Nová snažilka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
9.12.09 13:16

Kaculko - tak koukám, že jsi taky byla v pěkném presu!!! 8-o No tak třeba se nám fakt zadaří! :mrgreen: Ale tvojí fence ty štěňátka taky moc přeju a trochu jí závidím, že si to početí narozdíl od nás užila s plnou parádou! :mrgreen:
No naštěstí my nic nemlžíme, takže rodina o tom ví vše a i v práci a tím pádem mi všichni vycházejí vstříc a já mám čistou hlavu, že si nemusím pokaždé něco vymýšlet! :roll: A stejně je mi i jedno, co si kdo myslí… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
9.12.09 17:03

Štěpi,tak to byl tedy den 8-o ,moc držím palce,ať to dobře dopadne :kytka: Závidím Ti,že to všichni kolem Tebe ví,my taky mlžíme,bojím se zlých lidských řečí :nevim: Ale je mi líto,že o tom s nikým nemůžu pokecat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.12.09 20:50

No hele u nás to asi prvně řeknem tchýni, neb má přehled v tom, jak chodím do práce, chodím tam na oběd, do teď jsme 14. dní zvládli „ulhat“ a jako nebýt doma a jezdit těch 500 m na oběd jako bych přijela z práce, ale mojí mámě to řeknem až pod stromečekem, dneska jsem jí vysvětlila, že mě chytli záda, po tom, co jsem byla u zubaře na vyndání osmičky… Nechci aby se mě denně ptala jak mi je :-D, ví to vlastně jen tetička, dělá sestru u mého gyn. takže… Navíc moje máma je hrozná drbna, tak by to všude vytrobila, grrr, to už vůbec nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.12.09 09:11

Ahoj holky,
já si myslím, že na tom není nic špatného, že si k mimi jen trošku pomůžeme přes doktory, když to nejde jinak… :nevim: Já to beru tak, jako kdybych měla chřipku a doktoři mi pomůžou se uzdravit! :mrgreen: A taky mám rodinu, která je super, podporují nás v tom, chápou nás a mě obdivují, že ve svém věku jsem ochotná do toho jít! Hlavně tchýně to oceňuje! :lol: Myslím si, že to taky hodně ovlivňuje naší psychiku a nemělo by se to tajit, alespoň před rodiči! :roll: Horší to je v případě dárce…tam taky nevím, jak bych reagovala a jestli bych to někomu řekla… ale asi mojí mámě jo… :think: Ale chápu, že každý to bere jinak a bohužel třeba nemá pohodovou rodinu a kamarády, kterým by se mohli svěřit… je to škoda, vždyť neděláme nic špatného a za nic se nemusíme stydět, nééé?! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.12.09 09:20

No tak mě by to tak nevadilo, ale manža si přijde jako „krypl“ tak to nechce říkat, kdyby se to nepovedlo, páč už mu to asi za ty 3 roky leze na mozek. No ale volala jsem o výsledky krve, 14. dní po transferu 374,1 takže čekáme juchůůůů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.12.09 09:32

no Kaculko, tak super zpráva!!!! :potlesk: Moc gratuluji!!!! :kytka: Kaculko a to hned po 1.IVF??? Měla jsi nějakou IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.12.09 10:58

Děkujůůů, hned první IVF, jinou možnost nám nedali, manža špatný sperma, žádné rychlé, já byla ok, takže nám na výběr nedali, prý nemožné otěhotně přirozeně není, ale šance skoro nula. Ještě tři děti máme v mrazáčku, tak jsem celkem zvědavá, kolik jich mám v bříšku teď, jestli jedno nebo dvě. Teď už mi to do toho sona 22. hezky uteče. Štěpi mě přijde, že čím větší mazec kolem dokola okolo početí tím líp, takže by ti to mohlo taky vyjít, po tom včerejšku, držím palečky, aby bylo vše jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.12.09 11:07

Kaculko - tak moc držím palečky, ať je vše v pořádku a daří se vám!!! :kytka: Kaculko, ještě se zeptám - měli jste ICSI a prodlouženou kultivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.12.09 11:19

Měli, povedlo se 5 dní a z 10 tovydrželo do konce jen 5(9 se podařilo oplodnit, a 4 se opozdili nebo zanikly), ale dobrých 5, dokonce jedno už prý právě v den transferu bylo tak divoký, že po hatchingu bylo skoro celé venku, tak si myslím, že ta bublinka, co mám ze sona doma na ledničce, to bude ono. Budu si užívat teď neschopenku, nic riskovat nebudu. Jen mě zarazil trochu přístup sestry v CARu, když jsem v úterý volala, že test ok, tak jen mě pozvala na sono, nějaká krev, nezájem, jen si dojděte napsat utrogestan, asi měla blbý den nebo krámy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.12.09 11:42

Kaculko - tak jste jste měli asi vše, co se dá při IVF udělat… já právě přemýšlím, že ICSI a PK ano, ale AH se mi zdá zbytečný, tak nevím, zda si ho mám také nechat udělat… :think: Ty sestry v našem CARu jsou celkem v poho, ale je fakt, že někdy taky mají svůj den…hlavně ta jedna, je taková divná. :-x No tak mě tohle všechno ještě čeká a jsem hrozně nedočkavá, jak to dopadne! :roll: Hrozně se to vleče…když si pomyslím, že bych měla jít na ET až v únoru, tak se mi to zdá hrozná doba! :zed: Ale uvidím, jak ještě dopadne tahle 2.IUI, třeba se zadaří… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.12.09 11:52

My si to o měsíc posunuli schválně, chtěli jsme to před vánoci, že to bude takové kouzelnější a hrozně rychle to uteklo. No co, tak si uděláte zimní výlet na hory a ani nebudeš vědět jak a bude únor, nejhorších bylo těch posledních 14 dní, když jsem chtěla vědět, jestli jo, ale měla jsem strach, abych nezjistila, že to není pravda. Pak jsem se zaměstnala tou výstavou o víkendu a v sobotu jde na sono Barunka, tak jí budu doufám závidět, že ona má děti lépe viditelné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
13.12.09 13:23

ahoj holky,moc vás po delší době zdravím.

kaculko,moc a moc gratuluji.

Bohužel jsem ostatní nedočítala,tak ani nevím,co nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
13.12.09 15:24

Sue, Štěpi, já bych se kamarádkám ráda svěřila,ale přesně,jak píše KaculkaK,nejspíš je u nás problém ve špatném spg. a dokonce i gynekoložka mě varovala,že je dost hloupých lidí(chlapů) kteří jsou schopní se mu kvůli tomu i smát :evil: Mamce se svěřím,až se zeptá,ví,že se snažíme,ale zrovna máme nemocnou babičku,mamka se o ní stará,tak jí nechci přikládat starosti.. Tak jsem ráda,že se můžu vypovídat tady :kytka: Jen se bojím,až budu jezdit do CARu,co řeknu v práci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
14.12.09 16:33

Sue,já to mamce taky určo řeknu,ale až bude lepší situace v rodině(babičku přestalo bavit žít :cry: )Připadá mi,že kamarádky absolutně nemají pochopení,protože v té situaci nikdy nebyly :roll: To doprovázení prarodičí k lékařům by byla dobrá výmluva,třeba na půl dne,jenže mi jsme z jižních čech a CAR máme v praze :think: Navíc jsem vedoucí,bez zástupce,takže dovolenou jsem měla akorát,když jsem měla pejsky na operaci a tom jsem provoz vedla po telefonu,prostě nejsou zvyklí nevědět,kde jsem :-? :nevim: Určitě dej vědět,jak v pátek dopadneš,to by byl Ježíšek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
15.12.09 09:34

Sue ahoj, já až 13.ledna :roll: poprvé,takže kdoví,co nás čeká :nevim: Závidím Ti,že jdeš už v pátek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí