Nová snažilka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
9.11.09 18:52

Jo, Mahu, a z té rezignace si nic nedělej, to je určitě normální a přejde to hned, jak začneš stimulovat. :wink:
Já nemůžu uvěřit, že už jsem tak daleko, když ještě nedávno jsem tady jen šmírovala a hltala všechna ta cizí slova… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
9.11.09 19:44

Vincka, promin s tou statistikou jsem to tak nemyslela…tobe to prave MUSI vyjit, aby jsi me presvedcila :-) a pak nebudu tak pesimisticka…no ono ja se spis takhle branim tomu pripadnemu zklamani. Radeji nemit velka ocekavani a byt prijemne prekvapena.
Mam u sebe pocit, ze prave nezapadam do zadnejch suplicku. Pri kazdem IUI jsem doufala a verila statistikam… a prd.
Po potratu jsem take doufala, ze opet otehotnim jako vetsina, ze je " pohnojino " a ono nic :-?
Ted doufam, ze do tretice vseho dobreho…vyjde IVF.

Doufam, ze te ty neprijemne bolesti a pocity prejdou a nebude z toho OHSS. Dobre, ze jdes zavcasu k Dr.
Teda 17 oplodnenych to je parada! Teda hodne, ale jak pises, vice sance tak drzim palec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.11.09 21:42

Ahoj Petulle,
v první řadě držím palečky, aby vyšla dnešní inseminace a ty si mohla těšit na miminko. :potlesk:
To, co píšeš, tak mi připomíná můj boj a snahu po miminku. Já jsem to řešila s gynekoložkou ihned. Ta nás odeslala do centra, já podstoupila 2 inseminace, ale také neúspěšně. Pokaždé mi bylo moc špatně - bolesti v podbřišku, pocity na zvracení. V centru jsme se domlouvali na IVF (na jaro 2007) a já v prosinci 2006 zjistila, že jsem už 10 tádnů těhotná. A celou tu dobu jsem vůbec netušila, že se to povedlo přirozenou cestou. Teď doma máme 26 měsíčního rošťáka. Uvidíš, že se to podá a ty se dočkáš svého vytouženého miminka.
nyní se skoro rok snažíme o druhé děťátko, ale vypadá to na dlouhou dobu. Důležité je, že máme doma zlatíčko a zda-li se podaří druhé, necháme osudu.
Hlavu vzhůru a hodně hodně štěstí, Jane.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
10.11.09 13:00

téda Vincku, tolik se ti jich oplodnilo? Tak to je paráda. Jinak, máš přesně ty příznaky, jaké jsem měla já při prvním ivf. Taky se mi začalo nebezpečně nafukovat břicho a utíkala jsem do Car, kde mi řekli, že to je počínající ohss a že to ve většině případů znamená, že se embryo uchytilo. U mě se opravdu uchytilo a věřím, že u tebe to bude to samé. Já měla naštěstí střední typ ohss asi taky díky tomu, že jsem už během stimulace pila 5 l vody a pila iontové nápoje. Toto musíš i dodržovat po transféru min. ještě 14 dní a pak by to mohlo být v pohodě. U druhého ivf jsem tyto příznaky neměla a tušila jsem , že to nevyšlo. No a taky to nevyšlo. Teď se tedy chystám na třetí ivf a v pátek jsem dobrala antikoncepci , dnes je úterý a menstruace stále nikde, tak se obávám, že asi začnu stimulovat až v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
10.11.09 13:05

Teď jsem si tvůj příspěvek ještě pořádně přečetla a znamená to, že jsi ještě nebyla na transféru? Já měla před transférem už v břiše trošku vody a řekli mi, pokud se embryo uchytí, tak se mi nejspíš ohss rozjede. Riskla jsem to a nechala jsem si zavést 3 embrya,ale je pravda, že jsem si je nechala zavést hned druhý den po OPU, páč mi prodl. kultivaci nedoporučovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
10.11.09 13:44

Karinko,
díky za reakci, nakonec jsem do CAR dnes ráno nejela, protože už to odeznívá. Tedy doufám, bříško je pořád nafouklé, ale už to tolik netlačí, tak snad to bude dobrý. Konzultovala jsem to jen po telefonu.
Jinak jsem dnes třetí den po OPU a máme PK, takže transfer bude až ve čtvrtek nebo v pátek. Zatím se drží 14 bobků, 3 odpadli a jeden šikula už je dvanáctibuněčný! :lol:
Takže ty jsi to „léčila“ jen vodou a ionťákama?
Mně řekli, že jestli se to nezklidní, že by bylo lepší zavést jen jedno embryjko (chtěla jsem 2), ale to se všechno uvidí ve čtvrtek (radši bych šla ve čtvrtek, protože v pátek je 13. :-D )
5 litrů za den teda nezvládám, jsem ráda, když vypiju 3… :roll:
Mahu,
hlídáš si alespoň ovulaci, nebo je ten volný průběh fakt volný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
10.11.09 20:54

páni, tak já bych řekla, že už to máš skoro v kapse. Vaše embryjka jsou jak vidět velmi kvalitní a určitě se chytnou. Já ohss léčila jen tou vodou a iont. nápoji a pomohlo to. Ale opravdu musíš vypít min. 4 litry vody. Vypadá to hrozně, ale zvykneš si a pak ti to i chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
10.11.09 20:54

Vincka

mam radost, ze tve priznaky odeznivaji a jeste vetsi, ze mate 14 bobku :potlesk:
Ted jen drzim palec, aby Vam vysel transfer na ctvrtek :wink:
Co se tyka hlidani ovulace…ja jsem dnes jak v jirikove videni!!! vcera se me zdalo, ze mam trochu vytok nebo co, jsem si rikala asi mi zacina nejaka infekce…pouzila jsem rosalgin. A dnes mam normalne ovu bilek! Je to brzy, normalne mam ovu 14-16 dc. Jeste se mi to nestalo, navic dnes rano teplota 35.2. Tak jsem zmatena :nevim: Jinak ja uz po 3 letech ovu nehlidam, uz poznam a citim to, navic ted jsem si opravdu dala klid od vseho sledovani ( mozna to prave funguje )…ale teda jestli je tohle ovu, tak jsem vedle jak ta jedle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.11.09 09:58

No Mahu, tak šup šup s manžílkem do postýlky - to počasí je na to jak dělaný. Uvařit svařák a zalézt do peřin. :-)
Karinko, já když vypiju 3 litry vody, tak jsem ráda, uf. Ale snad to stačí, protože je mi pomalu ale jistě líp a líp. Dnes jdeme s kolegy na oběd na svatomartinskou husu, tak ji spláchnu pivem (nealkem), to se do tekutin taky počítá, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
11.11.09 14:50

ahoj holky,chvilku jsem tu nebyla. karinko,tak jak to s tebou vypadá. měla jsi krásnou úrodičku.

u nás nic nového,včera manžel udělal kapitánské zkoušky a oslavili jsme to nákupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.11.09 16:50

Vincka, vcera u nas k nicemu nedoslo :cry: manza utahanej jak kun…me to mrzelo, ale snad dnes nebude pozde. Stejne se me to zda divny, takhle brzy.
A jaka byla husicka? pekne propecena? se mi sbihaji sliny :lol:
Slunicko, tak manza kapitanem, gratulace 8-)
a kapitanem lodi, letadla, vojska nebo ceho jeste muze byt kapitanem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.11.09 18:32

Slunicko, tipuju to na kapitanske zkousky na jachtu, je to tak?
Mahu, manžel ať se nevymlouvá a trošku se snaží - je to přece jen ta lehčí část rozmnožovacího procesu, tak ať taky trochu dře, ne? Určitě není pozdě, jestli sis bílku všimla teprve včera nebo předevčírem, tak šance je pořád vysoká. :-)
Husa byla výborná, ale myslela jsem, že prasknu. Jak se teď trochu víc najím, tak mě hned začne tlačit žaludek a pálit žáha.
Teď si jdu nastudovat nějaké starší diskuze o embryotransferu, ať vím, co mě zítra nebo pozítří čeká… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
11.11.09 19:57

Sluníčko, já ještě ani nezačala stimulovat, protože stále čekám na menstruaci. Mám obavy, že to do konce roku nestihnu.
Mahu, věřím, že žádné ivf nebudete potřebovat a třeba si nadělíte krásný dáreček.
Vincku, tobě držím pěsti , ale myslím, že to nebudeš potřebovat,páč embryjka máš kvalitní a takové se uchycují jedna radost. Jinak embryotransfér je v pohodě. Aspoň u nás ležíš po zavedení ještě 2 hodiny se zvednutými nohami a pak doporučují, abychom zůstali přes noc v CAR. Při prvním pokusu jsem tam zůstala, ale při druhém mě doma čekala dcerka, takže jsem jela domů.
Jinak malou berušku máme nemocnou. Tak hodně nemocná snad ještě nikdy nebyla. Teploty ji večer vyskakují přes 40st. , ale naštěstí po podání nurofenu ji klesají a pak ji v noci 3× převlékám, jak je spocená. Je mi ji tak líto, když vidím ten její smutný kukuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
11.11.09 22:10

ano,je to kapitán jachty.

já si to nějak popletla a myslela,že ty karinko,jsi ted stimulovala.

držím palce at to jěště stihneš,já moc chtěla,ale bohužel.
přemýšlela jsem nad IUI jěště do konce roku,ale asi na to kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
12.11.09 08:22

Holky, teď jsem volala do CAR a ze 14 embryjek je jich dobrých jen 5 (5. den kultivace)!!! Trošku mě to vyděsilo, takový úbytek. :cry: Dnes jdu na ET, pořád váhám mezi 2 a 1, ale spíš to vidím na 2. Jen se modlím, ať ještě těch pár hodin vydrží a počkají na mě…
Karinko, u nás v CARu se leží po ET jen 15 minut. :think:
Tvojí malé je mi moc líto, přeju jí, ať se brzo uzdraví a může zase zlobit! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí