Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky chci se zeptat na jakém programu má být novýá výměna manžele?Myslím,že to mělo být dneska na nově,ale když jsem koukla do programu na netu tak tam byl nějakej neznámej program ![]()
No taky se těším-ale pokud vím, tak teprva běží upoutávka-kam se mají zájemci přihlašovat-takže určitě nemají sesbírané ani zájemce -natož natočené nové díly ![]()
Přesně nové díly teprve budou natáčet.
Ale už se taky nemůžu dočkat. ![]()
Ahaaa:-).Taky se moc těšim!Dokonce sem nás tam chtěla přihlásit,ale přítel nechce ![]()
maminka189 píše:
Ahaaa:-).Taky se moc těšim!Dokonce sem nás tam chtěla přihlásit,ale přítel nechce
Já chtěla taky, ale najsme manželé.
Přítel by se asi zbláznil. ![]()
Já taky - už se nemůžu dočkat. Docela bych se i přihlásila, teda nesmělo by se to pak vysílat
, to bych se styděla
, ale jít si to anonymně vyzkoušet, to mě láká. No a taky bych neopustila děti, zvlášť když kojím, až tak dvouletý, tříletý by to zvládnout mohlo.
Tak na tom snad nezáleží když máme společně děti ne?On mi řekl,že nikomu nebude dělat šašky,ale třeba by to vyřešilo náš problém a konečně se zjistilo kde a v kom je chyba
maminka189 píše:
Tak na tom snad nezáleží když máme společně děti ne?On mi řekl,že nikomu nebude dělat šašky,ale třeba by to vyřešilo náš problém a konečně se zjistilo kde a v kom je chyba
Já jsem taky chtěla zkusit, jestli by vyřešilo naše problémy.
Hlavně mám teď 3měsíční miminko a tak dlouho bez něj bych nedala.
Tak snad příště. ![]()
To nevadí, že nejste manželé, však v minulých řadách byli i nesezdaní, dokonce i jedny lesbičky
a bez dětí. Hmm, přítel taky nechce, prej že by si ještě zvyknul na lepší a co potom
.Ale ukecat by se asi nechal, kdyby to bylo anonymní.
Je pravda že mám domamalé nemocné dítě a i kdyby byla zdravá stejně bych měla problém ho někomu svěřit a stejně tak partnera…
Ditta77 píše:
No taky se těším-ale pokud vím, tak teprva běží upoutávka-kam se mají zájemci přihlašovat-takže určitě nemají sesbírané ani zájemce -natož natočené nové díly
taky si myslím,že je to upoutávka,v létě to natočí,a v zimě budou pouštět.
jinak já se na to taky těším,až to bude.
Asi bych do toho nešla,oni určitě úmyslně dávají úplný opak toho,na co je člověk zvyklej,a mě by přifařili 5 dětí,statek,a chlapa agresivního opilého cholerika
a navíc by to byli určitě opálení spoluobčané
![]()
momi33 píše:
jinak já se na to taky těším,až to bude.
Asi bych do toho nešla,oni určitě úmyslně dávají úplný opak toho,na co je člověk zvyklej,a mě by přifařili 5 dětí,statek,a chlapa agresivního opilého cholerikaa navíc by to byli určitě opálení spoluobčané
![]()
No tak to nechci ani vědět co by dali mě. ![]()
Ahoj maminky, taky se moc těším na další řadu výměny, mám ráda reality show-opravdové příběhy ze života, člověk může vidět, jak žijí a fungují jiné rodinky. Tak snad se dočkáme zajímavých příběhů ![]()