Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jela bych, ale musela by si svojí část zaplatit sama, at si najde třeba brigádu ![]()
@SlecnaSally píše:
Tak to jsme zvědavá…dáme sázky, než napíše?
Ok…sázím na hystericky-srdceryvnou scénku, jak ji vůůůůbec nemiluje, je lakomej a hnusnej… ![]()
@Michal222 Mě chlap pozval po půl roce do Norska. Dovolená za 20tisíc na hlavu - odmítla jsem, že je to drahé. Pak jsem dostala už zaplacený výlet… A to byl student a dal do toho hodně ze svých úspor.
Čili holčena asi ví co chce - luxus no
A jiná nebude. Tak ji to rovnou řekni jak to cítíš, buďto to ustojí a pochopí a bude se Vám dařit dobře. Nebo bude chtít víc a bude konec dřív, než by ti to později ublížilo víc…
@SIMONA1234 píše:
Ok…sázím na hystericky-srdceryvnou scénku, jak ji vůůůůbec nemiluje, je lakomej a hnusnej…
taky si myslím
záleží jak je odolný ![]()
Já to taky vidím tak, že to otočí proti němu, že ji nemiluje, že je skrblík a že kdyby to bylo naopak, tak ona by ho pozvala…No a k tomu čtení výpisů-jsme přece partneři, nač mít mezi sebou tajemství…
@SIMONA1234 píše:
Ok…sázím na hystericky-srdceryvnou scénku, jak ji vůůůůbec nemiluje, je lakomej a hnusnej…
Ty ale onehda, ked som este chodila na lady.sk, tam bola diskusia, ze priatel je skrt, pracuje, ona je studentka, a on nechcel zaplatit MIZERNYCH 20 tisic za dovolenku pre jedneho na 14 dni (a ona mala k dispozicii len nejakych 5 ci 7), miesto toho ten drzak navrhoval 14 tisic pre oboch na 10 dni v lacnejsom hoteli v tom istom letovisku… no a takmer vsetky zenske drzali pri zakladatelke, a hadam aj do rozchodu ju huckali, ze s takym skrtom nebude moct prezit ![]()
(ano, ja som bola ta megera co drzala pri chlapovi… a uplne si na lady pokazila povest
)
Tak to jsem zvědavá, jak to dopadne. Po přečtení první věty jsem myslela, že půjde jenom o ty výpisy, slečna tomu dala vyšší level ![]()
@SIMONA1234 píše:
Tak tomu dávám 80%
20% věřím tomu, že je fakt jen blbá a docvakne jí, že by měla taky makat a spolupodílet se.
![]()
@Gina108 píše:
Tak tomu dávám 80%
20% věřím tomu, že je fakt jen blbá a docvakne jí, že by měla taky makat a spolupodílet se.![]()
Tvá víra v její rozum tě šlechtí…já jsem skeptik.
@SIMONA1234 pokud není blbá a viděla na výpisu pěknou částku, tak to svede na svou nezkusenost a bude pokračovat. Ty prachy tam jsou a to by było, aby se k nim nedostala.
Ono záleží i na vekovem rozdílu, třeba ty výpisy považovala za decentní pobidku, ať se nestydí ocenit své služby.
@Knihomyš píše:
@SIMONA1234 pokud není blbá a viděla na výpisu pěknou částku, tak to svede na svou nezkusenost a bude pokračovat. Ty prachy tam jsou a to by było, aby se k nim nedostala.
Ono záleží i na vekovem rozdílu, třeba ty výpisy považovala za decentní pobidku, ať se nestydí ocenit své služby.
Jako, že je to kur**…???
Tak to pak jooo…!!!
@SlecnaSally píše:
Já to taky vidím tak, že to otočí proti němu, že ji nemiluje, že je skrblík a že kdyby to bylo naopak, tak ona by ho pozvala…No a k tomu čtení výpisů-jsme přece partneři, nač mít mezi sebou tajemství…
Jojo, taky to vidím takhle. ještě by mohla přitvrdit, že kdyby ji miloval, tak to přece zaplatí a že s ním chce strávit nějaký čas. A že ona sice peníze nemá, protože studuje a tudíž nemůže pracovat a kdyby měla, tak by dala. A kdyby mohla pracovat, tak hned jde. Slzičky, uraženost a nakonec bude on za sobeckého vola.