Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michal222 přece nebude pracovat ne
, to jsem čekala že brigádu odmítne, jde jí o cizí prachy. právě kdo pracuje tak vidí jak dlouho musí pracovat aby si na něco mohl naspořit
by tě vysosala účet a pak nazdar ![]()
@SlecnaSally píše:
Ale čumím, že jsi ji ani nedal šanci nic, hned čau
Nejvíc mě naštvala ta intrika s matkou a že jí to hned musela vyzvonit, to bych ji pak musel úplně od té matky odříznout a to podle mě nejde, když ji ještě živí…
@Michal222 píše:
Nejvíc mě naštvala ta intrika s matkou a že jí to hned musela vyzvonit, to bych ji pak musel úplně od té matky odříznout a to podle mě nejde, když ji ještě živí…
Tak ona by se evidentně ani odstřihnout nenechala, protože je na mamince pořád závislá nejen finančně ale i psychicky.
@majki.r píše:
@Tom-Jerry co maj proti tmavovláskám? jsme moc obyčejný, viď? A ještě když máme třeba hnědé oči
asi jsme pro ně obyčejné i ze zelenýma očima ![]()
@SlecnaSally píše:
Ale čumím, že jsi ji ani nedal šanci nic, hned čau
Vždyť se jí ptal, jestli chce tu brigádu - slečna nechtěla, tak jakýpak s. raní s ní.
![]()
@MarkétkaBeruška píše:hmmkdyby mě někdy náhodou napadlo jet do Tunisu, zatrhni mi to…jinak mě už nikdy neuvidíte a místo mě tu teď bude ležet velbloud
to by mohlo být zajímavě psát si místo tebe z velbloudem
ale pozor jak na tebe plivne tak ti dá hodně práce to vyprat a umýt a děsně to smrdí ![]()
@majki.r píše:
@Tom-Jerry Hmm, ale zelené oči bych brala![]()
nedám
![]()
@majki.r píše:
@Tom-Jerry Hmm, ale zelené oči bych brala![]()
Já taky, mě se teda líbí všechny barvy očí, ale světle hnědé vlasy a zelené oči… ![]()
@Michal222 píše:
Docela obdivuji Tvou trpělivost a nadhled, mě by vykolejilo dost už jen to probírání účtů, nebo vůbec prohlížení soukromých věcí. To zcela jistě o něčem vypovídá a v opravdovém, čestném a upřímném vztahu to nemá co dělat.
@Michal222 píše:
A proc bys to delal? Zaslouzis si holku, ktera ma rada tebe, ne tvoje konto, nac s ni ztracet cas a nervy
@Michal222 píše:
No tak já bych se taky odstřihávat nijak nenechala, to mi teda zavání zas nějakou tyranií ze strany chlapa. To fakt nejde. Jo, holt příště očíhni i matinku, jestli to není nějaká semetrika, neb jak tu někdo psal - jaká matka, taká Katka. Po čase se ti každá ženská tak nějak vyprofiluje do své matky. Sice mě za to tady půl emimina sežere, ale je to tak. ![]()
@Tom-Jerry píše:
to by mohlo být zajímavě psát si místo tebe z velbloudem![]()
ale pozor jak na tebe plivne tak ti dá hodně práce to vyprat a umýt a děsně to smrdí
máš osobní zkušenost?
no já jen znám historku, kdy naši příbuzní jeli do Tunisu a pán se chtěl na velbloudovi svést, jenže on ho neunesl ![]()
@Michal222 píše:
Já taky, mě se teda líbí všechny barvy očí, ale světle hnědé vlasy a zelené oči…
hmmm tak to mám smůlu
![]()
@adriana2000 píše:
A proc bys to delal? Zaslouzis si holku, ktera ma rada tebe, ne tvoje konto, nac s ni ztracet cas a nervy
A to si zajistí nejlépe tak, že si najde nějakou, co na tom bude finančně podobně ![]()