Nová Výměna manželek

5549
7.7.11 22:21

Nová výměna manželek

Holky chci se zeptat na jakém programu má být novýá výměna manžele?Myslím,že to mělo být dneska na nově,ale když jsem koukla do programu na netu tak tam byl nějakej neznámej program :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4239
7.7.11 22:36

No taky se těším-ale pokud vím, tak teprva běží upoutávka-kam se mají zájemci přihlašovat-takže určitě nemají sesbírané ani zájemce -natož natočené nové díly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.7.11 22:38

Přesně nové díly teprve budou natáčet. :-) Ale už se taky nemůžu dočkat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5549
7.7.11 22:40

Ahaaa:-).Taky se moc těšim!Dokonce sem nás tam chtěla přihlásit,ale přítel nechce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.7.11 22:44
maminka189 píše:
Ahaaa:-).Taky se moc těšim!Dokonce sem nás tam chtěla přihlásit,ale přítel nechce :-D

Já chtěla taky, ale najsme manželé. :-? Přítel by se asi zbláznil. :-P

• Citovat
  • Upravit
23847
7.7.11 22:44

Já taky - už se nemůžu dočkat. Docela bych se i přihlásila, teda nesmělo by se to pak vysílat :mrgreen: , to bych se styděla :oops: , ale jít si to anonymně vyzkoušet, to mě láká. No a taky bych neopustila děti, zvlášť když kojím, až tak dvouletý, tříletý by to zvládnout mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.7.11 22:50

Tak na tom snad nezáleží když máme společně děti ne?On mi řekl,že nikomu nebude dělat šašky,ale třeba by to vyřešilo náš problém a konečně se zjistilo kde a v kom je chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.7.11 22:54
maminka189 píše:
Tak na tom snad nezáleží když máme společně děti ne?On mi řekl,že nikomu nebude dělat šašky,ale třeba by to vyřešilo náš problém a konečně se zjistilo kde a v kom je chyba

Já jsem taky chtěla zkusit, jestli by vyřešilo naše problémy. :nevim: Hlavně mám teď 3měsíční miminko a tak dlouho bez něj bych nedala. :-) Tak snad příště. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
23847
7.7.11 22:59

To nevadí, že nejste manželé, však v minulých řadách byli i nesezdaní, dokonce i jedny lesbičky :mrgreen: a bez dětí. Hmm, přítel taky nechce, prej že by si ještě zvyknul na lepší a co potom :mrgreen: :cert: .Ale ukecat by se asi nechal, kdyby to bylo anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.7.11 23:18

Je pravda že mám domamalé nemocné dítě a i kdyby byla zdravá stejně bych měla problém ho někomu svěřit a stejně tak partnera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
8.7.11 09:21

Mě tam zas chtěl poslat přítel :-D Dělá si ze mě pořád srandu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.7.11 10:18
Ditta77 píše:
No taky se těším-ale pokud vím, tak teprva běží upoutávka-kam se mají zájemci přihlašovat-takže určitě nemají sesbírané ani zájemce -natož natočené nové díly :think:

taky si myslím,že je to upoutávka,v létě to natočí,a v zimě budou pouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.7.11 10:21

jinak já se na to taky těším,až to bude.
Asi bych do toho nešla,oni určitě úmyslně dávají úplný opak toho,na co je člověk zvyklej,a mě by přifařili 5 dětí,statek,a chlapa agresivního opilého cholerika :jazyk: a navíc by to byli určitě opálení spoluobčané :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.7.11 10:46
momi33 píše:
jinak já se na to taky těším,až to bude.
Asi bych do toho nešla,oni určitě úmyslně dávají úplný opak toho,na co je člověk zvyklej,a mě by přifařili 5 dětí,statek,a chlapa agresivního opilého cholerika :jazyk: a navíc by to byli určitě opálení spoluobčané :lol: :lol:

No tak to nechci ani vědět co by dali mě. :lol:

• Citovat
  • Upravit
196
8.7.11 11:14

Ahoj maminky, taky se moc těším na další řadu výměny, mám ráda reality show-opravdové příběhy ze života, člověk může vidět, jak žijí a fungují jiné rodinky. Tak snad se dočkáme zajímavých příběhů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí