Nová přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
7.12.14 19:55

Jéé tak pokud jde o sázky, já jediná jsem naivní :zed: - ale jen z 20% :lol:
Tak ona i ta dcerunka se matince nejspíš svěřila, že Michal nebude ten pravý a matinka radila ho ještě trochu vysosnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.12.14 19:56
@MarkétkaBeruška píše:
Ale néé…ve čtyřech se sice pojede, ale jen tam…zpět už jen ve dvou…dámy tam pěkně zanechat :mrgreen:
:potlesk: :palec: Však s tatem dám ještě řeč, až si pro ni přijede…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.12.14 19:56

@Michal222 hele pokud je slečna blondýna, tak by jsi ji mohl vzít do Tunisu a vyměnit jí za velbloudy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.12.14 19:57
@Michal222 píše:
Díky, jak se říká, peníze budou, my nebudeme. Ale radši si ty peníze užiji s někým, kdo mě bude mít fakt rád, radši budu rozmazlovat díte, než jezdit s kdovíkým po dovolených…

Prosimtě, když už novou přítelkyni, tak ne žádnou línou socku, na to si dej příště bacha. I studentky maj ručičky a můžou chodit na brigádu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
7.12.14 19:57
@Michal222 píše: :potlesk: :palec: Však s tatem dám ještě řeč, až si pro ni přijede…
:mrgreen: takže…kdy odjíždíte? :mrgreen: Noo tak uvidíš co bude říkat…

Příspěvek upraven 07.12.14 v 19:58

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
7.12.14 19:58
@Tom-Jerry píše:
@Michal222 hele pokud je slečna blondýna, tak by jsi ji mohl vzít do Tunisu a vyměnit jí za velbloudy ;)

ty máš něco proti blondýnám :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12550
7.12.14 20:00
@Michal222 píše:
Tak rozhovor neměl dlouhého trvání, podívání se do výpisů přiznala, následně se s tím pochlubila své mamince a ta jí poradila tu dovolenou, že prý ten náš vztah nebude mít dlouhého trvání, tak ať se aspoň někam podívá, když ona se s tím svým hňupem podívala maximálně do Maďarska. To jsou slova mé drahé polovičky. Takže jsem jí jasně řekl, že nejsem dojná kráva. Další bod přispívání na domácnost a jídlo. Prý víc peněz nemá a tudíž nedá, když jsem navrhl, že jí domluvím brigádu za pěkný peníze, tak nechtěla. Naštěstí to proběhlo celkem v klidu, nic jí tu neříká pane, takže naštěstí nic nerozbila. Teď brečí do telefonu mamince a zítra si pro ni přijede tatínek, věci zatím zůstávají u mě…V jednom měla její matka pravdu, fakt to dlouho netrvalo..

Výborně :palec: Je fajn, že jsi ten typ chlapa, co se sebou nenechá orat a dokáže říct, co si myslí :-) Fandím ti a přeji, abys brzy našel skutečnou lásku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.12.14 20:00
@MarkétkaBeruška píše:
ty máš něco proti blondýnám :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

já vůbec nic, taky jsem jí byla :mrgreen: ale tmavovlásku tam za velbloudy nevyměníš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.12.14 20:01

@Tom-Jerry co maj proti tmavovláskám? jsme moc obyčejný, viď? A ještě když máme třeba hnědé oči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
7.12.14 20:01
@Tom-Jerry píše:
já vůbec nic, taky jsem jí byla :mrgreen: ale tmavovlásku tam za velbloudy nevyměníš :mrgreen:
:mrgreen: hmmkdyby mě někdy náhodou napadlo jet do Tunisu, zatrhni mi to…jinak mě už nikdy neuvidíte a místo mě tu teď bude ležet velbloud :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
109
7.12.14 20:04
@Gina108 píše:
Prosimtě, když už novou přítelkyni, tak ne žádnou línou socku, na to si dej příště bacha. I studentky maj ručičky a můžou chodit na brigádu ;)

Jasný, já po ní ani nechtěl, aby každý den po škole šla na brigádu nebo celé zkouškové pracovala, ale kdyby si vydělala za měsíc 2-3tisíce a ty měla pro sebe + to, co jí dávali rodiče po dobu studia, nebyl by problém. On si člověk jinak těch peněz váží, když si představí, co pro to musel udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388

Ale čumím, že jsi ji ani nedal šanci nic, hned čau :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396

@Michal222 no síla, jo raději žádný sex protože pak by jsi se jí nezbavil, nebo minimálně platit alimenty. zase je dobře že se vybarvila takhle brzo :palec: Kdo ví jak by to dopadlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
7.12.14 20:06
@Michal222 píše:
Tak rozhovor neměl dlouhého trvání, podívání se do výpisů přiznala, následně se s tím pochlubila své mamince a ta jí poradila tu dovolenou, že prý ten náš vztah nebude mít dlouhého trvání, tak ať se aspoň někam podívá, když ona se s tím svým hňupem podívala maximálně do Maďarska. To jsou slova mé drahé polovičky. Takže jsem jí jasně řekl, že nejsem dojná kráva. Další bod přispívání na domácnost a jídlo. Prý víc peněz nemá a tudíž nedá, když jsem navrhl, že jí domluvím brigádu za pěkný peníze, tak nechtěla. Naštěstí to proběhlo celkem v klidu, nic jí tu neříká pane, takže naštěstí nic nerozbila. Teď brečí do telefonu mamince a zítra si pro ni přijede tatínek, věci zatím zůstávají u mě…V jednom měla její matka pravdu, fakt to dlouho netrvalo..

No, drsný holky :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
7.12.14 20:08
@SlecnaSally píše:
Ale čumím, že jsi ji ani nedal šanci nic, hned čau :think:

a proč by měl? šanci měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit