Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéé tak pokud jde o sázky, já jediná jsem naivní
- ale jen z 20% ![]()
Tak ona i ta dcerunka se matince nejspíš svěřila, že Michal nebude ten pravý a matinka radila ho ještě trochu vysosnout ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
Ale néé…ve čtyřech se sice pojede, ale jen tam…zpět už jen ve dvou…dámy tam pěkně zanechat
@Michal222 hele pokud je slečna blondýna, tak by jsi ji mohl vzít do Tunisu a vyměnit jí za velbloudy ![]()
@Michal222 píše:
Díky, jak se říká, peníze budou, my nebudeme. Ale radši si ty peníze užiji s někým, kdo mě bude mít fakt rád, radši budu rozmazlovat díte, než jezdit s kdovíkým po dovolených…
Prosimtě, když už novou přítelkyni, tak ne žádnou línou socku, na to si dej příště bacha. I studentky maj ručičky a můžou chodit na brigádu ![]()
@Michal222 píše:![]()
Však s tatem dám ještě řeč, až si pro ni přijede…
Příspěvek upraven 07.12.14 v 19:58
@Tom-Jerry píše:
@Michal222 hele pokud je slečna blondýna, tak by jsi ji mohl vzít do Tunisu a vyměnit jí za velbloudy
ty máš něco proti blondýnám
![]()
@Michal222 píše:
Tak rozhovor neměl dlouhého trvání, podívání se do výpisů přiznala, následně se s tím pochlubila své mamince a ta jí poradila tu dovolenou, že prý ten náš vztah nebude mít dlouhého trvání, tak ať se aspoň někam podívá, když ona se s tím svým hňupem podívala maximálně do Maďarska. To jsou slova mé drahé polovičky. Takže jsem jí jasně řekl, že nejsem dojná kráva. Další bod přispívání na domácnost a jídlo. Prý víc peněz nemá a tudíž nedá, když jsem navrhl, že jí domluvím brigádu za pěkný peníze, tak nechtěla. Naštěstí to proběhlo celkem v klidu, nic jí tu neříká pane, takže naštěstí nic nerozbila. Teď brečí do telefonu mamince a zítra si pro ni přijede tatínek, věci zatím zůstávají u mě…V jednom měla její matka pravdu, fakt to dlouho netrvalo..
Výborně
Je fajn, že jsi ten typ chlapa, co se sebou nenechá orat a dokáže říct, co si myslí
Fandím ti a přeji, abys brzy našel skutečnou lásku ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
ty máš něco proti blondýnám![]()
![]()
![]()
já vůbec nic, taky jsem jí byla
ale tmavovlásku tam za velbloudy nevyměníš ![]()
@Tom-Jerry co maj proti tmavovláskám? jsme moc obyčejný, viď? A ještě když máme třeba hnědé oči ![]()
@Tom-Jerry píše:
já vůbec nic, taky jsem jí bylaale tmavovlásku tam za velbloudy nevyměníš
@Gina108 píše:
Prosimtě, když už novou přítelkyni, tak ne žádnou línou socku, na to si dej příště bacha. I studentky maj ručičky a můžou chodit na brigádu
Jasný, já po ní ani nechtěl, aby každý den po škole šla na brigádu nebo celé zkouškové pracovala, ale kdyby si vydělala za měsíc 2-3tisíce a ty měla pro sebe + to, co jí dávali rodiče po dobu studia, nebyl by problém. On si člověk jinak těch peněz váží, když si představí, co pro to musel udělat.
@Michal222 no síla, jo raději žádný sex protože pak by jsi se jí nezbavil, nebo minimálně platit alimenty. zase je dobře že se vybarvila takhle brzo
Kdo ví jak by to dopadlo ![]()
@Michal222 píše:
Tak rozhovor neměl dlouhého trvání, podívání se do výpisů přiznala, následně se s tím pochlubila své mamince a ta jí poradila tu dovolenou, že prý ten náš vztah nebude mít dlouhého trvání, tak ať se aspoň někam podívá, když ona se s tím svým hňupem podívala maximálně do Maďarska. To jsou slova mé drahé polovičky. Takže jsem jí jasně řekl, že nejsem dojná kráva. Další bod přispívání na domácnost a jídlo. Prý víc peněz nemá a tudíž nedá, když jsem navrhl, že jí domluvím brigádu za pěkný peníze, tak nechtěla. Naštěstí to proběhlo celkem v klidu, nic jí tu neříká pane, takže naštěstí nic nerozbila. Teď brečí do telefonu mamince a zítra si pro ni přijede tatínek, věci zatím zůstávají u mě…V jednom měla její matka pravdu, fakt to dlouho netrvalo..
No, drsný holky
.
@SlecnaSally píše:
Ale čumím, že jsi ji ani nedal šanci nic, hned čau
a proč by měl? šanci měla.