Nová snažilka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
27.11.09 21:20

Štěpi, kdy začínáš stimulovat?
Slunicko, ten měsíc už se dá vydržet, Vánoce utečou a doufám, že do nového roku vykročíš POZITIVNĚ! :wink:
Nicky, držím pěsti na ultrazvuk, v 6 tt už by určitě mělo jít něco vidět. :think: Já si počkám ještě 2 a půl týdne, mám jít až v 7 tt.
Karinko, tak ty už zaděláváš na vajucha! :palec: Super, držím pěsti, ať rostou! No vidím to tak, že si budeš dělat TT pod stromečkem. :lol:
Holky, přeju pěkný víkend. Já si teď čtu na netu o chřipkové epidemii, zrovna v Jihomoravském kraji už je v plném proudu, ach jo. Chtěli jsme jet o víkendu do Brna nakupovat dárky na vánoce a docela jsem znervózněla, aby na mě v nákupním centru někdo neprskl nějaký bacil… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
30.11.09 09:31

vincko - ještě nevím, jdu teprve 4.12. vyplňovat papíry do CARu a pokud to půjde rychle na poj., tak bych mohla začít kolem 20.12. Tak uvidím… A jak ti je?
Holky, tak jak po víkendu??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
1.12.09 18:31

KaculkaK

Ahoj. Já mám tuhle proceduru skoro celou za sebou, uf, ale teď čekám na výsledek. Po prodloužené pětidenní kultivaci mám od čtvrtka v břiše dva čipery, tak teď jen čekám, jak to celé dopadne. To je asi to nejhorší, z toho celého, do teď to všechno celkem rychle uteklo, ale teď se to nekonečně vleče. Dneska jsem si byla koupit test a ještě přes týden budu muset odolávat, abych ho nezkoušela předčasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
1.12.09 22:25

Kaculko,moc tě zdravím. Mohla bych mít stejný nick jako ty :-)

Naprosto vím o čem mluvíš,to čekání je z celé té procedury nejhorší. A nejhorší je trávit to doma,protože to jsem byla šílená.

moc držím palce,aby ti za pár dní testík ukázal úžasné //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
2.12.09 02:23

ahoj berušky,

vincku, tak doufám, že je vše v pořádku

sluníčko, tak za pár dní taky začneš stimulovat a malá se brzo dočká sourozence

**kaculko, tak pokud ti vydrželi drobečci , stejně jako vincku, 5 denní kultivaci, tak se určitě min. 1 uchytí

**Štěpi, tak ty budeš testovat zároven se sluníčkem. To tady potom bude samá těhulka :-)

**nicky, určitě bude vše v pořádku, neboj

Jinak já jdu na OPU ve čtvrtek, tak jsem zvědavá, jak dopadnu.

Opatrujte se a těhulky dávejte na sebe pozor

Mahu, a jakpak to s tebou vypadá?****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.12.09 08:44

Karinko a ostatni zdravim vas :-D
Vsem co budou testovat drzim :palec: a tem jiz tehotnym preji pohodove dny.
Vincka, drzim paec na UTZ :palec:
Slunicko, citim se stejne…take me mrzi, ze jsem do IVF nesla jeste pred koncem roku, ale zase si rikam, ze v tomto pracovnim srumci a predvanocnim fofru je asi lepsi, ze jeste ke vsemu nestresuju z hormonu.
A do IVF pujdeme spolecne po novem roce ok?
Jinak ja ted tak nejak prezivam, zadnej velkej optimismus, ale jsem rada, ze dejcham :zed: :roll: …no nemam moc co psat, nic se u mne nedeje. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.12.09 09:06

karinko - kéž bys měla pravdu a z nás všech, co stále doufáme a bojujeme, se staly těhulky! :-o Ono to ale přijde…ale to čekání, to je na hlavu! :zed: Moc děkuji za povzbuzení! :hug:
mahu - nebuď smutná, já taky ještě nevím, jestli to v prosinci stihnu, ale v lednu určitě, a pak to tady společně rozjedeme! :pankac:
Holky, moc vám všem držím pěsti, ať se daří!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
2.12.09 09:37

slunicko100 jasně že můžeš mít nick třeba Kaculka100 :-D
Holky díky za podporu, protože mám hooodně nepravidelný režim a práci podle toho kde bych byla tak náročnou na zvedání přes břichi, tak jsem doma na neschopence, tak se snažím zaměstnávat jak to jde. Naštěstí mi to kráti psí miláčkové, jedna z nich je snad 14 dní těhu, tak se spíš zaměstnávám tím. Rodina samozřejmě nic netuší, manžel chce překvápko pod stromeček, jestli se to povede, takže ještě navíc vymýšlím, proč mám zrovna v práci volno, jak je to nespravedlivý, že teď mám asi týden volna, zato že na svátky budu muset do práce. :-D Zatím mi to baští, ale po testu budu muset s pravdo ven, dýl to neututlám, tcháně mě vidí denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
2.12.09 09:44

Mahu,nebud smutná. Já jsem v pohodě. IVF jsem vypustila z hlavy,je nato jěště brzy a doma mě potřebují na 100%.
Kačka ted má ty narozky,tak to bude šrumec s Mikulášem dohromady.
Těším se na ně,ale zároven,abych je už měla za sebou a mohly jsme si vklidu užívat adventní pohody a péct cukroví.
Doma máme uklizeno,nazdobeno,světýlka na stromech,tak Kačenka je spokojená.

Kačulko,já to myslela tak,že se jmenuju také Katka K.,víš?

Štěpi,tak to bude rachot po novém roce. Už jsme tu 3adeptky a v lednu jdeme na to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.12.09 10:36

slunicko100 - no tak to bude jízda… a těch počůraných testíků… :lol: Tak snad budeme všechny i úspěšné!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
2.12.09 10:38

sluničko, nevím jak to funguje zde, ale vvětšinou naprosto stejný nick použít nelze :-D musela bys k tomu něco přidat :-D
Ten čas holky uteče jak voda, já už to valstně měla mít celé za sebou, měla jsem začít v září, ale posunuli jsme to, že před těma vánocema, že by to mohlo být takové kouzelnější… a ani mi to nepřišlo, tak nějak to hrozně rychle uteklo, když jsem pak volala, že se tedy objednávám na začátek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.12.09 11:05

kaculko - tak ty se máš…já chci takyyyy!! :-o Až budu v téhle fázi jako ty, tak si taky pěkně oddychnu, ale to čekání je fakt asi nejhorší… :zed: Já mám hlavně docela hrůzu z té stimulky! :oops: Holky, měly jste nějaké vedlejší příznaky? Známá po těch hormonech přibrala a narostl jí knír… 8-o Vypadá fakt hrozně… ale má krásné dvojčátka.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.12.09 12:02

Vincko Karinko dekuju moc za drzeni palcu, bohuzel uplne ok to neni :-( mimco uz bylo videt i se srdickem, bylo i velke jak ma byt. Vedle nej je ale krevni hematom :cry: mam narizeno lezet v posteli a bud se hematom vstreba, nebo praskne a odkrvaci, a s nim mozna i mimco, jsou blizko sebe.. zatim nekrvacim, ale mam hrozny strach.
holky ve snazeni drzim palce, urcite se dockate, zaslouzite si to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
2.12.09 12:17

štěpy - hodně jsem přibrala, ale to už bohuže při léčbě od mého gyn. kdy jsem měla po přestávkách 5 cyklů s hormonama jak pro ovu tak pak urtogestan :-( , ale neřeším to, mám sice o 20 kg víc jak před začátkem léčby, ale hlavně aby to mělo tížený výsledek, pak to nějak schodím. Jinak jsem snad ani neprudila se změnama nálad, teda jen jednou mi řekl manžel, že jsem protivná :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.12.09 12:37

nicky33 - neboj, to bude dobré! Hlavně se nestresuj a odpočívej! :hug: Moc ti přeju, ať to dobře dopadne!!!!
kaculko - to je fakt, ty kila navíc se dají shodit…hlavně, že bude mimi! :wink: Nějak to dopadne… manžu jsem varovala, že možná pár měsíců bude mít doma vorvaně, ale je mu to jedno a nevadí mu to! :lol: A náladová jsem i bez hormonů, takže kdyžtak žádná změna… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí