Nová přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59396
7.12.14 20:08

@Michal222 přece nebude pracovat ne :lol:, to jsem čekala že brigádu odmítne, jde jí o cizí prachy. právě kdo pracuje tak vidí jak dlouho musí pracovat aby si na něco mohl naspořit ;) by tě vysosala účet a pak nazdar :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.12.14 20:09
@SlecnaSally píše:
Ale čumím, že jsi ji ani nedal šanci nic, hned čau :think:

Nejvíc mě naštvala ta intrika s matkou a že jí to hned musela vyzvonit, to bych ji pak musel úplně od té matky odříznout a to podle mě nejde, když ji ještě živí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
7.12.14 20:10
@Michal222 píše:
Nejvíc mě naštvala ta intrika s matkou a že jí to hned musela vyzvonit, to bych ji pak musel úplně od té matky odříznout a to podle mě nejde, když ji ještě živí…

Tak ona by se evidentně ani odstřihnout nenechala, protože je na mamince pořád závislá nejen finančně ale i psychicky.

• Citovat
  • Upravit
33022
7.12.14 20:12
@majki.r píše:
@Tom-Jerry co maj proti tmavovláskám? jsme moc obyčejný, viď? A ještě když máme třeba hnědé oči :mrgreen:

asi jsme pro ně obyčejné i ze zelenýma očima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.12.14 20:14
@SlecnaSally píše:
Ale čumím, že jsi ji ani nedal šanci nic, hned čau :think:

Vždyť se jí ptal, jestli chce tu brigádu - slečna nechtěla, tak jakýpak s. raní s ní. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.12.14 20:14
@MarkétkaBeruška píše: :mrgreen: hmmkdyby mě někdy náhodou napadlo jet do Tunisu, zatrhni mi to…jinak mě už nikdy neuvidíte a místo mě tu teď bude ležet velbloud :mrgreen:

to by mohlo být zajímavě psát si místo tebe z velbloudem :oops: :mrgreen: ale pozor jak na tebe plivne tak ti dá hodně práce to vyprat a umýt a děsně to smrdí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.12.14 20:16

@Tom-Jerry Hmm, ale zelené oči bych brala :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.12.14 20:16
@majki.r píše:
@Tom-Jerry Hmm, ale zelené oči bych brala :-) :mrgreen:

nedám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.12.14 20:17
@majki.r píše:
@Tom-Jerry Hmm, ale zelené oči bych brala :-) :mrgreen:

Já taky, mě se teda líbí všechny barvy očí, ale světle hnědé vlasy a zelené oči… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
@Michal222 píše:
Nejvíc mě naštvala ta intrika s matkou a že jí to hned musela vyzvonit, to bych ji pak musel úplně od té matky odříznout a to podle mě nejde, když ji ještě živí…

Docela obdivuji Tvou trpělivost a nadhled, mě by vykolejilo dost už jen to probírání účtů, nebo vůbec prohlížení soukromých věcí. To zcela jistě o něčem vypovídá a v opravdovém, čestném a upřímném vztahu to nemá co dělat.

• Citovat
  • Upravit
adriana2000
@Michal222 píše:

A proc bys to delal? Zaslouzis si holku, ktera ma rada tebe, ne tvoje konto, nac s ni ztracet cas a nervy

• Citovat
  • Upravit
23847
7.12.14 20:18
@Michal222 píše:

No tak já bych se taky odstřihávat nijak nenechala, to mi teda zavání zas nějakou tyranií ze strany chlapa. To fakt nejde. Jo, holt příště očíhni i matinku, jestli to není nějaká semetrika, neb jak tu někdo psal - jaká matka, taká Katka. Po čase se ti každá ženská tak nějak vyprofiluje do své matky. Sice mě za to tady půl emimina sežere, ale je to tak. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
7.12.14 20:20
@Tom-Jerry píše:
to by mohlo být zajímavě psát si místo tebe z velbloudem :oops: :mrgreen: ale pozor jak na tebe plivne tak ti dá hodně práce to vyprat a umýt a děsně to smrdí :poblion:

máš osobní zkušenost? 8o :mrgreen: no já jen znám historku, kdy naši příbuzní jeli do Tunisu a pán se chtěl na velbloudovi svést, jenže on ho neunesl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
7.12.14 20:20
@Michal222 píše:
Já taky, mě se teda líbí všechny barvy očí, ale světle hnědé vlasy a zelené oči… :jazyk:

hmmm tak to mám smůlu :,( :,( :,( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
7.12.14 20:21
@adriana2000 píše:
A proc bys to delal? Zaslouzis si holku, ktera ma rada tebe, ne tvoje konto, nac s ni ztracet cas a nervy

A to si zajistí nejlépe tak, že si najde nějakou, co na tom bude finančně podobně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí