Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 píše:
Hahá, já četla prsaa ani mi to nepřišlo divné
![]()
![]()
Prsa až pak ![]()
@Michal222 píše:![]()
Prsa až pak
Aha, takže horňák.
Ale úplnej by vlastně měl začínat od kštice. ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
nee pán rozhodně nebyl drobeček…chudák velbloud![]()
jsem si živě představila, jak se chudák velbloud snaží zvednout a ono mu to nejde
,jsem se málem udusila těstovinovým salátem jak jsem se smála, já totiž teprve večeřím ![]()
@Tom-Jerry píše:
jsem si živě představila, jak se chudák velbloud snaží zvednout a ono mu to nejde![]()
,jsem se málem udusila těstovinovým salátem jak jsem se smála, já totiž teprve večeřím
já jím bagetu s nastrouhaným sýrem takže si asi dovedeš představit kde se ted ten sýr nachází. ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
já jím bagetu s nastrouhaným sýrem takže si asi dovedeš představit kde se ted ten sýr nachází.
to jsme na tom stejně
![]()
@Attila8 jj, máš pravdu, za zoufalce se nepovažuji, i když vybírat si nemůžu, ale svou hrdost mám.
@Tom-Jerry píše:
to jsme na tom stejně![]()
asi budu muset zapnout vysavač a ten sýr z té klávesnice vysát
![]()
Michale tak tohle je dost drsný teda, zvědavost nehaním, sama jsem zvědavka zvědavá, ale tohle je tedy silná káva. My jezdíme na dovolenou za 32-35 tisíc oba a to si říkáme, jak rozhazujeme
Ale nejde o peníze, jde o princip, jak někdo říká, když si takhle troufá po 3 měsících, co bude chtít potom? Promluvila bych s ní, že se mi to nelíbí, že myslíš na budoucnost a ty peníze stojí nějaké úsilí, jestli i pak budeš stále škrt, tak to asi nemá cenu dál budovat. Najdeš spoustu jiných, které si budou vážit Tvé práce i hodnot peněz ![]()
@Michal222 píše:
@Attila8 jj, máš pravdu, za zoufalce se nepovažuji, i když vybírat si nemůžu, ale svou hrdost mám.
hlavně si tu hrdost udrž ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
já jím bagetu s nastrouhaným sýrem takže si asi dovedeš představit kde se ted ten sýr nachází.
Tvl, já se zapomněla navečeřet
![]()
@Gina108 píše:
Aha, takže horňák.Ale úplnej by vlastně měl začínat od kštice.
Já se nějak nevymezuji jestli horňák nebo dolňák, na každé se dá obdivovat něco jiného..:-)
@SIMONA1234 píše:
@scentini no za 200 tisíc by nás mohlo jet hodně…![]()
No a když ještě prodá tu susicku(co je podle slečny k ničemu),tak se rozsopnem.
![]()
@Michal222 píše:
za zoufalce rozhodně ne, mě si třeba překvapil, že ses k tomu postavil takto rozumně…to klobouk dolů. Ale…to jsou zase řeči: „vybírat si nemůžu“…vždyť to není pravda.
@MarkétkaBeruška píše:
asi budu muset zapnout vysavač a ten sýr z té klávesnice vysát![]()
to já až zítra, mohla bych si vzbudit malou ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
asi budu muset zapnout vysavač a ten sýr z té klávesnice vysát![]()
a nevíš co s logrem od kafe?
asi až uschne žě?
![]()