Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mirabe1ka Jeee, ahoooj
Slečna si to představuje jako hurvínek válku
…
Zajímalo by mě, jestli jí dá zakladatel přečíst tuhle diskusi ![]()
@Knihomyš píše:
Zajímalo by mě, jestli jí dá zakladatel přečíst tuhle diskusi
To není vůbec špatný nápad
![]()
@Izzz píše:
Já myslim, že je to holka mladá, nezkušená. Zkusila to. Já bych s ní úplně v klidu promluvila, aby pochopila, jak to teda je s penězma ve vašem vztahu. Podle toho bych se pak zachovala.
Taky si myslím. Zkusila to. Na to abych o ni mohla říct, že je zlatokopka, mi pět řádků nestačí ![]()
@Michal222 No to je docela síla. Teda aspoň mně to od ní přijde dost sobecké. A když už chce jet na společnou dovolenou (což samo o sobě není špatný nápad) tak by asi bylo na místě, podílet se na finančních poplatcích půl na půl nebo v nějakém podobném poměru. Zvláště pak, když jste spolu jen 3 měsíce. Ne nečetla jsem celou diskuzi, jen úvodní příspěvek, takže možná píšu něco, co už tu bylo řečeno, ale nedá mi to. Po 3 měsících by chtěla dovču na Maledivách, drahé dárečky k Vánocům…co bude chtít dále…Zamysli se nad tím…jen pro zajímavost, kolik je přítelkyni let?
@SIMONA1234 píše:
@MarkétkaBeruška 24…
díky…tak to už by mohla mít rozum ![]()
@L92 té mladé nezkušené je zhruba 20. Omlouvalo by ji leda, kdyby před ní rodiče tajili, k čemu jsou potřeba peníze.
@Laaja píše:
Jojo, taky to vidím takhle. ještě by mohla přitvrdit, že kdyby ji miloval, tak to přece zaplatí a že s ním chce strávit nějaký čas. A že ona sice peníze nemá, protože studuje a tudíž nemůže pracovat a kdyby měla, tak by dala. A kdyby mohla pracovat, tak hned jde. Slzičky, uraženost a nakonec bude on za sobeckého vola.
Vidím to naprosto stejně, citové vydírání přijde na scénu
…jinak dost neuvěřitelné, zlatokopka jak vyšitá ![]()
Tak snad nám pak Michal napíše, jaká byla dohra…
@SIMONA1234 píše:
@MarkétkaBeruška 24…
Aha. píšu pomalu. Třeba si chce užít, než začne učit pubose za tabulkový plat.
@Gina108 píše:
Tak tomu dávám 80%
20% věřím tomu, že je fakt jen blbá a docvakne jí, že by měla taky makat a spolupodílet se.![]()
však maká, vagínou ne ![]()
@scentini píše:
@Michal222 Já chci takyyyyyy![]()
![]()
hele…prrrr…já byla první… ![]()
@Knihomyš
Já jí neomlouvám. Jen říkám, že to zkusila. A dost nešikovně. Kdyby byla taková zlatokopka, jak jí tady některé nazývají, určitě by si takovou zlatou rybku nenechala uniknout na začátku vztahu díky blbým Maledivám ![]()