Nová snažilka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
2.12.09 15:32

cau Holky držím pelečky ať se Vám daří ve všem co chcete.Já půjdu na sono příští týden a pak uvidím co dále. tentrokrát to nechám uplně bez hormonů. nedělali mě moc dobře.ted nás je jen 4 lidi do služeb takže samá směna .
Minule mi ten utroš nedělál moc dobře byla jsem i protivná, náladová,a potíže se zažíváním atd.pak po vysazení moc a moc silnou MS. byla jsem v praci jak mátoha a hodně i unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.12.09 13:37

Diky holky za povzbuzeni :hug:
Ja jsem jen hodne unavena z prace, je toho ted moc. Navic Vanoce…jo nejen, ze mi to pripomina jiz 4.bezdetne, bez nadeje…ale kdyby to ted naposledy neskoncilo potratem, mela bych ted v pulce prosince svuj uzlicek stesti doma :cry: tak je to ted citlive obdobi, ale Stepi mas pravdu po novem roce to tu rozjedeme :-)
Slunicko, preju peknou oslavu pro Kacku, ted uz i Mikulase…je za dverma!
Nicky 33, tobe preju vice klidu, snad se ten hematom vstreba. Musi to byt nervy, tak hodne sil a at uz si to tehu konecne muzes uzivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.12.09 13:50

sue001 -no budeme pak pěkné slonice! :mrgreen: Pro mě je to taky smrt tolik přibrat…hlídám si teď každé kilo a pak najednou po hormonech bude možná ze mě hroch! 8-o A ten knír jsem fakt viděla u známé, porodila dvojčata už před 3 rokama a knír má pořád! Doufám, že to byla jen nějaká vyjímka!!!! :-o Ale ty prsa bych taky brala větší…aspoň by si manža užil! :lol: Těhu příznaky jsou stejné jako u MS, tak navím jak to máš ty, ale mě třeba prsa před MS nebolí, tak bych to podle toho taky asi nepoznala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.12.09 13:56

Stepi Mahu dekuju moc za podporu, ten strach je desny, ale jsem rada za kazdy den bez krvaceni a doufam.. A vy nesmutnete, s IVF to pak uz pujde hodne rychle a dockate se take svych //, uvidite :-)
Mahu s tim potratem je mi to moc lito, rekli ti, co bylo spatne? urcite uz tim mas to smutne vybrano, a ted uz to dopadne!
Sue ja jsem po tech hormonech nepribrala vubec a zadny knir :), to je asi individualni, ale nebala bych se toho. Prsa jsem mela vetsi uz pred vynechanim MS, partner s tim prisel prvni, ze se neco deje.. s prsama to jde dost rychle, ale mozna je to taky individualni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
3.12.09 21:36

Jo jo určitě je to individuálni, ze solidních dvojek mám hezké trojky a pevné trojky, což bych nečekala.
Dneska 8. den po transferu, vše ok, tak ještě pár dní, holky od kolikátého dne je již výsledek spolehlivý, někde jsem četla 10 - 12?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.12.09 08:57

Kaculko - ten TT můžeš zkusit 5 dní před očekávanou MS, ale já si myslím, že je to nejlepší nejdřív tak v den očekávané MS. Ale je to na hlavu to čekání, viď? :mrgreen: A ty prsa…tak to jsi mě potěšila…to bych se mohla dopracovat taky na ty pěkné trojky!!! :dance: Manža by se určitě nezlobil, i kdyby to byly čtyřky! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.12.09 09:21

Ahoj děvčata, tak se po delší době hlásím, i když u mě nic moc nového - vy jste se tu teda rozjely… :-)
Karinko, tak jak po OPU? Jak ti je? A kolik vajec?? Držím pěsti, ať se jich oplodní co nejvíc! :dance:
Mahu, holka, ty jsi přece bojovnice a optimistka (dle tvých starších příspěvků soudě), tak hlavu vzhůru! Hlavně vydržet… leden klepe na dveře! :wink:
Nicky, moc na tebe myslím… tak hlavně lež, ani se nehni a to by bylo, aby se ten hajzlík nevstřebal. Kdy máš jít na další kontrolu?
KaculkaK - já bych se nebála zkusit test už 10. den - stačí, když tam bude jen nepatrný stín (tak jsem to měla já). Nebo vydrž do nedělního rána. :wink:
jsem si byla včera pro neschopenku u svého dr., tak mi udělal ultrazvuk, ale byl tam vidět jen černý flíček, plod je ještě moc malý a nešel vidět. Řekl ale, že to tipuje, že tam bude jen jedno. :-)
Jo, a jak jste se bavily o tom přibírání, tak já jsem přibrala během stimulace asi 3 kg, což není tak hrozný, akorát mám dojem, že mi to zůstalo všechno na břichu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.12.09 09:52

vincko - tak hlavně, že je vše v pořádku! :potlesk: No tak jen 3 kg navíc, to se dá přežít, hlavně, aby to nebylo víc … :roll: Ale ono ba se to taky přežilo… :wink:
Holky, tak dneska jdu do CARu na konzultaci a na folikulometrii, ta v pondělí podávám hlášení! :lol:
A vám všem držím palečky, ať vše zvládáte! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
4.12.09 15:18

Vincko dekuju, dnes si mi vyzadala moje gynekolozka na kontrolu (CAR mi tam predal zpet) a mam uz lepsi zpravy. Hematom je polovicni a plod 7+2 tt jak ma byt a ma i srdecni odezvy, tak snad jsem z nejhorsiho venku. Porad ale muze prasknou tak musim lezet a nic nesmim a 15.12. je dalsi kontrola, kdy uz snad bude pryc.
Tobe moc gratuluju, ze se plod ukazal a zadne hematomy a podobne mrchy na utz nebyly :-) kdy mas dalsi kontrolu? Rekl ti v kolikatem jsi tydnu?
Stepi co folici, jak to vypada?
Kaculko zalezi na kvalite testu, ale pockala bych radeji tak den pred vynechanim a urcite prvni moc ( ja delala jeden rano a // byly silne a jeden odpo a druha carka byla slaba, a to jsem uz mela dle krve vysoke hcg). 10 den od transferu uz by ale mel byt ok a jak psala Vincka, slabounka carka uplne staci! drzim palce!
Sue to asi nema kazda tehule ze ji narostou hned, nevim..ja je mela mala, tak to akorat bylo rychle videt. Pritel si myslel, ze je to kvuli stimulce, tak jsem mu to nevymlouvala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
4.12.09 16:18

Když oni mi to blbouni trochu nabourali HA před stimulkou, MS jsem měla od 2.11. a mám ji celkem pracidelnou 31 dní, takže teoreticky už je správný čas. :-D Zítra ráno bude deset dní po transferu po pětidenní kultivaci, test si mám dle rozpisu dělat až 9.12., no uvidím, jak dlouho vydržím, zase mám strach, že to dopadne blbě, takže takové smíšené pocity, jestli se ještě chvíli chci těšit, nebo mít jistotu. V každém případě odjíždíme dneska večer směr Nitra s pejskama na výstavu, takže přes víkend se zaměstnám a třeba vydržím až do pondělka a pak to vezmu jednm vrzem, test a popř u svého gyn. krev.
Nicky pěkně dál odpočívej, aby všechno bylo jak má, hematom se odkráčel a mimišek si tam trůnil hezky dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
4.12.09 21:03

ahoj berušky, no téda, vy jste se ale rozepsaly :-D
Tak u mně se už stáří bohužel projevilo, páč jak jsem psala, při prvním ivf jsem měla 23 vajíček, u druhého 17 a teď u třetího pouze 13 vajíček, ale z toho pouze 7 je zralých, takže je to hodně ubohé :-( . Je sice pravda, že mi stimulaci ukončili o 3 dny dříve, než to bylo u předešlých 2 ivf, ale prý proto,že folikuly rychle vyrostly.Ale taky si myslím , že dost sehrál roli můj věk. Já tušila hned po OPU, že to nebude žádná sláva, páč mě skoro nebolelo břicho, takže jsem tušila, že těch vajíček tentokrát moc nebude. :-( . Zítra jdu opět do CAR a tam mi řeknou, jestli půjdu rovnou na ET nebo se udělá PK, ale vzhledem k nízkému počtu vajíček budu ráda, když se vůbec něco oplodní a pokud se jich pár oplodní, tak nejspíš nebudu riskovat PK. Už se pomalu smiřuji s tím, že malá nebude mít sourozence a to jak naschvál v poslední době pořád říká, že chce sestřičku, jako má její kamarádka. Holky, moc Vám přeji, abyste po Novém roce úspěšně otěhotněly a těhulkám přeji, ať jste co nejvíc v pohodě a ať drobečci krásně rostou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.12.09 11:34

Karinko 13 vajicek mi ale v CAR rikali ze je idealni stav, kdy tak akorat dokazou dozrat, to neni malo..ja mela jen 6, 5 oplodnenych a po PK zustalo jen jedno a take se chytlo.. tak i kdyby ti zavadeli jen jedno embryjko porad mas velkou sanci, nevzdavej to. Jak to dnes dopadlo, kolik jich zustava? Uz jsi po transferu? drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.12.09 21:21

Ahoj holky. Tak nevydržela jsem to do středy, zkusila dneska ráno (11 den po transferu) druhá čárka na TT sice slabounká, ale viděla jsem jí dneska prvně v životě, tak doufám, že se to opravdu povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.12.09 10:23

sue001 - nehaž flintu do žita!!! Podle mě, by měla teplota klesnout před MS. A pokud jsi těhotná, tak teplota zůstává zvýšená… Teda aspoň si to myslím… :think: No držím palce, ať to nakonec vyjde… :palec: S tím IVF, v případě neúspěchu IUI, ses rozhodla dobře! Pokud máš věk, jako já (37), tak není na co čekat! Když vidím ty průtahy, jak všechno dlouho trvá a oplodňovat se dá jen 1× za měsíc, tak je to fakt běh na dlouhou trať! :roll:
Holky, moc vám všem fandím, ať se daří!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.12.09 11:21

Kaculko moc gratuluju, super !! :-) Uvidis, ted bude silit, zkusila bych za dva dny rano znova a pak hura na krev, aby ti to potvrdili.
Sue mrzi mi to, ale jeste uvidis..teplota by mela tesne pred MS klesnout. S IVF jsi se rozhodla dobre, jde to pak uz vsechno rychle, uvidis.
Stepi jak ti dopadla kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital