Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L92 píše:
@Knihomyš
Já jí neomlouvám. Jen říkám, že to zkusila. A dost nešikovně. Kdyby byla taková zlatokopka, jak jí tady některé nazývají, určitě by si takovou zlatou rybku nenechala uniknout na začátku vztahu díky blbým Maledivám
No tak je blba zlatokopka, no. Ale teda uznavam, kvalitativne je to naozaj posun od ‚iba zlatokopky‘ ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak my sme po troch mesiacoch sli na dovolenku do Benatok, a platil vsetko on… ale vecer pred dovolenkou ma poziadal o ruku a ja som povedala ze ano
@Michal222 tak to byl fofr. Vypadá to že máš štěstí. Slečna je pitomá a matinka vykutálená. To bys měl sakra těžký život ![]()
@Michal222 píše:
Tak rozhovor neměl dlouhého trvání, podívání se do výpisů přiznala, následně se s tím pochlubila své mamince a ta jí poradila tu dovolenou, že prý ten náš vztah nebude mít dlouhého trvání, tak ať se aspoň někam podívá, když ona se s tím svým hňupem podívala maximálně do Maďarska. To jsou slova mé drahé polovičky. Takže jsem jí jasně řekl, že nejsem dojná kráva. Další bod přispívání na domácnost a jídlo. Prý víc peněz nemá a tudíž nedá, když jsem navrhl, že jí domluvím brigádu za pěkný peníze, tak nechtěla. Naštěstí to proběhlo celkem v klidu, nic jí tu neříká pane, takže naštěstí nic nerozbila. Teď brečí do telefonu mamince a zítra si pro ni přijede tatínek, věci zatím zůstávají u mě…V jednom měla její matka pravdu, fakt to dlouho netrvalo..
Tvl, ty máš štěstí víc než rozumu
Nejen že ses zbavil zlatokopky, ale hlavně ta potencionální tchýně - to by bylo terno teda
![]()
@Michal222 píše:
Tak rozhovor neměl dlouhého trvání, podívání se do výpisů přiznala, následně se s tím pochlubila své mamince a ta jí poradila tu dovolenou, že prý ten náš vztah nebude mít dlouhého trvání, tak ať se aspoň někam podívá, když ona se s tím svým hňupem podívala maximálně do Maďarska. To jsou slova mé drahé polovičky. Takže jsem jí jasně řekl, že nejsem dojná kráva. Další bod přispívání na domácnost a jídlo. Prý víc peněz nemá a tudíž nedá, když jsem navrhl, že jí domluvím brigádu za pěkný peníze, tak nechtěla. Naštěstí to proběhlo celkem v klidu, nic jí tu neříká pane, takže naštěstí nic nerozbila. Teď brečí do telefonu mamince a zítra si pro ni přijede tatínek, věci zatím zůstávají u mě…V jednom měla její matka pravdu, fakt to dlouho netrvalo..
No tak to koukám, že maminka je taky pěkná…no ale hlavně mě dost překvapuje, že slečna dala na matky radu…
@Gina108 píše:
Tvl, ty máš štěstí víc než rozumu![]()
![]()
Nejen že ses zbavil zlatokopky, ale hlavně ta potencionální tchýně - to by bylo terno teda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No už mi to pomalu taky dochází ![]()
@Michal222 píše:
tak tohle bylo rychle. K jeji matince
Michale gratuluju ti k spravnemu rozhodnuti, pripadas mi jako spravny chlap a nenechas ze sebe delat vola ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
No tak je blba zlatokopka, no. Ale teda uznavam, kvalitativne je to naozaj posun od ‚iba zlatokopky‘
Jojo
a jak jsem četla, tak byla asi naočkována z domova
takže si myslím, že to byla spíš chuť maminky dceru dobře upíchnout ![]()
@neumisa píše:
Slečna je telátko a matinka vypočítavá potvora.
No tak v tomto případě odpovídá etymologii slova tchýně = tchoř + svině
@Laaja píše:
@Michal222 tak to byl fofr. Vypadá to že máš štěstí. Slečna je pitomá a matinka vykutálená. To bys měl sakra těžký život
Tazky zivot by nemal, trvalo by to len kym by trvali prachy. Co by zrejme slecna dokazala minut bleskovo a tiahla za lepsim.
@MarkétkaBeruška píše:
![]()
![]()
No tak to koukám, že maminka je taky pěkná…no ale hlavně mě dost překvapuje, že slečna dala na matky radu…
slečna se nejspíš jen chtěla pochlubit, jakého klofla boháče a matince se protočily dolary v očích. No a protože maminka má vžycky pravdu, tak je Michal zachráněn. ![]()
Chudák holka. Tak konečně narazila na Pištu Hufnágla a vy jí to tady celý zkazíte. Máti jela se svým hńupem akorát do Madárska, holka mohla objet svět. A nic. To je život… ![]()
@L92 píše:
Jojoa jak jsem četla, tak byla asi naočkována z domova
takže si myslím, že to byla spíš chuť maminky dceru dobře upíchnout
Matinka dceru upichnut nechcela. Zacalo to predsa ‚nebude to mat dlheho trvania‘. Matinka si len pestuje luxusnu kurvicku… za ten suk co mu poskytujes, nech sa pekne prehne, kym Ta vykopne ![]()