Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blumen píše:
@Michal222 hm, pekna blbost, neverim. A pokud to myslis vazne, tak se s ni rozejdi, jednoduche.
Věř, jediná blbost bude asi ta má, že jsem si ji natáhl do bytu…
@Michal222 Ve vztahu musi byt nejaka rovnovaha, muj manzel uz vydelaval, ja byla studentka, tehdy jsme spolu chodili. Odjeli jsme na prodlouzeny vikend, on to chtel mermomoci zaplatit. Tak jsem rekla dobre, ale ja se postaram o jidlo. Takze i kdyz prskal, tak jsem se o jidlo postarala ja.Chci tim rict, ze ve vztahu nema byt automaticky, ze jen jeden plati jak blbec a druhy se veze. Ted nemyslim to, kdyz je zena na materske a muz chodi do prace, to je neco jineho.
@Lima69 píše:
@Michal222 a přispívá ti na bydlení?
Jo, dává jakoby 3000,– co by dávala za kolej, to dostává od rodičů. Ale to je všechno.
@Michal222 Jinak to nejde, určitě na tom něco bude. Trošičku jí prověřit hlavně jak zareaguje, když řekneš NE! Buď krásný víkend někde v hotelu welness šampaňské výlet a nebo nic.
Nejde přeci o to kolik za „dovolenou“ dáš, ale že jí prožijete vy dva společně.
@Michal222 píše:
a ona ti pŕispiva na domactnost
@Michal222 píše:
No na mě se dívala jak na vola, když jsem minulý měsíc kupoval sušičku a teď mi to předhazuje, že prý sušička za 15tísíc a na co mě to bude. Asi bude mít fakt trochu jiné uvažování a to jí je 24, takže by už v té hlavě měla něco mít…
Njn, tak dneska hodně mlaďoši žijí v mamahotelu klidně do 30, slečna asi taky žila jen u rodičů, takže nemá páru o financích (mmch co vůbec studuje?) Třeba není ani tak vych. caná jako neuvěřitelně blbá ![]()
A jak vlastně funguje to nastěhování? Hádám, že slečna asi polovinu na jídlo a na náklady na bydlení nepřispívá. Nebo ano? ![]()
@adriana2000 píše:
@Michal222 Ve vztahu musi byt nejaka rovnovaha, muj manzel uz vydelaval, ja byla studentka, tehdy jsme spolu chodili. Odjeli jsme na prodlouzeny vikend, on to chtel mermomoci zaplatit. Tak jsem rekla dobre, ale ja se postaram o jidlo. Takze i kdyz prskal, tak jsem se o jidlo postarala ja.Chci tim rict, ze ve vztahu nema byt automaticky, ze jen jeden plati jak blbec a druhy se veze. Ted nemyslim to, kdyz je zena na materske a muz chodi do prace, to je neco jineho.
jj, taky to tak vidím
@Michal222 mě je teda jen 20, ale takovou drahou dovolenou bych přítele nenechala platit ani po 5 letem vztahu. Doteď mam špatný pocit ze u nej casto spím a jim, protože me skoro živí
a koukám na nej jako na blázna když utrácí za jakýkoliv blbiny, nebo když se rozhodne ze jdeme na večeři do restaurace
a jinak teda znám spoustu holek v mým veku, který si nabrnkly chlapa, z nej tahaly peníze, nechaly si kupovat darecky, jedna to dokonce 2× dotáhla k zasnubam, pak je donutila odejít z prace, protože spolu byli hrozne málo a nakonec je odkopla a šla rovnou za jiným
takze pozor na ni ![]()
@Michal222 píše:
Tak to je skoda. Mne to pripadlo fakt neuveritelne.
Já teda na vejšce taky bydlela u přítele, dávala jsem mu 2000, co mi dali naši a co by bylo za kolej, případně dojíždění. Jídlo a všechno ostatní platil on. Dovolený, výlety. Jednou mi řekl, že sám nepojede a že by si přál, abych jela s ním. Byli jsme spolu ale daleko dýl. Za maturitu jsem dostala Rhodos, za státnice Keňu.
Přispívá 3000,– je to půlka nákladů na domácnost, jídlo kupuji převážně já. Občas jede na víkend k rodičům a pak něco přiveze. Jinak studuje pedagogiku…
Příspěvek upraven 07.12.14 v 18:31
@Michal222 píše:
Jo, dává jakoby 3000,– co by dávala za kolej, to dostává od rodičů. Ale to je všechno.
No a ví vůbec, kolik ty utratíš za všechno? My si před dětmi zapisovali výdaje a na konci měsíce to pěkně vydělili dvěma a vyrovnali. Dokonce i kilometry v autě jsme sledovali a každý si platil ty své jízdy, společné pěkně napůl.
Jako můžeš to s ní zkusit - naučit ji trochu hospodařit tím, že bude pěkně cvakat vše napůl, dohodit jí tu brigádu, ale dávej si sakra bacha, ať neotěhotní, jinak tě oškube jako kuře.
Jedna kamarádka byla fakt chudá, tak se seznamovala na netu a na rande chodila na večeře. Každej den ![]()