Nová snažilka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3734
12.11.09 11:02

vincko,já to měla podobné. Odebrali jich 19.,oplodnilo se jich 15 a zbyly 3 a ty mi zavedli.
já bych šla určitě do 2,neváhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
12.11.09 12:19

vincku, tak 5 kousků je dost velký úspěch. Já být tebou, tak si taky nechám zavést 2 bojovníky. Ničeho se neboj, určitě se min. jeden chytne, když už došli tak daleko. Sluníčko, tak to tvému manželovi moc gratuluji. Kdysi dávno jsem žila s jedním němcem, který taky dělal kapitánské zkoušky a vím, že je to hodně těžké. Jinak já jsem to konečně včera večer dostala ,takže ode dneška si stříkám 2× denně Synarel a od 9 dne si budu píchat Puregon. Doufám, že to do toho 15.12. stihnu. Naše malá už je na tom líp a včera večer byla poprvé bez horečky. Dneska jsem byli u doktorky a má ještě stále ležet a nesmíme chodit ven, ale hlavní je to, že už zase začala pěkně zlobit a neví, co roupama.
Udělala jsem i malé video s naši princeznou
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
12.11.09 17:24

Ahoj holky, tak mám 2 bublinky u sebe a teď už jen ČEKAT.
Karinko, to je super, že stimuluješ, mám radost, to budeš mít akorát pod stromečkem pozitivní překvapení. :wink: Dívala jsem se na fotky, jsi hrozně šikovná a máš NÁDHERNOU holčičku!!! Normálně jsem u toho uronila i slzu… já se obvykle moc nedojímám, ale dnes jsem obzvláště naměkko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.11.09 09:26

Slunicko, tak kapitana jachty mas doma, to je uplne rajcovni 8-) gratulace 8-)
Karinko, krasna holcicka, take jsem se pokochala. Jsem rada, ze uz je ji lepe.
Vincka, tobe preju hodne stesti s bublinkama :potlesk:
Jak se citis? Byl transfer v pohode? A jsi doma nebo normalne do prace? Ted to budou nervy a napeti, ale ja Vam verim :palec:
Promin jestli se moc ptam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
13.11.09 09:47

ahoj holky,přeji krásný 13.pátek.

Mahu,zasmále jsem se tomu,že je ,kapitán jachty rajcovní. Není to k smíchu,jen mě to takhle nikdy nenapadlo. No,musím mu tedy koupit nějakou uniformu a uniformy všeobecně přitahují :lol:

karinko,tak už stimuluješ? moc přeju a závidím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
13.11.09 14:06

vincku, držím ti pěstičky, ale ty to ani nebudeš potřebovat.Mahu, ty určitě ivf nebudeš ani potřebovat a přidáš se s pozitivním výsledkem k vinckovi.

Sluníčko, začala jsem si od včerejška stříkat synarel a 9 den cyklu jsem objednaná do CAR, kde si vyzvednu Puregon. Doufám, že taky budu mít takový skvělý výsledek stimulace, jako měla Vincku nebo aspoň poloviční by mi stačil.Holky, užijte si víkend a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.11.09 17:10

Mahu, díky za přání, cítím se úplně normálně, jen to břicho mi zůstalo nějaké větší… :roll: což by mi ale v případě úspěchu samozřejmě vůbec nevadilo. :wink: Transfer byl v pohodě, jen to šlo jaksi až moc rychle, připadalo mi to jak na běžícím pásu, fuk to tam a další prosím. Řeknu ti, že jsem moc ráda, že jsem objevila tyto stránky, protože na co se sama nezeptám, to mi nikdo nevysvětlí. Jinak proběhlo to ve čtvrtek, takže čtvrtek pátek mám dovolenou, pak je víkend, takže 4 dny jsem doma a v pondělí jdu do práce. V práci sedím u počítače a v CAR mi říkali, že nemám skákat bungee jumping, ale se nemám nijak omezovat, že klidový režim není potřeba…
Slunicko, to s tou uniformou je výborný nápad! :lol: Sakra, škoda že ten můj není aspoň policajt, úplně jsem se teď zasnila… :wink:
Karinko, takže to máš krátký protokol? Držím pěsti, ať se vytvoří hodně vajuch!
Holky, přeju vám pohodový víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
13.11.09 19:10

ne, mám už potřetí dlouhý protokol. Devátý den přidám k Synarelu pero s Puregonem a budu si ho píchat cca 14 dní. Zatím se mi dlouhý protokol vždy osvědčil, páč jsem měla vždy dost vajíček, ale nesmím zapomenout, že už jsem starší a může to dopadnout vše jinak. Čím je člověk starší, tím jsou už vajíčka méně kvalitní,takže mám z toho dost velké obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.11.09 17:21

Zdravim holky, jakej byl vas vikend? Mi meli navstevu a jeste oslavu segry narozenin, takze jsem si to uzila, ale teda unavena jsem az az 8-)
Slunicko, jo jo, mela jsem na mysli uniformu, tak to musis poridit nebo aspon kapitanskou cepici!Ja se taky zasnila… :lol: :mrgreen: :andel:
Karinko, drzim pesti at se ti dlouhy protokol opet osvedci a mas pekna kvalitni vajicka. Chtela jsem se zeptat na ten sprej synarel, snasis ho dobre? Me ho totiz take doporucuji…jenze me dost casto krvaci z nosu, moc nesnesu zadne kapky a spreje do nosu.
Vincka,diky za osvetleni jak to probiha…co jsem vycetla, kazdej CAR to ma jinak, muzu se zeptat kam chodis ty? Fajn, ze jsi mohla zustat doma, jiste se bublinky za ty 4 dny usadily,zavrtaly :dance: :palec:
Teda ja ted budu napjata s tebou! To jsou nervy, tak drzim co mam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
16.11.09 09:49

Přeji krásné pondělí. Už zase v práci a nic moc.

Držím palce Vincce,at se broučkům líbí a Karince at stimulace pěkně jede,jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
16.11.09 11:29

Nazdárek holky, moc vám všem děkuju za podporu!
Dnes jsem dorazila do práce, ale není mi moc dobře, vzbudila jsem se s ucpaným nosem a něco na mě leze. Bojím se si cokoliv vzít, tak jen piju a vzala jsem si vitamíny. Ach jo. Doufám, že bobci jsou už zavrtaní a pevně se drží! :roll:
Mahu, já chodím do Heliosu do Brna… ale kdybych se rozhodovala znova, asi bych si ho nevybrala, ale už jsem tu myslím někde psala, že jsem se nemohla s IVF vůbec smířit, takže centrum vybral manžel a donutil mě tam jít. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
16.11.09 12:05

Ahoj Mahu a Vincko,
já chodím na Obilnák dr. Čadové minule měla náladu pod psa jinak příjemná a jsem i celkem spokojena. Moje kamoška co toto řešila dost dlouhou dobu a vrazili dotoho dost peněz mi říkala ať raději chodím do státních zařízení. Měla pocit z těch soukromých ,že jim jde pouze o peníza a někdy měla pocit ,že to dělali tak aby to nevyšlo . Toto mi říkala tak před 5 lety možná se to za tu dobu změnilo. Měla pocit ,že zákroky dělali v nevhodný den apod. Nakonec to vzdali a jsou bez dětí. Pokud jste někde nespokojené tak najděte odvahu na změnu. Je pravda ,že těch neplodných páru je ted dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
17.11.09 10:12

Ahoj holky, tak jsem šestý den po ET a k rýmě se přidal i kašel, jsem pěkně nachlazená. Navíc jsem se dnes probudila a břicho mě bolelo jak kdybych to měla dostat no a začínám asi špinit - slipovka je sice čistá, ale na toaleťáku už se objevuje krev… :cry: Pořád ještě doufám, snad se to nerozjede, ale bojím se, že to je konec… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
17.11.09 14:43

zdravím Vás berušky, mám chvilku, páč malá usnula. Mahu, ten sprej je v pohodě, akorát se mi chce po něm tak 5 minut pořád smrkat, ale snažím se to vydržet a nesmrkat. Nepalko, tak většina soukromých center jde po penězích, ale i některá ze státních center. Já chtěla původně jít taky do státního centra, ale pak jsem si na stránkách neplodnosti (mrzí mne, že už nejsou) přečetla, že ve státním centru čekáš i 3 hodiny, než tě vezmou a je jedno, že jsi objednaná na určitou hodinu. V tom našem centru tě vezmou max. s 10 min. zpožděním, takže to je určitě velká výhoda a aspoň u nás se tváří, že jim na tobě záleží a je mi jedno, že je to třeba hrané, ale mi to psychicky dost pomůže. Vincku, neboj, já taky při prvním ivf mírně krvácela a dnes je z toho malá rošťanda, takže to nic neznamená. Krvácela jsem 5 dní, ale v CAR se mnou byla holčina, která krvácela až do 3 měsíce. Já věřím, že ti to vyjde a budeme se tady všechny těšit ze tvého těhotenství.
Sluníčko, už máš dárek pro malou? Co ji dáváš k narozeninám nebo na Vánoce. Já pořád nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.11.09 15:46

ahoj Vincko,
ja jsem po IVF mela taky bolesti, jako bych to mela dostat, a nafoukle bricho.. i jsem to pekne obrecela, ze to nevyslo, no a v nedeli se na testu ukazaly // :-) to fakt nic nemusi znamenat, drzim palce! a jestli mas vetsi bricho tak hodne pij. nastydnuti bych ale neprechazela v tvem pripade a radeji sla na neschopenku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí