Nová přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26248
7.12.14 19:43
@Michal222 píše:
Asi tak nějak, no princezna teď přišla s nabídkou kvalitního rozlučkového sexu 8o Mě už fakt nic nepřekvapí, jestli jí to zase poradila matka, fakt nevím. No vzpomněl jsem si, jak mě tady někdo radil, hlavně ju neoplodnit, tak jsem radši odmítl. Náhoda je blbec, nebo se pak vychrápe s někým jiným a řekne, že to bylo se mnou, což se vlastně může stát i tak… :?

ty kráso, to je borka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
7.12.14 19:43

@Michal222 Správně jsi udělal, za žádnou „nehodu“ ti to fakt nestojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.12.14 19:44
@Michal222 píše: :-)

A já se hlásím jako první -udávám dceru 24/178 cm, ne kil, kdyby měl někdo námitku, ona je blbá nevím po kom - ve všem jede napůl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
7.12.14 19:45
@Michal222 píše:
Asi tak nějak, no princezna teď přišla s nabídkou kvalitního rozlučkového sexu 8o Mě už fakt nic nepřekvapí, jestli jí to zase poradila matka, fakt nevím. No vzpomněl jsem si, jak mě tady někdo radil, hlavně ju neoplodnit, tak jsem radši odmítl. Náhoda je blbec, nebo se pak vychrápe s někým jiným a řekne, že to bylo se mnou, což se vlastně může stát i tak… :?

Myslíš že by toho byla schopna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.12.14 19:47
@SlecnaSally píše:

Možná je všechno, sice je to už hodně za hranicí, ale kdoví, jaký vliv ta její matka na ní má. Přitom její tata je v pohodě chlap, ale taky mě mohl varovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
7.12.14 19:48

:mrgreen: zajimave rozuzlení, no snad brzy najdeš nějakou normalnejsi :palec:

Ale chudák ten, co si ji jednou vylosuje :mrgreen:

Nebýt vdaná a tak trochu zas pregnant, tak se taky prihlasim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077

@Michal222 ta je fakt hustá. Nestíhám zírat. Četla jsem manželovi, směje se hlouposti matinky i dcery a souhlasně přikyvuje, že máš štěstí a takovouhle fakt nebrat.
Přeji ti do budoucna lepší volbu partnerky a snad brzo najdeš někoho, kdo tě bude mít rád pro tebe a ne pro prachy na účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Michal222 píše:
Možná je všechno, sice je to už hodně za hranicí, ale kdoví, jaký vliv ta její matka na ní má. Přitom její tata je v pohodě chlap, ale taky mě mohl varovat…

Blázníš…??? Ten by se sám potřeboval té svojí asi zbavit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@SlecnaSally píše:

Si piš. Tak ale pokud si ji nevzal, není to taková sranda, ona by to otcovství pak musela dokazovat testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
7.12.14 19:49
@Michal222 píše:

třeba doufal ve spřízněnou duši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.12.14 19:51
@neumisa píše:
třeba doufal ve spřízněnou duši :mrgreen:

Nějakýho druhýho hňupa a do Maďarska by se jelo ve 4 lidech.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana2000
7.12.14 19:52
@Michal222 píše:
Nějakýho druhýho hňupa a do Maďarska by se jelo ve 4 lidech.. :)
:palec: :D :D
  • Citovat
  • Upravit
26248
7.12.14 19:52
@Michal222 píše:
Nějakýho druhýho hňupa a do Maďarska by se jelo ve 4 lidech.. :)

toť… oni přispějí každý o dvou tisících a ty, prachatý přírůstek, zatáhneš zbytek. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
7.12.14 19:53
@neumisa píše:
toť… oni přispějí každý o dvou tisících a ty, prachatý přírůstek, zatáhneš zbytek. :pankac:

Ale néé…ve čtyřech se sice pojede, ale jen tam…zpět už jen ve dvou…dámy tam pěkně zanechat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
109
7.12.14 19:54
@Laaja píše:
@Michal222 ta je fakt hustá. Nestíhám zírat. Četla jsem manželovi, směje se hlouposti matinky i dcery a souhlasně přikyvuje, že máš štěstí a takovouhle fakt nebrat.
Přeji ti do budoucna lepší volbu partnerky a snad brzo najdeš někoho, kdo tě bude mít rád pro tebe a ne pro prachy na účtu.

Díky, jak se říká, peníze budou, my nebudeme. Ale radši si ty peníze užiji s někým, kdo mě bude mít fakt rád, radši budu rozmazlovat díte, než jezdit s kdovíkým po dovolených…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí