoje letenka. Po třech měsících se ti frajerka hrabe ve věcech, co bude dělat za tři roky nebo za třicet let?
Příspěvek upraven 07.12.14 v 17:58
@jajda32 píše:![]()
No tak holt jde holka po penězích
Co bys chtěl slyšet… Kopnout do řiti
přesně tak..
@Michal222 tak jako zvědavá baba bych ti to zkoukla taky kdyz bys to nechal vybalene na očích ale to co následuje ke opravdu nevhodné. Takovou slečnu bych poslala expres zpět k mamine ![]()
Nemá se ti co hrabat ve výpisech, i když leží na stole. Je to pro mě srovnatelné, jakobys tam nechal mobil a vlezla do něj. Není zřejmě příliš ohleduplná. A když mám ještě komentovat financování dovolené, tak mi příjde, že je fakt hodně rozmazlená, ne?
Nebo jí navrhni, že ty dáš ty 2000 a ona ať zacáluje zbytek ![]()