Nová Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
8.7.11 12:23

Hehe, taky přemýšlím, co by přifařili mně. Tak statek, kde bych musela dojit krávy a kydat hnůj bych třeba ještě dala, deset nevycválaných parchantů - no budiž, ale asi bych pěkně vyběhla s machistickým lenochem, cáklým makrobiotikem nebo ožralou a že jich tam bylo, jak jsem občas sledovala. Ale mooooc by se mi líbilo jet někam do ciziny. Třeba jak byla jedna ženská v Paraguayi nebo v Řecku v karavanu na pláži, jak tam ten chlap učil kiting.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.7.11 12:44

Mě tenkrát docela dostal ten díl,jak tam chlap pořád kouřil a nic mu nebylo recht,už nevím,kdy to bylo,ale takového blba bych asi zabila.
Já mám doma normálního chlapa,všici tvrdí,že je kliďas,ale taky se umí vztekat.Ovšem nepije,a doma se zapojuje.
Jelikož jsem na to zvyklá,tak bych něco jiného těžko skousávala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.7.11 12:51

Přesně, Mommi, prostě na divný týpky mám alergii. A to si vem, že ten štáb určitě ještě popichuje a rozeštvává, aby měli co točit :mrgreen: Je mi jasný, že většina si řekne - debil, ale tak 10 dnů to vydržím a ono ne. No ale zas by nebyla žádná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
8.7.11 14:05

Nejhorší byl ten namachrovanej ředitel.Takového vola mít doma tak ho asi zabiju :pocitac: .A pak ještě ten díl jak dostli domu Romku…Ta Romka měla doma naklizeno a ta druhá bílá rodina donesla domu vši a mouku mají na záchodě…Drsný :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.7.11 14:12
maminka189 píše:
Nejhorší byl ten namachrovanej ředitel.Takového vola mít doma tak ho asi zabiju :pocitac: .A pak ještě ten díl jak dostli domu Romku…Ta Romka měla doma naklizeno a ta druhá bílá rodina donesla domu vši a mouku mají na záchodě…Drsný :poblion: :poblion:

jo,to bylo na :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.7.11 14:12

To pak taky člověk kouká,jak se jinde žije :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.7.11 14:27
maminka189 píše:
Nejhorší byl ten namachrovanej ředitel.Takového vola mít doma tak ho asi zabiju :pocitac: .A pak ještě ten díl jak dostli domu Romku…Ta Romka měla doma naklizeno a ta druhá bílá rodina donesla domu vši a mouku mají na záchodě…Drsný :poblion: :poblion:

Jooo, to si pamatuju, to byl humus. Oni neměli přece ani splachovací WC v bytě, chodili kamsi na chodbu na společné WC se sousedy a domě měli jen chemický hajzlík, který ta ženská musela vylejvat :poblion: Si říkám, že zas tak blbě s tím pořádkem na tom taky nejsme, i když normálně mám pocit, že je tu věčně bordel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.7.11 14:34
Gina108 píše:
maminka189 píše:
Jooo, to si pamatuju, to byl humus. Oni neměli přece ani splachovací WC v bytě, chodili kamsi na chodbu na společné WC se sousedy a domě měli jen chemický hajzlík, který ta ženská musela vylejvat :poblion: Si říkám, že zas tak blbě s tím pořádkem na tom taky nejsme, i když normálně mám pocit, že je tu věčně bordel :oops:

Jo ten díl byl vážně nechutnej. :poblion: :poblion: :poblion: Nechápu jak takhle může někdo bydlet. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23847
8.7.11 14:42

Ale zas ten chlápek nebyl až tak moc na zabití, takovej moula no, to spíš ta tlustá dceruška, ta prudila :roll: :mrgreen: jako tuhle rodinu bych i dala, ale mazala bych si ihned koupit protichemický oblek a deset litrů sava :mrgreen:
Toho ředitele jsem asi neviděla :-( Ale nejvíc by mě sral takový namistrovaný macho lenoch, co ta jeho manželka jela do karavanu u pláže a on vyfasoval mladou kočku, ale mám stejně podezření, že to jenom hrál a pak si hrál na to, že se polepšil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
8.7.11 17:02

Jo to bylo jak ona jela do té Itálie ne?Jo ta tlustá dceruška byla na pěst.Já mít takovou dceru tak nevim.Bych musela vařit 10l guláše aby na mě něco zbylo :-D Tak jako každý nemá na to platit cca 12 tisíc za byt,ale aspoň si ho udělám hezkej a určitě bych neměla mouku na hajzlu a v kuchyňské lince bordel :-D.Tak jako my taky nemáme doma naklizeno…ale tohle byl extrém.A ještě si tam pozvat televizi aby národ vyděl jaký jsou prasata.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
8.7.11 17:15

Taky se moc těším na nové díly…toho ředitele jsem taky neviděla :wink:
Některé díly jsou smutné, jak třeba ta rodina co měla hodně dětí a neslavili ani vánoce, protože neměli na dárky a jogurty měli jen ti nejmenší a to jen někdy. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
8.7.11 19:21

Ale ona ta matka prý pak odešla(to sem četla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.7.11 19:31
maminka189 píše:
Ale ona ta matka prý pak odešla(to sem četla)

Myslíš ta od těch 8 dětí? Jako že je opustila? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
8.7.11 21:16
kometa32 píše:
Taky se moc těším na nové díly…toho ředitele jsem taky neviděla :wink:
Některé díly jsou smutné, jak třeba ta rodina co měla hodně dětí a neslavili ani vánoce, protože neměli na dárky a jogurty měli jen ti nejmenší a to jen někdy. :-(

Ježiš to bylo hodně smutný-když jim ta náhradní mamina, která byla mmch skvělá donesla pytel těch dárků a rozdávala-ty prťata vykulený a nějaký bylo ve věku mojí Emči-se radovalo z nových bačkůrek-to mě fakt dostalo-no fakt jsem brečela a normálně když si na to vzpomenu-tak se mi chce zas :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
8.7.11 23:19

Ano ta…Ale co je na tom pravdy nevím:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie