Nová přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
7.12.14 20:21
@Gina108 píše:
No tak já bych se taky odstřihávat nijak nenechala, to mi teda zavání zas nějakou tyranií ze strany chlapa. To fakt nejde. Jo, holt příště očíhni i matinku, jestli to není nějaká semetrika, neb jak tu někdo psal - jaká matka, taká Katka. Po čase se ti každá ženská tak nějak vyprofiluje do své matky. Sice mě za to tady půl emimina sežere, ale je to tak. 8)

jj nejde to, jako by mě nikdo neodtrhl od mé rodiny, tak to nemůžu chtít po jiných..No a s tím profilováním, zatím jsem měl štěstí, že slečny byly takový mix otce a matky, vyloženě mladou tchýni jsem ještě neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.12.14 20:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.12.14 20:23
@MarkétkaBeruška píše:
hmmm tak to mám smůlu :,( :,( :,( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: Tak to je jen taková úchylka, mě na ženě na první pohled zaujme pusa a když se směje, tak to jdu do kolen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.12.14 20:23
@MarkétkaBeruška píše:
máš osobní zkušenost? 8o :mrgreen: no já jen znám historku, kdy naši příbuzní jeli do Tunisu a pán se chtěl na velbloudovi svést, jenže on ho neunesl :mrgreen:

bohužel mám, ale jen mě to trošku lízlo, celou dávku jsem nedostala :mrgreen: tak to pán asi nebyl žádný drobeček :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.12.14 20:25
@Michal222 píše:
jj nejde to, jako by mě nikdo neodtrhl od mé rodiny, tak to nemůžu chtít po jiných..No a s tím profilováním, zatím jsem měl štěstí, že slečny byly takový mix otce a matky, vyloženě mladou tchýni jsem ještě neměl…

Néé, já myslela po čase že se ty slečny do matky vyprofilujou. Jakože poznáš nějakou slečnu s padesátiletou matkou a až té slečně bude padesát, bude nejspíš stejná jako je ta matka teď v těch padesáti. Když bude matka vypočítavá mrach a semetrika, tak to se jí asi nestalo až v padesáti a ze slečny se vyklube to samé mnohem dřív. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.12.14 20:26
@Safrane píše:
Docela obdivuji Tvou trpělivost a nadhled, mě by vykolejilo dost už jen to probírání účtů, nebo vůbec prohlížení soukromých věcí. To zcela jistě o něčem vypovídá a v opravdovém, čestném a upřímném vztahu to nemá co dělat.

Asi tak no, kdyby se mě zeptala, kolik vydělávám, tak bych jí to řekl, ale hned bych jí k tomu řekl všechno ostatní, co všechno platím, kde si spořím, do čeho investuji a pak by vlastně viděla, že mi na ten měsíc zůstane tak akorát, abych nezhubl.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.12.14 20:26
@Michal222 píše: :mrgreen: Tak to je jen taková úchylka, mě na ženě na první pohled zaujme pusa a když se směje, tak to jdu do kolen :-)

Hahá, já četla prsa :oops: a ani mi to nepřišlo divné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.12.14 20:27
@Gina108 píše:
Néé, já myslela po čase že se ty slečny do matky vyprofilujou. Jakože poznáš nějakou slečnu s padesátiletou matkou a až té slečně bude padesát, bude nejspíš stejná jako je ta matka teď v těch padesáti. Když bude matka vypočítavá mrach a semetrika, tak to se jí asi nestalo až v padesáti a ze slečny se vyklube to samé mnohem dřív. :think:

Tak to doufám nefunguje :-) Já jsem úúúplně jiná, než moje maminka a nemyslím, že bych se do ní měla profilovat :-)Možná to funguje u těch, co jsou si podobné už v mladším věku, tomu bych pak věřila :-)
PS: Proti své mamče nic nemám, jen je prostě úplně jiná než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
7.12.14 20:27
@Tom-Jerry píše:
bohužel mám, ale jen mě to trošku lízlo, celou dávku jsem nedostala :mrgreen: tak to pán asi nebyl žádný drobeček :mrgreen: :mrgreen:

nee pán rozhodně nebyl drobeček…chudák velbloud :( :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
109
7.12.14 20:29
@Gina108 píše:
Hahá, já četla prsa :oops: a ani mi to nepřišlo divné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :* Prsa až pak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.12.14 20:31
@Michal222 píše: :mrgreen: :* Prsa až pak :mrgreen:

Aha, takže horňák. :lol: Ale úplnej by vlastně měl začínat od kštice. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.12.14 20:31
@MarkétkaBeruška píše:
nee pán rozhodně nebyl drobeček…chudák velbloud :( :mrgreen:

jsem si živě představila, jak se chudák velbloud snaží zvednout a ono mu to nejde :mrgreen: :mrgreen:,jsem se málem udusila těstovinovým salátem jak jsem se smála, já totiž teprve večeřím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
7.12.14 20:33
@Tom-Jerry píše:
jsem si živě představila, jak se chudák velbloud snaží zvednout a ono mu to nejde :mrgreen: :mrgreen:,jsem se málem udusila těstovinovým salátem jak jsem se smála, já totiž teprve večeřím :oops:

já jím bagetu s nastrouhaným sýrem takže si asi dovedeš představit kde se ted ten sýr nachází. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33022
7.12.14 20:34
@MarkétkaBeruška píše:
já jím bagetu s nastrouhaným sýrem takže si asi dovedeš představit kde se ted ten sýr nachází. :mrgreen:

to jsme na tom stejně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.12.14 20:36

@Attila8 jj, máš pravdu, za zoufalce se nepovažuji, i když vybírat si nemůžu, ale svou hrdost mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí